Ben az once tartildim kahvaltidan sonra ve kalin giysilerilmle tam olarak 100.2 kiloyum maşallah:) boyum 1.69-70 civarin senin?Bende yeni başladım sayılır. 91 kilo ile....
2. 5 aylık bir bebeğim var. Emziriyorum dikkat etmedikçe de kilo alıyorum. Seni takip edeceğim umarım devam edersin ve ederim. Ben cumartesi günleri tartılıyorum. Bu arada tam olarak kaç kilosun
bende yarin basliyorum canim. Haydi Bismillah. .. takipteyimBen evli ve 2 çocuk annesiyim. Kilom tartilmaya cesaret edemesemde 100 e vardi galiba:) kiza zamanda verdiğim kiloların hepsini fazlasiyla aldım. Bugün bir arkadaşım geldi eve benden bir iki yas buyuk olmasina ragmen büyük ablasi gibi iri yari ddurdum yaninda onceden ayni kilodaydik şimdi zayiflamis ve harika görünüyordu cok pis gaza geldim vericem bu kiloları!! Başka çaresi yok kararli ama acelesi olmayan az az ama yağdan kilo vermek isteyen sabirli arkadaslari bekliyorumm.. ben yarin başlıyorum bilginize..
Mrb arkadasim hosgeldin bekliyorum.. burakmamak uzere olsun insaallah Sonunda elhamdulillah deriz umarim Tanimak isterim senibende yarin basliyorum canim. Haydi Bismillah. .. takipteyim
Ben de 2 cocuk annesiyim. 28 yasindayim. Boy 1.67 kilo 92. 65 kiloya dusmek istiyorum. Dogumlarla iyice aldım.Mrb arkadasim hosgeldin bekliyorum.. burakmamak uzere olsun insaallah Sonunda elhamdulillah deriz umarim Tanimak isterim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?