1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

tamamen kendi çabalarımla o siteyi bu siteyi kurcalayarak bi deneme listesi yapıp yolladım oldu mu acaba

Kızlar özür dilerim deneme yapıyorum kusura bakmayın.Kırpıp ekledim bu sefer oldu

olmazmı canım ya ellerine sağlık çok güzel olmuş
Ne uğraştım ne,önce excelde hazırladım,yükledim kabul etmedi.jpeg dosyasına çevirmek gerekiyomuş.onu araştırdım buldum yaptım küçük oldu yeniden başa döndüm falan.

Tavsiyeleriniz olursa liste düzeni hakkında önerilerinizi alalım bi kalıp oluşturalım milad'cım rahat etsin.Haftalık haftalık farkı görsek mi mesela

Reactions: ncm
Tamamen amatörce yaptım canım düzenleme yapalım tavsiyeler üzerine
olsun canım uğraşmışsın emeğine sağlık :) başlangıç koyup oraya yazsak başladıklarımızı? sanırım herkes ilk bu hafta başlıo tartıya? sonrada 1 2 3 4. hafta dersek problem olmaz tam bir ay olur :)

ay valla iyi yetişmişim topiğeee :))) yarın olsa giremicektim belkide listeye bile

O zaman 1. hafta sütununun önüne başlangıç ekleyip bugünkü kiloları yazıyorum sonra 1,2,3,4 hafta.
Her haftanın arasına fark eklesem mi?

Kizlar ben geldim. Geceden beri kotuyum. Oğlum hem kusuyor hem ishal. Regl olmam gerekti olmadim. Ksrnim midem sis
((((
Yas 28
Boy 167
Kilo 92
Offff offf
Hic vermemisim

Son düzenlemeyi bu şekilde yaptım.Nasıl olmuş?

selam kızlarr bende bugün katıldım aranıza ve bugün başladım diyete, aranıza katılıp sizden cesaret almak için :) 33 yaşındayım vee tam 95 kilo olmuşum boyumda 1.63 karatay diyetiyle başladım yeme düzeni bana çok mantıklı geldi ilk gün azizliği adet oldum ama yılmıcam. umarım başarırım

Tomurcuk bu şekli şahane olmuş sen diğer mesajlar düzenleyerek sil istersen
Bu son yaptığın tamamdır ben ilk sayfaya simdiki kilolari yazıyorum malesrf telefondan girdiğim için vaska türlü düzenleme yapamıyorum idare edin canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…