1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın,

Dün akşam yemeğimi yazayım bende

3 y.k kıymalı bezelye
2 y.k ıspanak
2 y.k mantar sote
2 y.k yoğurt

Ara 5 adet kestane

Sabah
1yumurta
1dilim ekmek
5zeytin
1dilim peynir
1 kaşık ton balığı

Benim kahvlatım da şöyle
1 adet incir üzerine 2 bardak su
1 domates,1 salatalık,5 adet zeytin,1 dilim peynir,2 adet tuzsuz etimek

dün akşam yemeğinden önce eve gitmeden 1,5 ceviz ve 1 avuç nar yemiştim,yazmayı unuttum

Çok isterdim kilomu söyleyebilmeyi ama maalesef tartı bulamıyorum ..Olmazsa alıcam bir tartı bir yerlerden o zmn söylerim olur mu :)

O zaman haftaya yazariz listeye olur sorun dgl

Dün eve gitmeden yarım saat yürüdüm.Eve gittikten sonra da oğluşumu aldım parka götürdüm.Dönerkende yarım saat daha yürüyüp 1 saate tamamladım

Bende az önce 10 dk kalça ve karın egzersizi yaptım o bile iyi geldi yavaş yavaş artiracagim inşallah

günaydınlar kıızzzzlarrrrr napıyorsunuz bakalım :) canlar ben gozde3560 adımı değiltiştirdim böyle bna braaz ilham versin gaza getirsin milad canım seni yorucam ama çok uzgunum başsayfada adımı değiştirebilirmisin tatlım :) evet kızlarrrr herkes görsünnnnn my time is now(şimdi benim zamanım)...

Dün eve gitmeden yarım saat yürüdüm.Eve gittikten sonra da oğluşumu aldım parka götürdüm.Dönerkende yarım saat daha yürüyüp 1 saate tamamladım
çok iyi canım ya 1 saat yürüyüş. aslında adımsayar falan alsan ucuz bişey onlar 15 20 tl civarı... kaç adım attın kaç km yürüdün kal kalori yaktın hepsini bilirsin

Bende listedeki adını değiştireyim bari

çok iyi canım ya 1 saat yürüyüş. aslında adımsayar falan alsan ucuz bişey onlar 15 20 tl civarı... kaç adım attın kaç km yürüdün kal kalori yaktın hepsini bilirsin
Canım günlük yediklerimi girdiğim bi site var oraya giriyorum yaptığım sporu da.1 saat yaklaşık olarak 500 kalori yaktırıyor.Hızlı tempoda ve hafif yokuş olması kaydıyla.Tabi bünyeye göre de değişir

Misafir likte olduğum için 6 ogun yapmayacağım 4 öğün olacak....
sabah
Yumurtalı melemen
peynir
1 kase yoğurt
yeşillik
ekmek ve şeker yok

site adı veriliyormu? yoksa 2 kelime hani 1. sini yaptığımız şey 2. arkadaşım olan sitemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…