- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
BBozmadık; bozmak da lafini etmek de yokgünaydın kızlarr diyeti bozmadık dimi hala devamm. bu sabah yumurtala çiğ kalmış yiyemedim yoğurt ve kahveyle başladım güne
A.slm evet seninle ve gokce25 ile birlikte grup son halini aldi. artik bu grupla devam edicez.. birbirimize destek olucaz ve bu kilolarin hamalligindan Kurtulmuş olucaz inşallah.
Merhaba gökçe keşke kilo bildirimi yapsaydin listeye eklerdikama azmini takdir ettim zor şartlarda yılmadan devam ediyorsun
çok iyi canım ya 1 saat yürüyüş. aslında adımsayar falan alsan ucuz bişey onlar 15 20 tl civarı... kaç adım attın kaç km yürüdün kal kalori yaktın hepsini bilirsinDün eve gitmeden yarım saat yürüdüm.Eve gittikten sonra da oğluşumu aldım parka götürdüm.Dönerkende yarım saat daha yürüyüp 1 saate tamamladım
Bende listedeki adını değiştireyim barigünaydınlar kıızzzzlarrrrr napıyorsunuz bakalım :) canlar ben gozde3560adımı değiltiştirdim böyle bna braaz ilham versin gaza getirsin milad canım seni yorucam ama çok uzgunum başsayfada adımı değiştirebilirmisin tatlım :) evet kızlarrrr herkes görsünnnnn my time is now(şimdi benim zamanım)...
ah canım arkadaşlarım yordum sizleride kusura bakmayın lütfennBende listedeki adını değiştireyim bari
Bende listedeki adını değiştireyim bari
Canım günlük yediklerimi girdiğim bi site var oraya giriyorum yaptığım sporu da.1 saat yaklaşık olarak 500 kalori yaktırıyor.Hızlı tempoda ve hafif yokuş olması kaydıyla.Tabi bünyeye göre de değişirçok iyi canım ya 1 saat yürüyüş. aslında adımsayar falan alsan ucuz bişey onlar 15 20 tl civarı... kaç adım attın kaç km yürüdün kal kalori yaktın hepsini bilirsin
28. sayfada var canım.Ben akşam kendi telefonumdan baktım görünüyor liste :)Canım şimdi senin yaptığın listeyi ben telefondan görebilir miyim ki
site adı veriliyormu? yoksa 2 kelime hani 1. sini yaptığımız şey 2. arkadaşım olan sitemi :)Canım günlük yediklerimi girdiğim bi site var oraya giriyorum yaptığım sporu da.1 saat yaklaşık olarak 500 kalori yaktırıyor.Hızlı tempoda ve hafif yokuş olması kaydıyla.Tabi bünyeye göre de değişir
Yok canım benimki o değil 1.si kalori,2.si sepetsite adı veriliyormu? yoksa 2 kelime hani 1. sini yaptığımız şey 2. arkadaşım olan sitemi :)
:) :) :Yok canım benimki o değil 1.si kalori,2.si sepetAma senin dediğin de olabilir onu bilmiyordum bakıyorum şimdi
Memnunum tabi.Ama senin yazdığına da üye olucam şimdi.Bakalım orası nasıl.Başarı hikayelerini okuyorum şimdi o sitedeki:) :) :güzelmi canım memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?