• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Tomurcuk bu şekli şahane olmuş sen diğer mesajlar düzenleyerek sil istersen
Bu son yaptığın tamamdır ben ilk sayfaya simdiki kilolari yazıyorum malesrf telefondan girdiğim için vaska türlü düzenleme yapamıyorum idare edin canlar:KK19:
Canım mesajların düzenleme kısmı kalkmış silemiyorum maalesef :(
Liste işini devralacak mısın,ben mi yürüteyim.Nasıl yapalım?

evet canım çok güzel olur... ekmeği kestim kesinlikle hiç ekmek yemiyorum. tatlı vs herşeyi kestim. birtek sabah bir bardak çay içerim tüm gün tek aldığım şeker bu... napsam şimdi buna göre bana söyle tatlım onuda kessemmi?

ekmek tatlı vs yok birtek günde bir bardak çaya 3 şeker.2 bardak çayda yok

yada toptan hepsi yok :) ona göre söle canımda ona göre devam edeyim madem :)
Bende cayi sekersiz icemiyorum.o yuzden tatlandirici tabletler var ondan kullaniyorum.tad olarak ayni ama kalori olarak dusuk.

Tomurcugum ben başlangıçta ekledim kilolari bence bu kadar kişi yeterli zaten..
Listeye gelince o işi yaparsan cok sevinirim daha profesyonel olur:KK50:

Burada işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama listeye bende girmek istiyorum :) Detay verebilir misiniz? Yeni üyeyim de..:KK61:

Tomurcugum ben başlangıçta ekledim kilolari bence bu kadar kişi yeterli zaten..
Listeye gelince o işi yaparsan cok sevinirim daha profesyonel olur:KK50:
Canım benim için farketmez de günlük sahibi sen olduğun için senin yapmanın doğru olabileceğini söylemiş çatlak gelin arkadaşımız.Günlük hepimizin o ayrı tabi de ;)
Sen telefondan girdiğin için zor olabilir.Masaüstü pc kullanıyorsan detayları yazarım özelden sen yürütürsün.Benim için sorun yok bende yürütebilirim
Bu arada spor listesi de yapalım mı ? Farklı bir arkadaş takip eder onu da

tomurcukkk tomurcukkk Malesef evde bilgisayar yok spor konusunda herkes fikrini söylesin olumlu ise yaparız. . Aynen günlük hepimizin:KK19:

Ara
4 dilim ayva cayin yanında
3lokma kavrulmuş kiyma(kayın validemin ısrarı ile)

öğle yemeği için çok geç oldu ama anca 1 kase çorba 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek. mağlum çalışıyorum diyet programına uyamadım :KK61:

Her zaman saati saatine uyamazsin belki ama onemli olan iradeyi elden bırakmamak bence gayet güzel bir öğün biraz az olmuş sadece

Hani bi daha lahmacun yemek yoktu.Hani o gün 4 tane yemiştin bi haha yemicem nasıl olsa diye.Bi de çiğköfte ohhh miss :KK20::KK20:
Hadi ama güzelim şu kaçamaklara bi dur deme zamanı gelmedi mi daha :stop::stop::stop:

Ama kacamak sayilmaz kiii bunlar.... aksam yemegini de yogurt ve meyve ile gecirecegim....

Ikinci ara
Bir bardak sut

Akşam
3 kasik alanazik
6 kasik bulgur pilavi
Yogurt
3 lokma ekmek
Yaa cok oldu farkındayım bugun neden bilmiyorum ama çok acıktım
Kendimi zor zaptettim ucuz kurtardim sayilir yinede:KK51:

Ama ben telefondan giriyorum diye liste falan hiç görmedim. Tablo da :((

Liste cok guzel olmus tomurcuk eline saglik
Saat 1700 de esime ve cocuklara aksam yemegi hazirladim dayanamadim bende yedim napiyim kendimi tutamadim erken oldu ama kacamaksiz oldu

Back
X