• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ama ben telefondan giriyorum diye liste falan hiç görmedim. Tablo da :KK43:(
Canim bben 1. Sayfaya ekledim kişilerin ilk hafta kilo listesini
Tomurcugum da sağolsun s.27 ye eklemiş bak istersen
Liste cok guzel olmus tomurcuk eline saglik
Saat 1700 de esime ve cocuklara aksam yemegi hazirladim dayanamadim bende yedim napiyim kendimi tutamadim erken oldu ama kacamaksiz oldu
bende senden 15 dk sonra yemişim ayben bende dayanamadım yedim erkenden yoksa pahalıya malolacakti:KK22::KK22::KK22::KK22::KK67:

Selamlar sayfalar nasıl ilerlemiş, ben işteyken yazamıyorum. :(
Yeni geldim eve üstümü değiştirip anneme geçeceğim. Bugün yemeğim yok yemek yiyip hemen çalışmaya başlamam gerekiyor o yüzden annem ne yapmışsa ondan yiyeceğim. Zaten muhtemelen sabahlayacağım için biraz sağlam yemeyi düşünüyorum.
Umarım kaçamak yapmam. Yazarım günlük menümü gece.

Hemen menümü yazıp kaçıyorum. İstediğim gibi bir gün gecirmedim ama ufacık bebek, iş, doktora dersleri derken bazı günler böyle oluyor malesef.

Sabah= 1 haşlanmış yumurta
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz

Ara= 1 kupa sütlü şekersiz nescafe+2 parça ceviziçi

Öğle= Salata bar' dan karışık salata tabağı yaptım

Ara= Yarım paket etiform

Ara=2 parça gün kurusu

Akşam=4 parça tavuk kanat
4 yk bulgur pilavı (diyete başladığımdan beri ilk defa yedim)
Salata
Ayran

Ara= Uyanık kalmak için filtre kahve ya da espresso vs içerim

Yarın daha iyi bir menü olmasını diliyorum. Gerci akşam yemeği hariç listeme uydum ama akşam yemeğini kacirdim biraz.

Hemen menümü yazıp kaçıyorum. İstediğim gibi bir gün gecirmedim ama ufacık bebek, iş, doktora dersleri derken bazı günler böyle oluyor malesef.

Sabah= 1 haşlanmış yumurta
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz

Ara= 1 kupa sütlü şekersiz nescafe+2 parça ceviziçi

Öğle= Salata bar' dan karışık salata tabağı yaptım

Ara= Yarım paket etiform

Ara=2 parça gün kurusu

Akşam=4 parça tavuk kanat
4 yk bulgur pilavı (diyete başladığımdan beri ilk defa yedim)
Salata
Ayran

Ara= Uyanık kalmak için filtre kahve ya da espresso vs içerim

Yarın daha iyi bir menü olmasını diliyorum. Gerci akşam yemeği hariç listeme uydum ama akşam yemeğini kacirdim biraz.
iyi gidiyorsun canim. Bu yogun tempo ve bebekle üstelik Süpersin

destinaaaa destinaaaa tam birşeyler yemek üzereydim inanmazsın zor tuttum kendimiEn Büyük KK valla gozumu kararttim birsey olmaz diyordum ki aklima siz gelince tabağı gerisin geri boşalttım:KK48:
Aynen canim bende cooook zor tuttum evdekiler yerken sinirlerim bozuldu salona kactim yarim lt su ictim annemi aradim motive etsin diye daha cok sinirim bozuldu annemde kacirmis biraz tansiyonu cikmis onada uzuldum ..baktim olmuyo gittim yedim .ayca kaya demisti acikirsaniz su icin yinede aclik devam edersen o ogunu one cekin diye ona uydum iyi oldu ..aslinda ne kadar erken yersek o kadar iyi yaglari yakan leptin hormonumuz daha iyi calisir

Geçmiş olsun annen için canım.. iyi yapmışsın
Bende kendimi çok pasif hissettim bu akşam
Yapabilirsem yarın ciddi ciddi spora başlamak istiyorum

Çok iyi telafi etmişsin bence helal sana arkadaşım:KK9:

Kızlar ben çok karaliyim yaaa 2 gündür de tam başladım. .. o yüzde çok mutluyum....
ayda 4 kilo dan 6 ayda 24 kilo verip hedefime ulaşacağım.... 92.2 ile pazar günü başlamıştım. Ve eee 68 Olacağım mmmmm
çok mutluyum

Geçmiş olsun annen için canım.. iyi yapmışsın
Bende kendimi çok pasif hissettim bu akşam
Yapabilirsem yarın ciddi ciddi spora başlamak istiyorum
Saol canim .bence spora ciddi ciddi baslama caktirmadan basla o zaman daha etkili oluyo :KK51:
Öğlen ki lahmacun dan sonra bakalım akşam menüm beğenecek misiniz
Biraz peynir
1 kase yoğurt
2 kaşık kavurma
3 tane sarma
ekmek ve şeker yok:))
afferin sana iste budur sihirli kelime dengelemek

Back
X