Arkadaşım bu iş bende kafada bitti artık ve haftaya pazartesiye buraya 88 leri yazmak istiyorum
milad2014 .!.:Hayırlı geceler canlar
Sağol canım. Şanslıyım çünkü annem çok yakın oturuyor. Eşim mesela ben diyete başladığımdan beri akşam yemeklerini annemde yiyor :)iyi gidiyorsun canim. Bu yogun tempo ve bebekle üstelik Süpersin
Öğlen ki lahmacun dan sonra bakalım akşam menüm beğenecek misiniz
Biraz peynir
1 kase yoğurt
2 kaşık kavurma
3 tane sarma
ekmek ve şeker yok:))
A.slm evet seninle ve gokce25 ile birlikte grup son halini aldi. artik bu grupla devam edicez.. birbirimize destek olucaz ve bu kilolarin hamalligindan Kurtulmuş olucaz inşallah.slm kızlar bende katılabilirmiyim acaba? hazır gün son bulmamışken?
Merhaba gökçe keşke kilo bildirimi yapsaydin listeye eklerdikmerhaba kızlar sizi unutmadım diyetime de devam ediyorum..Ama bir gün banlı kaldım :) Dün de şehir turlaması yaptığım için yazamadım..Diyetim aynen devam ediyor dün sabah yine sıcak limonlu su,ardından elma ..Öğlen bir şey yok sadece bir bardak sütlü nescafe..Akşam uygur restaurantına gittim 4 adet kuzu çöp şiş yedim üçer tane kuş başı vardı bir çöpte ..Yani 12 parça kuş başı yemiş oldum..Ekmek yok ..Suyumu fazla içemedim 2 lt yle kaldım...Bu sabahta ılık su ,minik bir kekle kahvaltı yaptım ..Öğlen çorba akşam makarna ton balıklı ..Bu arada kotumu giydim ve bacaklarıma bol geliyordu aşağıya düşe düşe gezdimbir haftada bende etkisini gösterdi...Bence bunun sırrı akşamları aç yatmak başka bir şey değil bir de dün nerden baksan 6 km falan yol yurüdüm ...Kayboldum da biraz
hoş geldin canımdestina hatırlarmısın bilmem 10 gün önce falan konuşmuştuk senin günlüğünde ancak internet kesildiğinden giremedim
evet kilo ve boylarımız yakın inş güzel kilolar veririz canımdestinaaakızım va: 37295467 .!.:aha benim kiloma yakin biri gel bacim gel hosgeldin yarisiriz iyi olur
evet kilo ve boylarımız yakın inş güzel kilolar veririz canım
benimde 9.5 aylık bir kızım var 2 senelik evliyim eşimle evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum düğüne kadar 87 oldum hemen hamile kaldım ve düşük yaptım sonrada üzüntüden 99 oldum kilo verip hamile kalayım dedim tranbolin aldım 10 gün zıpladım meğer hamileymişim 94e kadar düşmüştüm 105.5le doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 95 kiloydum ama emzirme döneminde yedimde yedim hamilelik kilomu bile geçtim..spor olarak tranboline devam edicem tavsiye ederim az zaman ve çok enerji...bayram öncesi başlamıştım yediklerimi çok kısmadan 5 günde yaklaşık 2 kilo gitmişti ama grip olunca kaldı ve araya bayram girdi bayramda fazlasıyla geri geldi ...
sabah 8.30 da bir barsak nescafeli süt içtim ben saatli beslenemiorum calorilerine dikkat ederek beslenicem....
1 aydır günde 3 defa felan emiordu ama bayramdan beri uyanıkken kesinlikle emmiyor gece uykusundada kandıramıyorum gündüz uyuduğunda emzirmeye çalışıorum neden böyle yaptı anlamadım çok inatçı sütümde var kaşığa sıkıp verince kedi gibi bekliyor :) sağma makinesi almıştım birinden onuda geri vermiştim böyle ne kadar emerse artıkEmziriyor musun canım
Bişey değil canım.Umarım hepimiz her hafta eksi bildirimlerde bulunuruz :)Liste cok guzel olmus tomurcuk eline saglik
Saat 1700 de esime ve cocuklara aksam yemegi hazirladim dayanamadim bende yedim napiyim kendimi tutamadim erken oldu ama kacamaksiz oldu
Ekledim canım listeyeKardeş günlüğümdeki hanımlar nasılsınız:)
Ben destınanın grubundan Nadya:)
Mılad2014 benı de eklermısın lıstenıze benım de boyum 1.68 kılo 85.4 yas 24 canım :)
Öğlen ki lahmacun dan sonra bakalım akşam menüm beğenecek misiniz
Biraz peynir
1 kase yoğurt
2 kaşık kavurma
3 tane sarma
ekmek ve şeker yok:))
evet kilo ve boylarımız yakın inş güzel kilolar veririz canım
benimde 9.5 aylık bir kızım var 2 senelik evliyim eşimle evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum düğüne kadar 87 oldum hemen hamile kaldım ve düşük yaptım sonrada üzüntüden 99 oldum kilo verip hamile kalayım dedim tranbolin aldım 10 gün zıpladım meğer hamileymişim 94e kadar düşmüştüm 105.5le doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 95 kiloydum ama emzirme döneminde yedimde yedim hamilelik kilomu bile geçtim..spor olarak tranboline devam edicem tavsiye ederim az zaman ve çok enerji...bayram öncesi başlamıştım yediklerimi çok kısmadan 5 günde yaklaşık 2 kilo gitmişti ama grip olunca kaldı ve araya bayram girdi bayramda fazlasıyla geri geldi ...
sabah 8.30 da bir barsak nescafeli süt içtim ben saatli beslenemiorum calorilerine dikkat ederek beslenicem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?