- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
o zaman burayı kapattırsın milad çünkü bnm kafam karışırTatlim ayni arkadaslar zaten sadece yeni topik acildi. Sil baştan baslamak gerek bazen durumu yani....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman burayı kapattırsın milad çünkü bnm kafam karışırTatlim ayni arkadaslar zaten sadece yeni topik acildi. Sil baştan baslamak gerek bazen durumu yani....
o zaman burayı kapattırsın milad çünkü bnm kafam karışır
Bu arada hiç acıkmadan oldu bunlar pilav bulgur pilavı da yedim ama 3 yemek kaşığı olçu koydum kendime ve ekmek yemedim. Başarıcam kararlıyım vazgeçemediğin fastfoodu bile bıraktım Allahım kudret ver başarmak istiyorum.Kızlar merhaba diyete başladıktan sonra yaptığım olçulere göre bel kalça kol bacak 3 er cm incelmişim inanamıyorum 2 kg de gitmiş olacak bu iş galiba yarın tekrar olçucem 2 hafta olmuş olcak. Uzerime olmayan bir pantalonum oldu. Bu gün sabah 2 dilim tam buğday ekmek, bir dilimine fıstık ezmesi omlet
Öğlen ton balığı mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Ara oğun granola yoğurt ile
Akşam ızgara köfte ve tavuk yanında 2 kaşık ay çekirdeği
Okuduğum kitabı çok faydasını gördüm inanamıyorum belim ortaya çıktı
Eşim elini belime attı benim de bel kıvrımım var şu gobekten kurtulmak istiyoruuum diyorki arkadan çok zayıflamış gozukuyorsun. Tabi önde koca bir göbek.