• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Kizlar bendede o problem var .uzr dilerim bilmiyorum nasil anlatsam esim hic dokunmadi genital bolgemi desem ne desem ismine bilemedim simdi :D oraya iste anladiniz siz ))))) acaba o yuzdenmi zevk alamiyorum her sey dusunuyorum artik

Ev

Evet severek evlendik halada oyleyizama olmuyor

eşiniz sizi tatmin etmek için uğraşıyor mu? ben eşim bazen sıkılıyor mu diye düşünüyorum. ağır hareket edince.

sevmek baska ama ask tutku var mi aranızda?
belki bu eksiktir diye düşünüyorum bizde.

Mayis 2016 da evlendiginize gore 2 senelik evli degil misiniz. Neden 3 senelik evliyim diye yazma geregi duydun.

Sorun belli. Eşinin seni beğenmediğini düşünmem ve hep onu memnun etmeye çalışman. Orgazö olabilmek için kafan tamamen boş olmalı. Hiçbir şey düşünmemelisin. Çok rahat olmasın. Gerisi de artık eşine kalmış.

85 b gayet güzel. Her erkek memeyle ilgilenir yahu. Çok garip.

Bir şey sorcam.
Uzun sürmesi için gereken şeyi yapsın derken açar mısın?
Ne yapıyor mesela?

Belki bilmediğimiz bir şeydir kk olarak seks hayatımız renklenir.
Genel kültürümüz artsın :KK70:

Ne yapıyorsa o an, yapmaya devam etsin demek istiyor muhtemelen.
Ama herkeste o da aynı olmuyor.

Kizlar bendede o problem var .uzr dilerim bilmiyorum nasil anlatsam esim hic dokunmadi genital bolgemi desem ne desem ismine bilemedim simdi :KK70: oraya iste anladiniz siz ))))) acaba o yuzdenmi zevk alamiyorum her sey dusunuyorum artik

Nasıl hiç dokunmadı ya..?
Sevişmeyi bilmeyen adamlar yüzünden kadınlar orgazm sorununu kendinde arıyor.
Sinirlendim şimdi valla..

uzun sürmesi için eşim de ben de kegel egzersizi
öğrendik. o kasını kasıyor ve kısa ara veriyoruz . sizin bahsettiğiniz başka bir yöntemse bilmiyorum.

bir keresinde öncesinde tuvalete çıktığım halde ilişkide sıvı gelecek gibi hissettim ama idrar olabilir deyip tutmuştum. o his geldiğinde bıraksam orgazm mi olacağım?

şunu merak ediyorum o kasılma tam öncesi sırasında ve sonrasında ne oluyor? beni engelleyen biraz da ne olacağını bilmeme endişesi sanki kendimi tamamen bilinmeze bırakamıyor olabilirim diye düşünüyorum. sıvı ne zaman geliyor o kasılma sırasında mi yoksa sonra mi? bi de aşırı gerilme yanma derecesinde mi oluyo kasılma öncesi?
Valla işler o anda o kadar karışıyor ki, ben de sırasını bilmiyorum, o orgazm mı onu bile bilmiyordum, klitorisin uyarılmasıyla oluyor bende, benim açımdan en sonda. Eşim zaten o sıvı gelmezse depresyona giriyor, adamın bi amuda kalkmadığı kalıyor :spor:
Ben hiç orgazm, su, sıvı vb odaklanmam. Bir arkadaşım zamanını bile ayarlayabildiğini söylemişti, benim için heralde bu imkansız.

uzun sürmesi için eşim de ben de kegel egzersizi
öğrendik. o kasını kasıyor ve kısa ara veriyoruz . sizin bahsettiğiniz başka bir yöntemse bilmiyorum.

bir keresinde öncesinde tuvalete çıktığım halde ilişkide sıvı gelecek gibi hissettim ama idrar olabilir deyip tutmuştum. o his geldiğinde bıraksam orgazm mi olacağım?

şunu merak ediyorum o kasılma tam öncesi sırasında ve sonrasında ne oluyor? beni engelleyen biraz da ne olacağını bilmeme endişesi sanki kendimi tamamen bilinmeze bırakamıyor olabilirim diye düşünüyorum. sıvı ne zaman geliyor o kasılma sırasında mi yoksa sonra mi? bi de aşırı gerilme yanma derecesinde mi oluyo kasılma öncesi?

Siz isin fizyolojik kismina cok takilmissiniz.
Bu is kendini rahat birakmayla yasanabilecek bisey.
Ben mesela hic dusunmedim kasilmami oluyor vs.
Bi anda oluyor cunku..

Kizlar bendede o problem var .uzr dilerim bilmiyorum nasil anlatsam esim hic dokunmadi genital bolgemi desem ne desem ismine bilemedim simdi :KK70: oraya iste anladiniz siz ))))) acaba o yuzdenmi zevk alamiyorum her sey dusunuyorum artik

Isırmaz, bi elle desene sen de.
Talep edin yav, konuşa konuşa keşfedin nelerden hoşlanırsınız.

Eşini sen yönlendir yani o dokunmuyor diye sen de bırakma. İstediklerini söyle asla çekinme zaten herşeyi yaşıyoruz sonuçta eşin o senin sen ona dokunuyor musun? Ön sevişme olmadan direkt ilişkiye geçirirse zaten orgazm olması çok zor.

Inan
Nasıl hiç dokunmadı ya..?
Sevişmeyi bilmeyen adamlar yüzünden kadınlar orgazm sorununu kendinde arıyor.
Sinirlendim şimdi valla..
Bende cok sinirleniyorum.ve bu tum gunume yansiyor o yuzden sevismek bile istemiyorum zevk almiycam cunki.zorla 3 gunde bir esim istiyor diye (((( evet dokunmuyor.bir keresinde ben elini kendim goturdum o zamanda ne apmasi gerektigni bilmiyor bende daha cok sinirlendim.artik seksden sogudum ( sinirli dolasiyorum tum gun

Bemim bildiğim kadınların geneli zaten orgazm olmaz.Yani romanlarda, filmlerde gördüğümüz gibi olmaz.O şekilde orgazm olabilenler şanslı doğmuş:).Kadınlar vajinal orgazm çok çok zor olur hatta hiç olmaz, ama klitorel olur.Normal ilişki esnasında veya en sonda klitorel orgazm olabilmek için çalışmalar yaparsanız o istediğiniz hazı alırsınız.Denemenizi tavsiye ederim.

Yok hayir hiç bir sorun olmadı hatta çocuk olduktan sonra benim vajinam birazda olsa esnedi. Yine zor bir başlangıç oluyor ama devamı güzel oluyor. Sizi rahatlattıysam ne mutlu bana. Bu duyguyu her kadın yaşamalı.

doğum sonrası esneme gerilesin diye kegel egzersizi mi yaptınız? bunu ben şimdi de yapıyorum. eşim de fark ediyor. benim için de iyi oldu. Ama o orgazma giden yol açılmadı henüz

Eşiniz sizi sadece birleşme ile mi tatmin etmeye çalışıyor? Başka şekilde deneyin.
En azından açık açık konuşabildiğiniz biri var karşınızda, isteklerinizi açık ifade edin; en azından şeytanın bacağını kırmış olursunuz :)

Evet do
Eşini sen yönlendir yani o dokunmuyor diye sen de bırakma. İstediklerini şöyle asla çekinme zaten herşeyi yaşıyoruz sonuçta eşin o senin sen ona dokunuyor musun? Ön sevişme olmadan direkt ilişkiye geçirirse zaten orgazm olması çok zor.
Evet dokunuyorum.igrenyormu diye dusunuyorum hayir bencr temizligime hep dikkat ederim ee problem ne o zaman?ilki oldugumu soyluyor ama bu yuzdenmi tecrubesiz onuda bilemedim

Inan

Bende cok sinirleniyorum.ve bu tum gunume yansiyor o yuzden sevismek bile istemiyorum zevk almiycam cunki.zorla 3 gunde bir esim istiyor diye (((( evet dokunmuyor.bir keresinde ben elini kendim goturdum o zamanda ne apmasi gerektigni bilmiyor bende daha cok sinirlendim.artik seksden sogudum ( sinirli dolasiyorum tum gun

Valla kardeş kaderine razı olmayacaksın.
Adama sen öğreteceksin sevişmeyi.
Onun için değil kendin için.
Film önerebilirim.
Kolay gelsin :)

Back