- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
Vay bee kendi hüznümden kurtulsam vajinamın hüznünü dinlemeye alacağım ama
ona sıra gelmiyor be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay bee kendi hüznümden kurtulsam vajinamın hüznünü dinlemeye alacağım ama
ona sıra gelmiyor be
Ev
Evet severek evlendik halada oyleyizama olmuyor
+18 konu açtın da ben mi görmedim
Görmemişim :))Valla onu da açtım ama çok edepli anlattım ilkokul düzeyinde.
Meslekten olsa gerek
Bir şey sorcam.
Uzun sürmesi için gereken şeyi yapsın derken açar mısın?
Ne yapıyor mesela?
Belki bilmediğimiz bir şeydir kk olarak seks hayatımız renklenir.
Genel kültürümüz artsın
Kizlar bendede o problem var .uzr dilerim bilmiyorum nasil anlatsam esim hic dokunmadi genital bolgemi desem ne desem ismine bilemedim simdi oraya iste anladiniz siz ))))) acaba o yuzdenmi zevk alamiyorum her sey dusunuyorum artik
Valla işler o anda o kadar karışıyor ki, ben de sırasını bilmiyorum, o orgazm mı onu bile bilmiyordum, klitorisin uyarılmasıyla oluyor bende, benim açımdan en sonda. Eşim zaten o sıvı gelmezse depresyona giriyor, adamın bi amuda kalkmadığı kalıyoruzun sürmesi için eşim de ben de kegel egzersizi
öğrendik. o kasını kasıyor ve kısa ara veriyoruz . sizin bahsettiğiniz başka bir yöntemse bilmiyorum.
bir keresinde öncesinde tuvalete çıktığım halde ilişkide sıvı gelecek gibi hissettim ama idrar olabilir deyip tutmuştum. o his geldiğinde bıraksam orgazm mi olacağım?
şunu merak ediyorum o kasılma tam öncesi sırasında ve sonrasında ne oluyor? beni engelleyen biraz da ne olacağını bilmeme endişesi sanki kendimi tamamen bilinmeze bırakamıyor olabilirim diye düşünüyorum. sıvı ne zaman geliyor o kasılma sırasında mi yoksa sonra mi? bi de aşırı gerilme yanma derecesinde mi oluyo kasılma öncesi?
helvasını yaptın mı bacım :)Kafanda göğüs problemin ve yine orgazm olamiycam düşüncen var bence .....ve vajinanın hüznü kısmına gelirsek benim sanırım öldü .
uzun sürmesi için eşim de ben de kegel egzersizi
öğrendik. o kasını kasıyor ve kısa ara veriyoruz . sizin bahsettiğiniz başka bir yöntemse bilmiyorum.
bir keresinde öncesinde tuvalete çıktığım halde ilişkide sıvı gelecek gibi hissettim ama idrar olabilir deyip tutmuştum. o his geldiğinde bıraksam orgazm mi olacağım?
şunu merak ediyorum o kasılma tam öncesi sırasında ve sonrasında ne oluyor? beni engelleyen biraz da ne olacağını bilmeme endişesi sanki kendimi tamamen bilinmeze bırakamıyor olabilirim diye düşünüyorum. sıvı ne zaman geliyor o kasılma sırasında mi yoksa sonra mi? bi de aşırı gerilme yanma derecesinde mi oluyo kasılma öncesi?
Kizlar bendede o problem var .uzr dilerim bilmiyorum nasil anlatsam esim hic dokunmadi genital bolgemi desem ne desem ismine bilemedim simdi oraya iste anladiniz siz ))))) acaba o yuzdenmi zevk alamiyorum her sey dusunuyorum artik
Eşini sen yönlendir yani o dokunmuyor diye sen de bırakma. İstediklerini söyle asla çekinme zaten herşeyi yaşıyoruz sonuçta eşin o senin sen ona dokunuyor musun? Ön sevişme olmadan direkt ilişkiye geçirirse zaten orgazm olması çok zor.Kizlar bendede o problem var .uzr dilerim bilmiyorum nasil anlatsam esim hic dokunmadi genital bolgemi desem ne desem ismine bilemedim simdi oraya iste anladiniz siz ))))) acaba o yuzdenmi zevk alamiyorum her sey dusunuyorum artik
Bende cok sinirleniyorum.ve bu tum gunume yansiyor o yuzden sevismek bile istemiyorum zevk almiycam cunki.zorla 3 gunde bir esim istiyor diye (((( evet dokunmuyor.bir keresinde ben elini kendim goturdum o zamanda ne apmasi gerektigni bilmiyor bende daha cok sinirlendim.artik seksden sogudum ( sinirli dolasiyorum tum gunNasıl hiç dokunmadı ya..?
Sevişmeyi bilmeyen adamlar yüzünden kadınlar orgazm sorununu kendinde arıyor.
Sinirlendim şimdi valla..
Yok hayir hiç bir sorun olmadı hatta çocuk olduktan sonra benim vajinam birazda olsa esnedi. Yine zor bir başlangıç oluyor ama devamı güzel oluyor. Sizi rahatlattıysam ne mutlu bana. Bu duyguyu her kadın yaşamalı.
Evet dokunuyorum.igrenyormu diye dusunuyorum hayir bencr temizligime hep dikkat ederim ee problem ne o zaman?ilki oldugumu soyluyor ama bu yuzdenmi tecrubesiz onuda bilemedimEşini sen yönlendir yani o dokunmuyor diye sen de bırakma. İstediklerini şöyle asla çekinme zaten herşeyi yaşıyoruz sonuçta eşin o senin sen ona dokunuyor musun? Ön sevişme olmadan direkt ilişkiye geçirirse zaten orgazm olması çok zor.
Inan
Bende cok sinirleniyorum.ve bu tum gunume yansiyor o yuzden sevismek bile istemiyorum zevk almiycam cunki.zorla 3 gunde bir esim istiyor diye (((( evet dokunmuyor.bir keresinde ben elini kendim goturdum o zamanda ne apmasi gerektigni bilmiyor bende daha cok sinirlendim.artik seksden sogudum ( sinirli dolasiyorum tum gun