• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

O ne

Rica ederim.bos verin takmayin .Bendede ayni problem var yoksa seve seve yardimci olurdum en azindan bir fikir bildirirdim ama nedenini bende bilmiyorum.

eşinizle aranız nasıl?
severek mi evlendiniz?
aşık mısınız?

Siz ilişkiye ‘evet bu sefer orgazm beni bekliyor,bu sefer orgazm olmalıyım ‘diye şartlandırırsanız olmaz zaten...kafanızdan atın o düşünceyi... eşiniz de bencil sanırım...veya iyi beceremiyor sevişmeyi;)

kafamdan bu düşünceleri atmayı deneyeceğim

teşekkür ederim yorumunuz icin

teşekkür ederim yorumunuz için.
dikkate alacağım.
bu ara verme arayı uzatma konusunu konusmustuk ama yine aramızda çekim olup beklemiyorduk. daha uzun süre ayrı kalıp buluştuğumuz da oldu o zaman da eşim çok uzun dayanamıyor malum. o yüzden ince bi ayar var süre konusunda da sanırım.
Evet o ince ayarı tutturursaniz herşey güzel olacak ben evliligimin iki yılı çok zorlandım hiç orgazm olamadım :( hamilelikti kızım doğdu 2 3 ay da öyle geçti. Eşimle ilk ilişkimizde orgazm olmuştum hemde 2 sene sonunda :) simdi hamile kalmadan önce en erken üç en geç 4 gün de 1 eşimle yakinlasiyorduk çok şükür yaşıyordum o duyguyu :) şimdi yine hamilelik yine ara verdim. Elbet sende bir rutin tutturursun zaten bir kaç defa olunca devamı kolay oluyor.

Biraz ara verin, klitoral olarak uyarılmanı sağla, eşin tabi bu ara bitmeden önce ilişkünin uxun sürmesi için gereken şeti yapsın hihi böyle yazabildim :oops:
Çok sık ilişki kalite getirmiyor. Alkol de yardımcı olur kullanıyorsanız. Bu sanırım her kadında farklı oluyor, bende şeffag bir sıvı geliyor baya yarım çay bardağı olabilir. Ama titreme vb olmuyor. Hep metak etmişimdir böyle olanlar var mı

Evet o ince ayarı tutturursaniz herşey güzel olacak ben evliligimin iki yılı çok zorlandım hiç orgazm olamadım :( hamilelikti kızım doğdu 2 3 ay da öyle geçti. Eşimle ilk ilişkimizde orgazm olmuştum hemde 2 sene sonunda :) simdi hamile kalmadan önce en erken üç en geç 4 gün de 1 eşimle yakinlasiyorduk çok şükür yaşıyordum o duyguyu :) şimdi yine hamilelik yine ara verdim. Elbet sende bir rutin tutturursun zaten bir kaç defa olunca devamı kolay oluyor.

bu yazdiklariniz bana umut verdi.
işte konuyu açma sebebim diyebilirim :)
Çok teşekkür ederim.
3 4 gün sınırına dikkat edecegim ;)
çocuk yokken böyleyse sonra daha da kötü olur diye de umutsuzluğum artıyordu cinsellik bitecek mi diye. o konuda da gönlüme su serptiniz. teşekkürler :)

Sonuna kadar ciddi ciddi okuyordum ki gitti o ciddiyet. Kendi konusunu kendisi sabote eden üye... Hüzünlü vajina nedir? Ne oluyor o?

Benimki mi hep şen şakrak acaba ondan mı bilemedim. :/
diyecektim hüzünlü olmadigindandir diye vazgecmistim...duzenlemissin canım yazını evet tok açın halinden anlamaz.

bu yazdiklariniz bana umut verdi.
işte konuyu açma sebebim diyebilirim :)
Çok teşekkür ederim.
3 4 gün sınırına dikkat edecegim :KK66:
çocuk yokken böyleyse sonra daha da kötü olur diye de umutsuzluğum artıyordu cinsellik bitecek mi diye. o konuda da gönlüme su serptiniz. teşekkürler :)
Yok hayir hiç bir sorun olmadı hatta çocuk olduktan sonra benim vajinam birazda olsa esnedi. Yine zor bir başlangıç oluyor ama devamı güzel oluyor. Sizi rahatlattıysam ne mutlu bana. Bu duyguyu her kadın yaşamalı.

diyecektim hüzünlü olmadigindandir diye vazgecmistim...duzenlemissin canım yazını evet tok açın halinden anlamaz.

Dil olarak komik geldi "Hüzünlü vajina" tabiri. Yani bilmiyorum, bedenimden ayrı gibi düşünmediğim için, ben hüzünlüysem komple hüzünlüyüm, kolum bacağım altım üstüm.

Çok üzerine gidince olmaması da normal şimdi, yani oldum olacağım ah olmadı az kaldı oluyordu takibi de uzaklaştırır ki. Kafayı salacaksın tamam. Fiziksel sorun yoksa ki yok oluyormuş, gerisi komple kafa işi.

Biraz ara verin, klitoral olarak uyarılmanı sağla, eşin tabi bu ara bitmeden önce ilişkünin uxun sürmesi için gereken şeti yapsın hihi böyle yazabildim :oops:
Çok sık ilişki kalite getirmiyor. Alkol de yardımcı olur kullanıyorsanız. Bu sanırım her kadında farklı oluyor, bende şeffag bir sıvı geliyor baya yarım çay bardağı olabilir. Ama titreme vb olmuyor. Hep metak etmişimdir böyle olanlar var mı

uzun sürmesi için eşim de ben de kegel egzersizi
öğrendik. o kasını kasıyor ve kısa ara veriyoruz . sizin bahsettiğiniz başka bir yöntemse bilmiyorum.

bir keresinde öncesinde tuvalete çıktığım halde ilişkide sıvı gelecek gibi hissettim ama idrar olabilir deyip tutmuştum. o his geldiğinde bıraksam orgazm mi olacağım?

şunu merak ediyorum o kasılma tam öncesi sırasında ve sonrasında ne oluyor? beni engelleyen biraz da ne olacağını bilmeme endişesi sanki kendimi tamamen bilinmeze bırakamıyor olabilirim diye düşünüyorum. sıvı ne zaman geliyor o kasılma sırasında mi yoksa sonra mi? bi de aşırı gerilme yanma derecesinde mi oluyo kasılma öncesi?

Bir şey sorcam.
Uzun sürmesi için gereken şeyi yapsın derken açar mısın?
Ne yapıyor mesela?

Belki bilmediğimiz bir şeydir kk olarak seks hayatımız renklenir.
Genel kültürümüz artsın :D

Back