- 21 Şubat 2016
- 392
- 428
- 53
O ne
Rica ederim.bos verin takmayin .Bendede ayni problem var yoksa seve seve yardimci olurdum en azindan bir fikir bildirirdim ama nedenini bende bilmiyorum.
eşinizle aranız nasıl?
severek mi evlendiniz?
aşık mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne
Rica ederim.bos verin takmayin .Bendede ayni problem var yoksa seve seve yardimci olurdum en azindan bir fikir bildirirdim ama nedenini bende bilmiyorum.
Siz ilişkiye ‘evet bu sefer orgazm beni bekliyor,bu sefer orgazm olmalıyım ‘diye şartlandırırsanız olmaz zaten...kafanızdan atın o düşünceyi... eşiniz de bencil sanırım...veya iyi beceremiyor sevişmeyi
Evet o ince ayarı tutturursaniz herşey güzel olacak ben evliligimin iki yılı çok zorlandım hiç orgazm olamadım hamilelikti kızım doğdu 2 3 ay da öyle geçti. Eşimle ilk ilişkimizde orgazm olmuştum hemde 2 sene sonunda :) simdi hamile kalmadan önce en erken üç en geç 4 gün de 1 eşimle yakinlasiyorduk çok şükür yaşıyordum o duyguyu :) şimdi yine hamilelik yine ara verdim. Elbet sende bir rutin tutturursun zaten bir kaç defa olunca devamı kolay oluyor.teşekkür ederim yorumunuz için.
dikkate alacağım.
bu ara verme arayı uzatma konusunu konusmustuk ama yine aramızda çekim olup beklemiyorduk. daha uzun süre ayrı kalıp buluştuğumuz da oldu o zaman da eşim çok uzun dayanamıyor malum. o yüzden ince bi ayar var süre konusunda da sanırım.
kadinlar orgazm olur canım sadece onlar gibi fazlasıyla sıvı olmaz diyelim ama kadınlar da o en tepe hazza ulaşır tabi ulaştıracak bir erkek varsa.Ne şakası valla ben kadınların orgazm olduğunu bilmiyordum
Evet o ince ayarı tutturursaniz herşey güzel olacak ben evliligimin iki yılı çok zorlandım hiç orgazm olamadım hamilelikti kızım doğdu 2 3 ay da öyle geçti. Eşimle ilk ilişkimizde orgazm olmuştum hemde 2 sene sonunda :) simdi hamile kalmadan önce en erken üç en geç 4 gün de 1 eşimle yakinlasiyorduk çok şükür yaşıyordum o duyguyu :) şimdi yine hamilelik yine ara verdim. Elbet sende bir rutin tutturursun zaten bir kaç defa olunca devamı kolay oluyor.
İlk defa böyle bir konuyu paragraflara ayırarak düzgün tükçe ile anlatam birine denk geldim...
diyecektim hüzünlü olmadigindandir diye vazgecmistim...duzenlemissin canım yazını evet tok açın halinden anlamaz.Sonuna kadar ciddi ciddi okuyordum ki gitti o ciddiyet. Kendi konusunu kendisi sabote eden üye... Hüzünlü vajina nedir? Ne oluyor o?
Benimki mi hep şen şakrak acaba ondan mı bilemedim. :/
İşte tamam kadınlar haz aliyo erkekte orgazm oluyo biliyordumkadinlar orgazm olur canım sadece onlar gibi fazlasıyla sıvı olmaz diyelim ama kadınlar da o en tepe hazza ulaşır tabi ulaştıracak bir erkek varsa.
Nasil yani?Kadın Orgazmı burda öğrenen bi tek benmiyim
Ben erkekler sadece orgazm olur biliyordumda ondan şeyettim
NeyyyyKadın Orgazmı burda öğrenen bi tek benmiyim
Ben erkekler sadece orgazm olur biliyordumda ondan şeyettim
Yok hayir hiç bir sorun olmadı hatta çocuk olduktan sonra benim vajinam birazda olsa esnedi. Yine zor bir başlangıç oluyor ama devamı güzel oluyor. Sizi rahatlattıysam ne mutlu bana. Bu duyguyu her kadın yaşamalı.bu yazdiklariniz bana umut verdi.
işte konuyu açma sebebim diyebilirim :)
Çok teşekkür ederim.
3 4 gün sınırına dikkat edecegim
çocuk yokken böyleyse sonra daha da kötü olur diye de umutsuzluğum artıyordu cinsellik bitecek mi diye. o konuda da gönlüme su serptiniz. teşekkürler :)
İlk defa böyle bir konuyu paragraflara ayırarak düzgün tükçe ile anlatam birine denk geldim...
+18 konu açtın da ben mi görmedimAşk olsun ben de hep öyle güzel anlatırım beni beğenmiyor musun? :)
diyecektim hüzünlü olmadigindandir diye vazgecmistim...duzenlemissin canım yazını evet tok açın halinden anlamaz.
Evet severek evlendik halada oyleyizama olmuyoreşinizle aranız nasıl?
severek mi evlendiniz?
aşık mısınız?
Biraz ara verin, klitoral olarak uyarılmanı sağla, eşin tabi bu ara bitmeden önce ilişkünin uxun sürmesi için gereken şeti yapsın hihi böyle yazabildim
Çok sık ilişki kalite getirmiyor. Alkol de yardımcı olur kullanıyorsanız. Bu sanırım her kadında farklı oluyor, bende şeffag bir sıvı geliyor baya yarım çay bardağı olabilir. Ama titreme vb olmuyor. Hep metak etmişimdir böyle olanlar var mı
Biraz ara verin, klitoral olarak uyarılmanı sağla, eşin tabi bu ara bitmeden önce ilişkünin uxun sürmesi için gereken şeti yapsın hihi böyle yazabildim
Çok sık ilişki kalite getirmiyor. Alkol de yardımcı olur kullanıyorsanız. Bu sanırım her kadında farklı oluyor, bende şeffag bir sıvı geliyor baya yarım çay bardağı olabilir. Ama titreme vb olmuyor. Hep metak etmişimdir böyle olanlar var mı