- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 46
Yani beyniniz yetiyorsa desteklemek amacıyla yazmadığımı anlarsınız. Eğer eşcinselliğe mazeret ararsak onlar da mazeret uretiyor.bunu onlar söylüyor ben söylemiyorum.ne olursunuz şu yorumu şikayet edelim bi şey yapalım. örnek vermek için bile olsa “onlar da çocuklara aşık oluyor” diye bir cümle kullanmak nasıl bir iğrençliktir?
Bakin eskilerden cok sevdigim bir dizi vardi..orada evin babasi oglunun bir hatasini duyunca mahcubiyetini soyle dile getirmisti..eyvah bana ben bu cocugu yetistiremedim mi benden hic mi birsey almadi...Cok sukur duzgun az da olsa gun gormus oldugumu dusunurum..evlatlarimi zaten bu dogrultuda yetistirecegim..insallah hayat boyle gelisir..inanc meselesi dediğimiz sey bazimiz icin tum hayatidir..bundan yoksa kimse ile polemik derdim yokHanımefendi dininiz gereği karşı çıktığınız belli fakat çocuğunuzun inancının sizinle aynı olacağı ne belli? Bakın eğer iyi bir anneyseniz, bunu istiyorsanız sizin çocuğunuz üzerinde tahakküm kurma hakkınız olduğu anlamına gelmez. Çok yakın trans bir kadın olan arkadaşım ailesi tarafından reddedildi ama umurunda değil. Çünkü sağlıklı ve mutlu. Bu herkesin çocukları için geçerli sizin göreviniz onlara bir şeyi empoze etmek değil onlara bildiğinizi göstermek ve onları korumak. Eğer iyi bir aileyseniz zaten çocuklarınız kendi akıllarını doğru kullanabilen eğitimli ve düzgün insanlar olur. Ama burada tartışılan şey dini değil kimse de dinini belirtmedi. Lütfen sakin sakin okuyup yazın hem siz kendinizi boşu boşuna karşı ataklarla hazırlanayım hem de insanlar yorulmasın.
Bir cümlecikten mi?Anlıyorum ben cok net
Bunu siz diyorsunuz da pedofiller de bizim günahımız ne biz de cocuklardan hoşlanıyoruz çocuğun da rızası varsa karışmayın diyorlar.dernekleri bile var.
Aklınız ve vicdaniniz eğer gerçekten iyi çalışsaydı eşcinsel kimi çevrelerin pedofiliyi de yönelim olarak gördüğünü anlardınız.
Pedofilinin hiçbir farkı yok.onlar da asla yetişkinlere ilgi duyamiyorlar.sapiklik değil yani dertleri. Gerçekten çocuklara aşık oluyorlar anlatabildim mi?
Pandoranın kutusunu açıp eşcinsel çıksın pedofili çıkmasın diyemezsiniz .30 yıl önce eşcinsellik sapkinlikti. 30 yıl sonra neyin normallesecegini söylememe gerek yok.Ayni karanlık güç harekete geçmiş bile. Bayrakları oluşumları dahi var. Netflikte bunu körükleyen dizi bile var. Buna istinaden pedofiliye yaklaşımınız nedir diye mail atıldığında adamlar biz bu konuda tarafsıziz diyebiliyor.
Ensest te normal o zaman karşılıklı rıza varsa . Eşcinseller ilişki yasamasin demiyoruz onları bağlar. Kimseye zararı yok ama neye normaldiyeceğinize dikkat edin. Çünkü bazen fare delikten geçerken kuyruğuna bağladığı kabağı da geçirmek isteyebilir
Yaşınız eşcinselliğin normalleştirilmesi sürecine yetti mi bilmiyorum. Ama pedofilinin nasıl normallestirildigine ölmez sağ kalırsanız en geç 30 yıl içinde sahit olacaksiniz
türkçem ironi yapacak kadar yeterliTurkceniz yeterliyse okuyun..
Ensestte rıza varsa peki yaklaşımınız ne olurdu?hanımefendi anlamazsınız ama açıklayayım aradaki farkı. eşcinsellikte iki tarafın da rızası olur her zaman. ama pedofili de bir çocuğun rızası olması mümkün değildir çünkü cinsellik nedir bilmezler. cinsel olgunluğa erişmemişlerdir adı üstünde çocuk.
sana o yetiyi vermiş olsaydı açar bık bık konuşacağına eşcinselliğe dair iki makale okurdunYani beyniniz yetiyorsa desteklemek amacıyla yazmadığımı anlarsınız. Eğer eşcinselliğe mazeret ararsak onlar da mazeret uretiyor.bunu onlar söylüyor ben söylemiyorum.
Pedofili normallesecek diye ürken birini nasıl yaftalarsın. Eşcinselliğe saldırma sebebim bu zaten.Allah sana okuduğunu anlama yetisi versin
Degilim..geciniz lutfentürkçem ironi yapacak kadar yeterli
siz anlayabilecek kadar yeterli misiniz
Bu düşünceye eşcinsellik Yüzünden kapılıyorlar. Okuduğunuzu anlayın ben mi icat ettim bu söylemleri. Youtubedan pedofilileri dinleyin .eşcinsellerin açtığı kapıdan onlar da geçmek istiyorNe demek ya çocukların rızası
Çocuk ya 2 yaşında 3 yaşında çocuk ne rızası
Bu nasıl bir örnek insan yazarken düşünür yaaa
Ayıptır igrencliktir daha da var da susayim
Napacaksiniz aile meclisi kararıyla öldürecek misiniz cocuklarinizi ?Olecegimi bilsem dogru bildigim lafimdan donmem..5 veya 10 begenmedim alacagim diye mi korkayim..Allah korusun ben oglumun veya kizimin (benim inandigim Allahin ve indirdigi Kuranin bana emrettigi )ayni cinse yonelimi oldugunu bilsem yikilirdim..bunu kabullenebilir miyim hic sanmiyorum(hic bana ne o tecavuzcu mu yok pedofili mi zirvalariyla gelmesin kimse bir yanlisi belirtmek digerlerini de savunmak degil)hepsi lanetli..Bir insan hem müslümanim deyip hem Allahin kesin emrine karsi gelemez...simdi gonderin linclerinizi..banlarinizi
çocuğunuzun başına gelse böyle gevşek gevşek konuşabilecek misiniz acaba.Bu düşünceye eşcinsellik Yüzünden kapılıyorlar. Okuduğunuzu anlayın ben mi icat ettim bu söylemleri. Youtubedan pedofilileri dinleyin .eşcinsellerin açtığı kapıdan onlar da geçmek istiyor
ensette rıza olmazEnsestte rıza varsa peki yaklaşımınız ne olurdu?
Bik bik konuşan sensin.sayisiz makale okudum. Argümanlarının aynisini ensest ve pedofiller de kullanıyor. Onlarin ayni kapidan geçmemesi lazim. Üslubun da çok edepli maşallahsana o yetiyi vermiş olsaydı açar bık bık konuşacağına eşcinselliğe dair iki makale okurdun
Yahu gercekten nasil sefil bir cevap bu..nasil hic fikri olmayip basmakalip ezber cumleler..yok biz meclisi fesh ettik evde mutlak monarsi var..Napacaksiniz aile meclisi kararıyla öldürecek misiniz cocuklarinizi ?
Asıl gevşek olan sizsiniz.Destek olacağımı mı saniyorsunuz ?çocuğunuzun başına gelse böyle gevşek gevşek konuşabilecek misiniz acaba.
Yahu gercekten nasil sefil bir cevap bu..nasil hic fikri olmayip basmakalip ezber cumleler..yok biz meclisi fesh ettik evde mutlak monarsi var..
Pedofili bir hastalıktır, siz yönelim ile bunu karıştırıyor olabilir misiniz acaba?Çok ilgisi var. Onlarınki de yönelim ne yazık ki. Bunu doğru kabul eden psikiyatrlar dahi var.Bu kez aynı haklardan istiyorlar tanınmak istiyorlar.
Pedofillerin genellikle hemcins olan cocuklara ilgi duyduğuna dair bir araştırma okumuştum. Birbirleriyle ilintililer. ikisi de normalden sapma
hadi yine iyisiniz :) kim derdi ki şu fani dünyada ‘bilimsel’ görüşler paylaşacaksınız ve birileri de sizi ciddiye alıp cevap yazacak laf anlatmaya çalışacak :)Beyincik soğanıyla ancak bu kadar idrak edebiliyorsun tabi.sen de haklısın
Olabilir bu illa erkeklere ilgi duydugu anlamina mi geliyor daha cocuk o aklina bunlari sokana kadar egitime kafa yorun bence.. ona bakilirsa bazi kizlar vardir daha ufacikken gelinlik hayali kurar bazi benim gibiler vardir hic hayal kurmaz is kapiya dayaninca hayal kurar.17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi