17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada birine "sizin mücadeleniz" kelimelerini içeren bir cümle kurarsanız o kişinin aklına o forumda düzenli olarak paylaştığı konu gelir. Başka bir ihtimal var mı merak ettim. Mesela neyi kastettiniz?

Çocuğu hatta torunu yaşındaki sabi sübyanı koynuna almak lanetli mi peki sizde?
Yok madalya takiyoruz toren duzenliyoruz iftahar belgesi verip yolluyoruz..siz bir kendinize gelin..benim 11 yasinda kizim var hangi akli basinda kadin bunu savunur.

ya allah aşkına sübyancılıkla eşcinsellik ne alaka? çocuktan bahsediyorsunuz çocuk!! rızası olamayacak kadar ufak bir bireyden. çocuğa aşık mı olunur?
eğer eşcinsel bir bireyin (yetişkin), çocukla ilişkisi varsa, kurmaya çalışırsa bu da sapıklıktır. pandoraymış! keyfinize göre pandora açıp aa bu çıktı o zaman bu da normal, şu da normal diyorsunuz.
aynen karanlık güç doğuşta, yükselişe geçiyor, sakın evinizden çıkmayın.
30 yıl sonra da çocukları rahat bırakmayan canavarlar olacaksa, şahit olmayacağım onlarla da uğraşacağım.

istediğime inanırım diyorsunuz da bilime inanmamak cahilliktir. itiraf etmeyeydiniz iyiydi

Siz elma ile ananası aynı türe koyup ikisi de ‘meyve’ diyorsunuz yalnız.
Evet, ikisi de cinsellikle ilgili terimler, bu kadar.
Tek benzeşi bu.
Eşcinsel, gay, biseksüel ya da lezbiyenliğin yanında pedofilinin ne alakası var Allah aşkına, kurduğunuz mantığın bir tane bile elle tutulur yanı yok.

Son düzenleme:
burada din konuşmak yasak. ayrıca inandığınız din neyi emrediyorsa zaten onu yapmakla zorunlusunuz. bu konuda da linçleneceğinizi sanmam. ben de size saygı duyarım. karşılıklı saygı her şeyi kurtarır. hatta karşıt yorum olarak okuduğum en doğru yorum şu an bu, en azından evrim, psikiyatri muhabbetleriyle gelmiyorsunuz.

Beyincik soğanıyla ancak bu kadar idrak edebiliyorsun tabi.sen de haklısın

yav he he
Erkeklerin g noktası prostatlarında ama.

hadi ateyizler iki erkek aslanın sahipsiz yavru aslanı sahiplenip aile kurup birlikte yaşamalarını da açıklasın
ya anlamadığınız şu
sizin karşı olup olmamanız hiç kimseyi ırgalamıyor
bilimsel yönünü de geçtim
nedir bu istemezükcülük size soran yok ki
ona bakarsan dünyada ağaca taşa aşık olan da var
taşa aşık olup düğün yapan kadın gördü bu gözler
mesele zeki müren de onu görecek mi
taş da aşık mı yani mesela bu
iki kişi şeyderken işte aşık falan olurken bize ne düşer size bırakıyorum
kabullenmeyip ne yapacaksınız
sokağa mı atacaksınız döverek mi değiştireceksiniz ne yapacaksınız
ben çocuğuma daha evi süpürttüremiyorum

hanımefendi bakın, bu konu uzmanlık alanı gerektiren bir konu.
ne evrim biyolojisi tartışmanın ve popülasyon genetiği tartışmanın ne de uzman psikiyatrist gibi yorum yapmanın yeri burası değil. ha ama uzman psikiyatrist hele ergen psikiyatrisi çalışan birisi varsa elbette yorum yapsa ne güzel olur, ben mesela yorum yaptım ama psikiyatri için dedim ki "bu alanda uzman değilim" ve dahası ben bu çocuğun eşcinsel olduğunu zaten düşünmüyorum da, kendi çapımda yorumum bu. bunu "bu çocuk eşcinsel değil rahat ol" diye yapamam ama değil mi? hadsizlik olur çünkü....

ama siz uzmanlık alanında bir konuya "aha evrim budur" derseniz, herhalde alanı bilen birisi de "yahu bir dakika o kadar da basit değil" der, bu da tartışmanın en basit halidir. bizatihi tartışma böyle bir şeydir.

hem tartışalım hem alanda eğitim alımş kişiler konuşmasın, diye bir şey olamaz ki. elbette herkesin ilgisi olabilir ben de pek çok konuya ilgi duyuyor ve okuma yapıyorum ama 1)uzmanmış gibi ahkam kesmiyorum 2) burada kimsenin evrim biyolojisi öğrenmek için konu açtığını da sanmıyorum.

Yok madalya takiyoruz toren duzenliyoruz iftahar belgesi verip yolluyoruz..siz bir kendinize gelin..benim 11 yasinda kizim var hangi akli basinda kadin bunu savunur.
Hanımefendi dininiz gereği karşı çıktığınız belli fakat çocuğunuzun inancının sizinle aynı olacağı ne belli? Bakın eğer iyi bir anneyseniz, bunu istiyorsanız sizin çocuğunuz üzerinde tahakküm kurma hakkınız olduğu anlamına gelmez. Çok yakın trans bir kadın olan arkadaşım ailesi tarafından reddedildi ama umurunda değil. Çünkü sağlıklı ve mutlu. Bu herkesin çocukları için geçerli sizin göreviniz onlara bir şeyi empoze etmek değil onlara bildiğinizi göstermek ve onları korumak. Eğer iyi bir aileyseniz zaten çocuklarınız kendi akıllarını doğru kullanabilen eğitimli ve düzgün insanlar olur. Ama burada tartışılan şey dini değil kimse de dinini belirtmedi. Lütfen sakin sakin okuyup yazın hem siz kendinizi boşu boşuna karşı ataklarla hazırlanmayın hem de insanlar yorulmasın.

Tesekkur ederim ben buna inaniyorum ve savunuyorum..inanmayanlar beni ilgilendirmiyor cunku kendimden mesulum

Turkceniz yeterliyse okuyun..

Çok ilgisi var. Onlarınki de yönelim ne yazık ki. Bunu doğru kabul eden psikiyatrlar dahi var.Bu kez aynı haklardan istiyorlar tanınmak istiyorlar.
Pedofillerin genellikle hemcins olan cocuklara ilgi duyduğuna dair bir araştırma okumuştum. Birbirleriyle ilintililer. ikisi de normalden sapma

ne olursunuz şu yorumu şikayet edelim bi şey yapalım. örnek vermek için bile olsa “onlar da çocuklara aşık oluyor” diye bir cümle kullanmak nasıl bir iğrençliktir?

hanımefendi anlamazsınız ama açıklayayım aradaki farkı. eşcinsellikte iki tarafın da rızası olur her zaman. ama pedofili de bir çocuğun rızası olması mümkün değildir çünkü cinsellik nedir bilmezler. cinsel olgunluğa erişmemişlerdir adı üstünde çocuk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…