- 25 Aralık 2020
- 4.936
- 18.199
- 41
Ben değil doğa çoğalmaya odaklı. Kişisel triplerle bir yere varamazsın:)
Bunu siz diyorsunuz da pedofiller de bizim günahımız ne biz de cocuklardan hoşlanıyoruz çocuğun da rızası varsa karışmayın diyorlar.dernekleri bile var.Escinselligi pedofili ve zoofiliyle bir tutan bi dusunce bicimine verecek cevabim yok. O kadar mantiksiz, akildan yoksun ve vicdansiz ki boyle bir benzetme. O zaman soyle soyliyim size bi dusunun: mesela beb pedofili oldugunu bildigim biriyle ayni odada dahi duramam yani varligina tahammul edememem parcalarim herhalde..bu durumda siz escinsel bi bireye ayni duygulari hissediyorsunuz?
Uzatmak istemiyorum cunku boyle hadsiz bir konu bizim boyumuzu asar, ne burasi ne de hayatin hicbir alani bu tarz bir muhabbetin yeri degil. Cunku dedigim gibi benim de haddime degil sizin de.
Benim mücadelemi küçümsemekten bahsettiniz ya benim mücadelem bu. Başka ne diyebilirm ki? Ayrıca her iki konuda da yorumumu alıntılayıp kişisel tartışmaya giren sizsiniz. Burası kuralları çerçevesinde özgür bir platform. Beni bir salsanız mı acaba:)Hanımefendi iki konudur bana boşanmanızı örnek veriyorsunuz. İnanın kim olduğunuzu da bilmiyorum neden boşandığınızı da. Umurumda da değil.
Artık boşanmanızı içselleştirip beni de elalemin konularını da bir salsanız mı artık?
Kastettiğim boşanmanız değildi. Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz
Escinsellik normal birşey zatenNasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
Otizm de down sendromu da geçmiyor. Ama bu hastalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Normdan sapan bir durum söz konusu. Hayat kaliteleri düşmez belki ama yine de normlara uygun değiller ki.
Anüs bir kere buna uygunyaratılmış bir organ değil. Doğal bir tatmin araçları yok adamların. Fissür,fistül,makat kanseri vs gırla
O belgeseli hazırlayan ekipten arkadaşlarım vardı. Belgeselin ilk gösterimini dernekte beraber izlemiştik annelerle. Gözleri dolu dolu ama nasıl gururluydu oradaki anneler. Hatırlayınca bile tüylerim diken diken oldu. Gerçekten çok zor bir süreç, ama çocuğun yanında durmaya kararlı olan annelerin altından kalkamayacağı zorluk yok.benim çocuğum belgeselini izlemeye herkesi davet ediyorum
türk anne babalar anlatıyor
o insanları ailelerini daha iyi anlayabilirsiniz
özellikle bu tavuk meselesine açıklık bulacaksınız konu sahibi
lütfen izleyin
O yıllarda yaşıyorumdur olabilir..o yıllardaki açıklamaları baz aliyorumdur..bana göre o teoriler doğrudur..herkesin bir düşüncesi var...siz konu sahibinin konuyla ilgilenin...eşcinsellik hastalık mıdır diye bir konu tartismak istiyorsanız ayrı bir konu başlığı açın ...bu kadar üstünde durmayın insanlar ne dusunuyo..konuya odaklanincanım benim hastalık sınıfından çıkartılalı çok oldu. 30lu yıllarda yaşıyorsan bilemeyeceğim
Ee siz anlatın o zaman. Tahsilinizi yazmak için güzel bir fırsat bulmuşsunuz, ama tahsilini yaptığınız konu herkesin ilgisine ve öğrenimine açık. Ben de elimden geldiğince okuyup yorumlamayı seviyorum. Ama Türkiye'de ve tartışma kültüründen uzak Türklerle muhatap olduğumu unutuyorum galiba.doğa fütursuzca çoğalmaya odaklı değil yalnız...eşcinsel ilişkiler kimi durumlarda topluluğun bebeklerine daha iyi bakmasını da sağlıyor. ve bunlar binbir türlü konu, burası yeri de değil. daha ortada bu çocuğun ne olduğuna dair bir netlik de yok.
kaç sene evrimsel biyoloji okudum, kaç yıl bunun lisansın üstünde eğitimini de aldım.
evrim neymiş hanımefendi 3 kelimede "üreyelim bitti gitti" diye anlattı geçti ya
helal valla, boşuna okuyoruz biz.
Normal değil. Pedofilinin ,zoofilinin,nekrofilinin normal olmadığı gibi. Çünkü bu grup ta bizim yonelimimiz bu diyor .buyrun burdan yakın.
Fili Eki sevicilik anlatır örnekleriniz sapkınlık örnekleri.Otizm de down sendromu da geçmiyor. Ama bu hastalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Normdan sapan bir durum söz konusu. Hayat kaliteleri düşmez belki ama yine de normlara uygun değiller ki.
Anüs bir kere buna uygunyaratılmış bir organ değil. Doğal bir tatmin araçları yok adamların. Fissür,fistül,makat kanseri vs gırla
Son yapılan bir araştırmanın özeti şu şekilde;
Konusundaki en geniş kapsamlı çalışmada ortalama 500 bin kişinin verileri ve DNA bilgisi incelendi. Bulgular eşcinsel davranışla ilişkili binlerce genetik değişken olduğunu ve bunların çoğunun küçük bir etkisi bulunduğunu gösterdi.
Araştırmacılar yetiştirilme tarzı, kişilik ve çevresel faktörlerin de aralarında bulunduğu genetik olmayan faktörlerin bir kişinin cinsel partner seçiminde daha fazla etkisi olduğunu belirtti.
No such thing as a gay gene, says major study
Upbringing, personality, and nurture have far more impact on choiceswww.independent.co.uk
Benim mücadelemi küçümsemekten bahsettiniz ya benim mücadelem bu. Başka ne diyebilirm ki? Ayrıca her iki konuda da yorumumu alıntılayıp kişisel tartışmaya giren sizsiniz. Burası kuralları çerçevesinde özgür bir platform. Beni bir salsanız mı acaba:)
Hayvanlar arasında da Eş cinsellik davranışları mevcut...Canlılar genlerini geleceğe aktarmaya odaklı olarak evrimleşir. Çoğalması mümkün olmayan hemcinslerin birbirine aşk duyması mümkün değil. Çünkü aşk dediğimiz şey de evrimin bir ürünüdür. Hedef dişiyi dölleyip varlığı devam ettirmektir. Eşcinselliğin evrime bir katkısı olmadığı için yeri de yoktur. Ama 1900lü yıllardan beri çok yoğun bir lobi çalışmaları var. Hastalık olarak tanınmaması da bu lobinin bir sonucu.
Evet ablacım.Bunu siz diyorsunuz da pedofiller de bizim günahımız ne biz de cocuklardan hoşlanıyoruz çocuğun da rızası varsa karışmayın diyorlar.dernekleri bile var.
Aklınız ve vicdaniniz eğer gerçekten iyi çalışsaydı eşcinsel kimi çevrelerin pedofiliyi de yönelim olarak gördüğünü anlardınız.
Pedofilinin hiçbir farkı yok.onlar da asla yetişkinlere ilgi duyamiyorlar.sapiklik değil yani dertleri. Gerçekten çocuklara aşık oluyorlar anlatabildim mi?
Pandoranın kutusunu açıp eşcinsel çıksın pedofili çıkmasın diyemezsiniz .30 yıl önce eşcinsellik sapkinlikti. 30 yıl sonra neyin normallesecegini söylememe gerek yok.Ayni karanlık güç harekete geçmiş bile. Bayrakları oluşumları dahi var. Netflikte bunu körükleyen dizi bile var. Buna istinaden pedofiliye yaklaşımınız nedir diye mail atıldığında adamlar biz bu konuda tarafsıziz diyebiliyor.
Ensest te normal o zaman karşılıklı rıza varsa . Eşcinseller ilişki yasamasin demiyoruz onları bağlar. Kimseye zararı yok ama neye normaldiyeceğinize dikkat edin. Çünkü bazen fare delikten geçerken kuyruğuna bağladığı kabağı da geçirmek isteyebilir
Yaşınız eşcinselliğin normalleştirilmesi sürecine yetti mi bilmiyorum. Ama pedofilinin nasıl normallestirildigine ölmez sağ kalırsanız en geç 30 yıl içinde sahit olacaksiniz
Nesin sen? Yargı makinesi mi?Kişisel bir şey konuşmuyoruz. Boşanmanız sizden başka kimsenin açmadığı ve kimsenin umurunda olmayan bir konu
Her konuda boşanmanızı araya sokuşturup olayı kişiselleştiren sizsiniz.
Ben size "insanları rencide edecek cümleler kuruyorsunuz, yapmayın. Empati yapın" diyorum. Empatiyi hayatınızın hangi bölümüyle yapacağınız sizin bileceğiniz iş.
Olecegimi bilsem dogru bildigim lafimdan donmem..5 veya 10 begenmedim alacagim diye mi korkayim..Allah korusun ben oglumun veya kizimin (benim inandigim Allahin ve indirdigi Kuranin bana emrettigi )ayni cinse yonelimi oldugunu bilsem yikilirdim..bunu kabullenebilir miyim hic sanmiyorum(hic bana ne o tecavuzcu mu yok pedofili mi zirvalariyla gelmesin kimse bir yanlisi belirtmek digerlerini de savunmak degil)hepsi lanetli..Bir insan hem müslümanim deyip hem Allahin kesin emrine karsi gelemez...simdi gonderin linclerinizi..banlarinizi
Ne akalaysa. Aile olmasa siz kocanızı bulamazdınız
Haklısınız, siz zaten bu yorumu Amerika'nın Loss Angeles şehrindeki villanızdan elit bir şekilde yazıyorsunuz.Ee siz anlatın o zaman. Tahsilinizi yazmak için güzel bir fırsat bulmuşsunuz, ama tahsilini yaptığınız konu herkesin ilgisine ve öğrenimine açık. Ben de elimden geldiğince okuyup yorumlamayı seviyorum. Ama Türkiye'de ve tartışma kültüründen uzak Türklerle muhatap olduğumu unutuyorum galiba.
Çocuğun aileci olacağı kanısına nerden vardınız?