17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kişisel bir şey konuşmuyoruz. Boşanmanız sizden başka kimsenin açmadığı ve kimsenin umurunda olmayan bir konu :KK66:
Her konuda boşanmanızı araya sokuşturup olayı kişiselleştiren sizsiniz.

Ben size "insanları rencide edecek cümleler kuruyorsunuz, yapmayın. Empati yapın" diyorum. Empatiyi hayatınızın hangi bölümüyle yapacağınız sizin bileceğiniz iş.
Burada birine "sizin mücadeleniz" kelimelerini içeren bir cümle kurarsanız o kişinin aklına o forumda düzenli olarak paylaştığı konu gelir. Başka bir ihtimal var mı merak ettim. Mesela neyi kastettiniz?

Çocuğu hatta torunu yaşındaki sabi sübyanı koynuna almak lanetli mi peki sizde?
Yok madalya takiyoruz toren duzenliyoruz iftahar belgesi verip yolluyoruz..siz bir kendinize gelin..benim 11 yasinda kizim var hangi akli basinda kadin bunu savunur.

Bunu siz diyorsunuz da pedofiller de bizim günahımız ne biz de cocuklardan hoşlanıyoruz çocuğun da rızası varsa karışmayın diyorlar.dernekleri bile var.
Aklınız ve vicdaniniz eğer gerçekten iyi çalışsaydı eşcinsel kimi çevrelerin pedofiliyi de yönelim olarak gördüğünü anlardınız.
Pedofilinin hiçbir farkı yok.onlar da asla yetişkinlere ilgi duyamiyorlar.sapiklik değil yani dertleri. Gerçekten çocuklara aşık oluyorlar anlatabildim mi?
Pandoranın kutusunu açıp eşcinsel çıksın pedofili çıkmasın diyemezsiniz .30 yıl önce eşcinsellik sapkinlikti. 30 yıl sonra neyin normallesecegini söylememe gerek yok.Ayni karanlık güç harekete geçmiş bile. Bayrakları oluşumları dahi var. Netflikte bunu körükleyen dizi bile var. Buna istinaden pedofiliye yaklaşımınız nedir diye mail atıldığında adamlar biz bu konuda tarafsıziz diyebiliyor.
Ensest te normal o zaman karşılıklı rıza varsa . Eşcinseller ilişki yasamasin demiyoruz onları bağlar. Kimseye zararı yok ama neye normaldiyeceğinize dikkat edin. Çünkü bazen fare delikten geçerken kuyruğuna bağladığı kabağı da geçirmek isteyebilir
Yaşınız eşcinselliğin normalleştirilmesi sürecine yetti mi bilmiyorum. Ama pedofilinin nasıl normallestirildigine ölmez sağ kalırsanız en geç 30 yıl içinde sahit olacaksiniz

ya allah aşkına sübyancılıkla eşcinsellik ne alaka? çocuktan bahsediyorsunuz çocuk!! rızası olamayacak kadar ufak bir bireyden. çocuğa aşık mı olunur?
eğer eşcinsel bir bireyin (yetişkin), çocukla ilişkisi varsa, kurmaya çalışırsa bu da sapıklıktır. pandoraymış! keyfinize göre pandora açıp aa bu çıktı o zaman bu da normal, şu da normal diyorsunuz.
aynen karanlık güç doğuşta, yükselişe geçiyor, sakın evinizden çıkmayın.
30 yıl sonra da çocukları rahat bırakmayan canavarlar olacaksa, şahit olmayacağım onlarla da uğraşacağım.

Bayanlar lütfen geçmiş yorumlarimdan ikide bir alıntı alıp mesaj atmayın..burası özgür bir platform ..ister 30 yıl öncesine inanırım ister şimdiki ne..sürekli bildirimleriniz geliyor ve rahatsızlık vermeye başladı..sürekli telefon başında duramiyorum.escinsellik hastalık mıdır değil midir tartışmak istiyorsanız ayrı bir konu açın isteyen katılır..konu sahibine de saygısızlık ..bana da lütfen alıntı yapmayın tamam yeter biraz saygı lutfen
istediğime inanırım diyorsunuz da bilime inanmamak cahilliktir. itiraf etmeyeydiniz iyiydi

Bunu siz diyorsunuz da pedofiller de bizim günahımız ne biz de cocuklardan hoşlanıyoruz çocuğun da rızası varsa karışmayın diyorlar.dernekleri bile var.
Aklınız ve vicdaniniz eğer gerçekten iyi çalışsaydı eşcinsel kimi çevrelerin pedofiliyi de yönelim olarak gördüğünü anlardınız.
Pedofilinin hiçbir farkı yok.onlar da asla yetişkinlere ilgi duyamiyorlar.sapiklik değil yani dertleri. Gerçekten çocuklara aşık oluyorlar anlatabildim mi?
Pandoranın kutusunu açıp eşcinsel çıksın pedofili çıkmasın diyemezsiniz .30 yıl önce eşcinsellik sapkinlikti. 30 yıl sonra neyin normallesecegini söylememe gerek yok.Ayni karanlık güç harekete geçmiş bile. Bayrakları oluşumları dahi var. Netflikte bunu körükleyen dizi bile var. Buna istinaden pedofiliye yaklaşımınız nedir diye mail atıldığında adamlar biz bu konuda tarafsıziz diyebiliyor.
Ensest te normal o zaman karşılıklı rıza varsa . Eşcinseller ilişki yasamasin demiyoruz onları bağlar. Kimseye zararı yok ama neye normaldiyeceğinize dikkat edin. Çünkü bazen fare delikten geçerken kuyruğuna bağladığı kabağı da geçirmek isteyebilir
Yaşınız eşcinselliğin normalleştirilmesi sürecine yetti mi bilmiyorum. Ama pedofilinin nasıl normallestirildigine ölmez sağ kalırsanız en geç 30 yıl içinde sahit olacaksiniz
Siz elma ile ananası aynı türe koyup ikisi de ‘meyve’ diyorsunuz yalnız.
Evet, ikisi de cinsellikle ilgili terimler, bu kadar.
Tek benzeşi bu.
Eşcinsel, gay, biseksüel ya da lezbiyenliğin yanında pedofilinin ne alakası var Allah aşkına, kurduğunuz mantığın bir tane bile elle tutulur yanı yok.

Son düzenleme:
Olecegimi bilsem dogru bildigim lafimdan donmem..5 veya 10 begenmedim alacagim diye mi korkayim..Allah korusun ben oglumun veya kizimin (benim inandigim Allahin ve indirdigi Kuranin bana emrettigi )ayni cinse yonelimi oldugunu bilsem yikilirdim..bunu kabullenebilir miyim hic sanmiyorum(hic bana ne o tecavuzcu mu yok pedofili mi zirvalariyla gelmesin kimse bir yanlisi belirtmek digerlerini de savunmak degil)hepsi lanetli..Bir insan hem müslümanim deyip hem Allahin kesin emrine karsi gelemez...simdi gonderin linclerinizi..banlarinizi
burada din konuşmak yasak. ayrıca inandığınız din neyi emrediyorsa zaten onu yapmakla zorunlusunuz. bu konuda da linçleneceğinizi sanmam. ben de size saygı duyarım. karşılıklı saygı her şeyi kurtarır. hatta karşıt yorum olarak okuduğum en doğru yorum şu an bu, en azından evrim, psikiyatri muhabbetleriyle gelmiyorsunuz.

Evet ablacım.

Eşcinseller sapkın allah onları kahretsin.

Maskelerin içinde robot var.

Bill Gates aşının içine çip yerleştirdi hatta belki senin o muhteşem beynini incelemek için yerleştirdi.

Dünya yuvarlak olmayabilir ( bu konu hakkında düşüncelerini bekliyorum )

Daha da önemlisi bu tartışmayı whatsapp fb aracılığıyla senin değerli konuşmalarını takibe alan zuckerberg takip ediyo. İşte burası çok önemli. Çünkü kendisi jeff bezos ve diğerleriyle birlikte eşcinselliğin yaygınlaşması ve dünyanın yok olması için gizli çalışmalar yürütmekte (netflix dizileri boşuna mıydı) ve bu yazdıkların onu oldukça sinirlendirecektir. Yerinde olsam bu büyük lobinin gazabından korkar telefonu elimden sessizce bırakır kaynanam ve görümcemle yaşadığım son tartışma üzerine kafa yormaya devam ederim.

banlanabilirim şimdi huzurla
Beyincik soğanıyla ancak bu kadar idrak edebiliyorsun tabi.sen de haklısın

Canlılar genlerini geleceğe aktarmaya odaklı olarak evrimleşir. Çoğalması mümkün olmayan hemcinslerin birbirine aşk duyması mümkün değil. Çünkü aşk dediğimiz şey de evrimin bir ürünüdür. Hedef dişiyi dölleyip varlığı devam ettirmektir. Eşcinselliğin evrime bir katkısı olmadığı için yeri de yoktur. Ama 1900lü yıllardan beri çok yoğun bir lobi çalışmaları var. Hastalık olarak tanınmaması da bu lobinin bir sonucu.
yav he he
Erkeklerin g noktası prostatlarında ama.
:KK48::KK48::KK48:
Peki o noktanın dıştan açılmaya uygun olmaması? Bu tür ilişki içerisinde olanların vajinanın aksine ekstra hazırlık sürecinden geçmeleri gerekmesi ve uzun süre bu ilişki tarzını devam ettirenlerin bağırsak problemleri yaşaması? Kabul edin evrim iki cinsin birleşmesi üzerine ilerlemiş, 2 erkeğin birbirinin bağırsaklarına zarar vermeleri üzerine değil.
hadi ateyizler iki erkek aslanın sahipsiz yavru aslanı sahiplenip aile kurup birlikte yaşamalarını da açıklasın
Ayrıca şununda söyleyeyim homofaşistler en küçük eleştiride bile saldırıya geçiyor ama esasen ben savaşın taraflarından biri değilim. Bu insanların duygularını yaşamalarına da karışmam ve buna karşı da değilim. Tam tersi bunu gizleyip evlenmeleri, dünyaya çocuklar getirip bu duygularını gizli gizli yaşamaları birden fazla kişiye zarar verdiği için kendi aralarında takılmaları bana gayet makul geliyor. Ama binlerce yıllık dinler, inançlar tartışılıyorken eşcinselliğin tartışılamaz bir tabu olarak ilahlaştırılmasına karşıyım.
ya anlamadığınız şu
sizin karşı olup olmamanız hiç kimseyi ırgalamıyor
bilimsel yönünü de geçtim
nedir bu istemezükcülük size soran yok ki
ona bakarsan dünyada ağaca taşa aşık olan da var
taşa aşık olup düğün yapan kadın gördü bu gözler
mesele zeki müren de onu görecek mi
taş da aşık mı yani mesela bu
iki kişi şeyderken işte aşık falan olurken bize ne düşer size bırakıyorum
Olecegimi bilsem dogru bildigim lafimdan donmem..5 veya 10 begenmedim alacagim diye mi korkayim..Allah korusun ben oglumun veya kizimin (benim inandigim Allahin ve indirdigi Kuranin bana emrettigi )ayni cinse yonelimi oldugunu bilsem yikilirdim..bunu kabullenebilir miyim hic sanmiyorum(hic bana ne o tecavuzcu mu yok pedofili mi zirvalariyla gelmesin kimse bir yanlisi belirtmek digerlerini de savunmak degil)hepsi lanetli..Bir insan hem müslümanim deyip hem Allahin kesin emrine karsi gelemez...simdi gonderin linclerinizi..banlarinizi
kabullenmeyip ne yapacaksınız
sokağa mı atacaksınız döverek mi değiştireceksiniz ne yapacaksınız
ben çocuğuma daha evi süpürttüremiyorum

Ee siz anlatın o zaman. Tahsilinizi yazmak için güzel bir fırsat bulmuşsunuz, ama tahsilini yaptığınız konu herkesin ilgisine ve öğrenimine açık. Ben de elimden geldiğince okuyup yorumlamayı seviyorum. Ama Türkiye'de ve tartışma kültüründen uzak Türklerle muhatap olduğumu unutuyorum galiba.
hanımefendi bakın, bu konu uzmanlık alanı gerektiren bir konu.
ne evrim biyolojisi tartışmanın ve popülasyon genetiği tartışmanın ne de uzman psikiyatrist gibi yorum yapmanın yeri burası değil. ha ama uzman psikiyatrist hele ergen psikiyatrisi çalışan birisi varsa elbette yorum yapsa ne güzel olur, ben mesela yorum yaptım ama psikiyatri için dedim ki "bu alanda uzman değilim" ve dahası ben bu çocuğun eşcinsel olduğunu zaten düşünmüyorum da, kendi çapımda yorumum bu. bunu "bu çocuk eşcinsel değil rahat ol" diye yapamam ama değil mi? hadsizlik olur çünkü....

ama siz uzmanlık alanında bir konuya "aha evrim budur" derseniz, herhalde alanı bilen birisi de "yahu bir dakika o kadar da basit değil" der, bu da tartışmanın en basit halidir. bizatihi tartışma böyle bir şeydir.

hem tartışalım hem alanda eğitim alımş kişiler konuşmasın, diye bir şey olamaz ki. elbette herkesin ilgisi olabilir ben de pek çok konuya ilgi duyuyor ve okuma yapıyorum ama 1)uzmanmış gibi ahkam kesmiyorum 2) burada kimsenin evrim biyolojisi öğrenmek için konu açtığını da sanmıyorum.

Yok madalya takiyoruz toren duzenliyoruz iftahar belgesi verip yolluyoruz..siz bir kendinize gelin..benim 11 yasinda kizim var hangi akli basinda kadin bunu savunur.
Hanımefendi dininiz gereği karşı çıktığınız belli fakat çocuğunuzun inancının sizinle aynı olacağı ne belli? Bakın eğer iyi bir anneyseniz, bunu istiyorsanız sizin çocuğunuz üzerinde tahakküm kurma hakkınız olduğu anlamına gelmez. Çok yakın trans bir kadın olan arkadaşım ailesi tarafından reddedildi ama umurunda değil. Çünkü sağlıklı ve mutlu. Bu herkesin çocukları için geçerli sizin göreviniz onlara bir şeyi empoze etmek değil onlara bildiğinizi göstermek ve onları korumak. Eğer iyi bir aileyseniz zaten çocuklarınız kendi akıllarını doğru kullanabilen eğitimli ve düzgün insanlar olur. Ama burada tartışılan şey dini değil kimse de dinini belirtmedi. Lütfen sakin sakin okuyup yazın hem siz kendinizi boşu boşuna karşı ataklarla hazırlanmayın hem de insanlar yorulmasın.

burada din konuşmak yasak. ayrıca inandığınız din neyi emrediyorsa zaten onu yapmakla zorunlusunuz. bu konuda da linçleneceğinizi sanmam. ben de size saygı duyarım. karşılıklı saygı her şeyi kurtarır. hatta karşıt yorum olarak okuduğum en doğru yorum şu an bu, en azından evrim, psikiyatri muhabbetleriyle gelmiyorsunuz.
Tesekkur ederim ben buna inaniyorum ve savunuyorum..inanmayanlar beni ilgilendirmiyor cunku kendimden mesulum

yav he he

:KK48::KK48::KK48:

hadi ateyizler iki erkek aslanın sahipsiz yavru aslanı sahiplenip aile kurup birlikte yaşamalarını da açıklasın

ya anlamadığınız şu
sizin karşı olup olmamanız hiç kimseyi ırgalamıyor
bilimsel yönünü de geçtim
nedir bu istemezükcülük size soran yok ki

ona bakarsan dünyada ağaca taşa aşık olan da var
taşa aşık olup düğün yapan kadın gördü bu gözler
mesele zeki müren de onu görecek mi
taş da aşık mı yani mesela bu
iki kişi şeyderken işte aşık falan olurken bize ne düşer size bırakıyorum

kabullenmeyip ne yapacaksınız
sokağa mı atacaksınız döverek mi değiştireceksiniz ne yapacaksınız
ben çocuğuma daha evi süpürttüremiyorum
Turkceniz yeterliyse okuyun..

Siz elma ile ananası aynı türe koyup ikisi de ‘meyve’ diyorsunuz yalnız.
Evet, ikisi de cinsellikle ilgili terimler, bu kadar.
Tek benzeşi bu.
Eşcinsel, gay, biseksüel ya da lezbiyenliğin yanında pedofilinin ne alakası var Allah aşkına, kurduğunuz mantığın tek bir elle tutulur yanı yok.
Çok ilgisi var. Onlarınki de yönelim ne yazık ki. Bunu doğru kabul eden psikiyatrlar dahi var.Bu kez aynı haklardan istiyorlar tanınmak istiyorlar.
Pedofillerin genellikle hemcins olan cocuklara ilgi duyduğuna dair bir araştırma okumuştum. Birbirleriyle ilintililer. ikisi de normalden sapma

ne olursunuz şu yorumu şikayet edelim bi şey yapalım. örnek vermek için bile olsa “onlar da çocuklara aşık oluyor” diye bir cümle kullanmak nasıl bir iğrençliktir?

Çok ilgisi var. Onlarınki de yönelim ne yazık ki. Bunu doğru kabul eden psikiyatrlar dahi var.Bu kez aynı haklardan istiyorlar tanınmak istiyorlar.
Pedofillerin genellikle hemcins olan cocuklara ilgi duyduğuna dair bir araştırma okumuştum. Birbirleriyle ilintililer. ikisi de normalden sapma
hanımefendi anlamazsınız ama açıklayayım aradaki farkı. eşcinsellikte iki tarafın da rızası olur her zaman. ama pedofili de bir çocuğun rızası olması mümkün değildir çünkü cinsellik nedir bilmezler. cinsel olgunluğa erişmemişlerdir adı üstünde çocuk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X