17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ilgisi var. Onlarınki de yönelim ne yazık ki. Bunu doğru kabul eden psikiyatrlar dahi var.Bu kez aynı haklardan istiyorlar tanınmak istiyorlar.
Pedofillerin genellikle hemcins olan cocuklara ilgi duyduğuna dair bir araştırma okumuştum. Birbirleriyle ilintililer. ikisi de normalden sapma

yönelim değil, hastalıktır. sırf eşcinsellik yönelim olduğu için aynı kefeye koymaya çalışıyorsunuz, ama hayır.
hak? hangi hak?
ve hangi psikiyatrlar? hangi araştırma? konuyla baya bi alakalıyım da o yüzden soruyorum.
bunu kabul eden psikiyatr (eğer varsa) ondan uzak durmanız sizin faydanıza olur. çünkü size zarar getirecektir. naçizane.

Ensestte rıza varsa peki yaklaşımınız ne olurdu?
olayı pedofiliye enseste vs vs getirerek nereye gelmek istiyorsunuz?

ensest deyince bizim toplumumuz babasının tecavüz ettiği kızları anlıyor böyle anlaması da normal; hal böyleyken nasıl rıza olabileceği veya bunun normalleştirilebileceği bir platform olabilir?

ama birbirleriyle kardeş olduklarını bile bilmeden, yetişkin olarak ve rızayla ensest ilişki yaşayan kişilerin olduğu adli davalar var pek çok ülkede, ensestin suç kabul edilip edilmemesi gibi konular da o davalar üzerinden tartışılıyor zaten. ve bunlar yine diyorum 100 puanlık uzmanlık konuları bütün bir adli sistem içinde konuşulması gereken şeyler, gerçekten konu o mu şu anda burada?

gibi gibi
bakın lütfen herkes ben de dahil bu konuyu kapatabilir miyiz?
çünkü çok sçma bir yere gidiyor bu.

hanımefendi bakın, bu konu uzmanlık alanı gerektiren bir konu.
ne evrim biyolojisi tartışmanın ve popülasyon genetiği tartışmanın ne de uzman psikiyatrist gibi yorum yapmanın yeri burası değil. ha ama uzman psikiyatrist hele ergen psikiyatrisi çalışan birisi varsa elbette yorum yapsa ne güzel olur, ben mesela yorum yaptım ama psikiyatri için dedim ki "bu alanda uzman değilim" ve dahası ben bu çocuğun eşcinsel olduğunu zaten düşünmüyorum da, kendi çapımda yorumum bu. bunu "bu çocuk eşcinsel değil rahat ol" diye yapamam ama değil mi? hadsizlik olur çünkü....

ama siz uzmanlık alanında bir konuya "aha evrim budur" derseniz, herhalde alanı bilen birisi de "yahu bir dakika o kadar da basit değil" der, bu da tartışmanın en basit halidir. bizatihi tartışma böyle bir şeydir.

hem tartışalım hem alanda eğitim alımş kişiler konuşmasın, diye bir şey olamaz ki. elbette herkesin ilgisi olabilir ben de pek çok konuya ilgi duyuyor ve okuma yapıyorum ama 1)uzmanmış gibi ahkam kesmiyorum 2) burada kimsenin evrim biyolojisi öğrenmek için konu açtığını da sanmıyorum.
Şu yazdığınız bir kombi tamircisinin çıkıp da bu benim alanım, benden başka kimse kombi tamir edemez demesine benziyor. Teoriler konusunda bile konuşulmasına tahammül edemiyorsunuz. Bildiğim kadarıyla bu konu hakkında normal diyen kadar olmasa da onun yarısı kadar anormal diyen de var ama bu insanların yayınları kitapları yasaklanıp toplu linçlere maruz kalıyorlar. Çok değil 50 yıllık bir rüzgar bu. 50 yıl sonra neyin revaçta olup hakkında pızitif yayınlar göklere çıkarılacakken negatifler fişlenecek bilmiyoruz. O yüzden bu konu hakkındaki "bilimsel" maskeyle örtülmüş hiçbir şeye güvenim yok.

Pedofili bir hastalıktır, siz yönelim ile bunu karıştırıyor olabilir misiniz acaba?
Ayrıca dünyada 16, ülkemizde 18 yaş altı olan herkes çocuktur ve çocukların biliyorsunuz ki cinsel hayatları dahil, akıl erginliğine erişene kadar yaptıklarından mesul sayılamazlar, yeterli zihinsel donatıya sahip olamadıkları için işledikleri suçlar bile yetişkinlerle bir tutulamaz.
Bir çocuğa atılan tokatla bir yetişkine atılan yine denk tutulamaz, çocuk hem savunmasız hem güçsüzdür, çok daha ağır cezayı hakeder.
Dolayısıyla bu yaş grubu ile herhangi bir cinsel fantezi kurma, yönelim, hoşlantı ya da beğeni falan filan ihtimal dahilinde değildir, olamaz da.

Böyle iğrenç bir şeyi hemcinsinden hoşlanan insanların yanında anmanız sapkınlığın daniskası!
Dediğim gibi tek ortak noktası, kelime açıklamalarının içinde ‘cinsel’ kelimesi geçiyor.
Prezervatif de konuyla alakalı o zaman, onun da seveni ve lanetleyeni çok.
Keşke pedofililer de böyle düşünse.Ne yazık ki onlarınkinin de yönelim olduğunu düşünen doğuştan geldiğini savunan psikiyatrlar var.
Eşcinselliği normallestirirseniz onlar da cesaretlenecek ki bazıları lgbti ye p harfinin eklenmesini istiyor.
Bunu gördüğünüz zaman lanet edeceksiniz .Ama geç olacak .Acın o sapkinlarin derneklerinin bildirimlerini okuyun.Tamamen escinsellik normalse biz de normaliz üzerinden yürüyorlar.

olayı pedofiliye enseste vs vs getirerek nereye gelmek istiyorsunuz?

ensest deyince bizim toplumumuz babasının tecavüz ettiği kızları anlıyor böyle anlaması da normal; hal böyleyken nasıl rıza olabileceği veya bunun normalleştirilebileceği bir platform olabilir?

ama birbirleriyle kardeş olduklarını bile bilmeden, yetişkin olarak ve rızayla ensest ilişki yaşayan kişilerin olduğu adli davalar var pek çok ülkede, ensestin suç kabul edilip edilmemesi gibi konular da o davalar üzerinden tartışılıyor zaten. ve bunlar yine diyorum 100 puanlık uzmanlık konuları bütün bir adli sistem içinde konuşulması gereken şeyler, gerçekten konu o mu şu anda burada?

gibi gibi
bakın lütfen herkes ben de dahil bu konuyu kapatabilir miyiz?
çünkü çok sçma bir yere gidiyor bu.
Eşcinselliğe kapı açarsanız o kapıdan onlar da geçer diyorum.

Bu düşünceye eşcinsellik Yüzünden kapılıyorlar. Okuduğunuzu anlayın ben mi icat ettim bu söylemleri. Youtubedan pedofilileri dinleyin .eşcinsellerin açtığı kapıdan onlar da geçmek istiyor

Yok ben öyle videolar izlemiyorum

Keşke sizde anlasaniz

Pedofili bambaşka birşey sapiklik otesi

Eşcinsellik kişinin kendi secimi kimseye zararı olmayan özel hayatları

Ha bu dogrumu yanlış mı tartışılır

Ama sizin dediğinizin ele alınır bir taraf yok

Kurduğunuz cümleler nedir öyle çocukların rızası demek hiç hoş değil hatta iğrenç

Bu düşünceye eşcinsellik Yüzünden kapılıyorlar. Okuduğunuzu anlayın ben mi icat ettim bu söylemleri. Youtubedan pedofilileri dinleyin .eşcinsellerin açtığı kapıdan onlar da geçmek istiyor
Pefofili ve eşcinselliği nasıl karşılaştırıyorsunuz? Bence verecek cevabınız olmadığı için herkesin çok hassas olduğu pedofiliden vuruyorsunuz. Pedofili insanlar da eşcinsel olabilir. Mesele orada yaş.18 yaşında altında çocuk, rizam var dese bile onunla birlikte olmak suçtur.

Keşke pedofililer de böyle düşünse.Ne yazık ki onlarınkinin de yönelim olduğunu düşünen doğuştan geldiğini savunan psikiyatrlar var.
Eşcinselliği normallestirirseniz onlar da cesaretlenecek ki bazıları lgbti ye p harfinin eklenmesini istiyor.
Bunu gördüğünüz zaman lanet edeceksiniz .Ama geç olacak .Acın o sapkinlarin derneklerinin bildirimlerini okuyun.Tamamen escinsellik normalse biz de normaliz üzerinden yürüyorlar.
Bu onların hem etik hem ahlak dışı savunmaları olsa gerek.
Onlar böyle savunuyor diye neden eşcinsellere görmüyoruz? Şeye benziyor bu ‘tacizci doktor’ başlıkları atılırdı gazetelere ve çoğu sağlık çalışanına önyargılı yaklaşılırdı ‘ay beni elledi taciz etti’ diye.
Tıpkısının aynısı:)
Lütfen kavram kargaşası yaratmayalım, hastalıkla tercihi karıştırmayıp, birinin suç öbürünün özgür iradesi olduğunun farkına varalım.

Yok ben öyle videolar izlemiyorum

Keşke sizde anlasaniz

Pedofili bambaşka birşey sapiklik otesi

Eşcinsellik kişinin kendi secimi kimseye zararı olmayan özel hayatları

Ha bu dogrumu yanlış mı tartışılır

Ama sizin dediğinizin ele alınır bir taraf yok

Kurduğunuz cümleler nedir öyle çocukların rızası demek hiç hoş değil hatta iğrenç
Bence siz de kendinizi yormayın artık. O kadar alakasız ve bilgisiz bir saattir burada saçma sapan yorumlar yapıyor. Konudaki çocukcağızın eşcinsel olup olmadığı bile belirsiz, burada sadece tek bir yönelim varmış gibi uzatıp argüman bulamayınca da iğrençleşiyorlar. Lütfen yormayın kendinizi anlamazlar çünkü.

FaKat bilim eşcinselliği ruhsal bozukluk olarak tanımlamıştır..normal dışı davranis olduğu için..ve çoğu kişininde geçmişte yaşadığı travma sonucu ortaya çıktığı anlaşılmıştır..bu durumun normal dışı oldugunu bildiği halde durtulerine engel olamayan bundan vazgeçmeyen bicok kisi vardır..çoğu da tedaviyle bu davranışlarından vazgecirilmistir..
kaynak soracağım ama bu konuda epey güçlü bir tahminim olduğu için susuyorum...... hayır 11 senedir psikoloji alanındayım, daha bir kere eşcinsellik için "ruhsal bozukluk" denildiğine şahit olmadım.

konuya gelince, ilk birkaç sayfayı okudum sadece, daha önce kızlara ilgisi varmış. şu an depresif bir dönemden geçiyor olabilir. ama eşcinsel de olabilir, bilemeyiz. eğer öyle ise lütfen burada yapılan cahilce yorumları dikkate almayınız, eşcinsellik "tedavi edilmesi gereken" bir durum değildir.

tavuk-östrojen kısmını pek anlayamadım ama. kalan sayfaları da okuyayım ben bir.

kaynak soracağım ama bu konuda epey güçlü bir tahminim olduğu için susuyorum...... hayır 11 senedir psikoloji alanındayım, daha bir kere eşcinsellik için "ruhsal bozukluk" denildiğine şahit olmadım.

konuya gelince, ilk birkaç sayfayı okudum sadece, daha önce kızlara ilgisi varmış. şu an depresif bir dönemden geçiyor olabilir. ama eşcinsel de olabilir, bilemeyiz. eğer öyle ise lütfen burada yapılan cahilce yorumları dikkate almayınız, eşcinsellik "tedavi edilmesi gereken" bir durum değildir.

tavuk-östrojen kısmını pek anlayamadım ama. kalan sayfaları da okuyayım ben bir.
Organik tavuk alın mermi gibi olsun diyor😂

Burada birine "sizin mücadeleniz" kelimelerini içeren bir cümle kurarsanız o kişinin aklına o forumda düzenli olarak paylaştığı konu gelir. Başka bir ihtimal var mı merak ettim. Mesela neyi kastettiniz?

Bakın son kez tane tane anlatıyorum. Yine anlamazsanız istediğiniz kadar mağdur olabilirsiniz.

Siz eşcinsellerden bahsederken "bağırsak aşkı" diye bir tabir kullandınız. Sonra da "bana saldırıyorlar" diyerek ilk mağduriyetinizi ilan ettiniz.
Ben de "bu tabirle insanlara saldıranın sizsiniz" dedim.
Siz de beni ve o mesajdan anlaması gerekeni anlayabilecek kapasitede olan bütün üyeleri salak yerine koyarak "e ama bunun mücadelesini vermiyorlar mı? Neden bozuluyorsunuz ki" dediniz.
Ben de size "insanları rencide ediyorsunuz. Birileri de çıkar sizin mücadelenizi kendince tanımlar, üzülürsünüz" dedim.

Konu cinsel hayat, homoseksüel ilişki, bağırsak aşkı vs olduğuna göre kastettiğim şey nasıl sizin boşanmanız olabilir?

Hayır sanki kadın ve erkeğin cinsel organını, bunların peşinde koşmayı ve heteroseksüel ilişkiyi tanımlayan onlarca iğrenç kelime ve tabir yokmuş gibi kastettiğim şeyi anlamak neden bu kadar zor geldi acaba?
Kullandığınız tabir hem çok iğrenç hem de "eşcinsel insanların duyguları yok, tek dertleri bu" anlamına geliyor. Buna karşı yazılmış bir cümleyi boşanmanıza nasıl bağladınız hayret ediyorum.

Bana ne sizin şahsınızdan, boşanmanızdan. Düzenli paylaştığınız konu neyse ondan da haberim yok. Sandığınız kadar popüler değilsiniz yani. Ne diyeyim ki başka?

Bence siz de kendinizi yormayın artık. O kadar alakasız ve bilgisiz bir saattir burada saçma sapan yorumlar yapıyor. Konudaki çocukcağızın eşcinsel olup olmadığı bile belirsiz, burada sadece tek bir yönelim varmış gibi uzatıp argüman bulamayınca da iğrençleşiyorlar. Lütfen
yormayın kendinizi anlamazlar çünkü.

2 3 yaşında bebekler ağızlarında da emzik
Popolarinda bezleri allah aşkına ne rızası

Örneğe bak

Eşcinsel koca insanlar dort duvar içinde yaşıyorlar kimseye zararları yok bunu karşılaştırmak ne mantık

Ben konuya geç girdim evet olan olmuş

Zaten alıntı bile yasaklanmış cezası bile konmus pehhhh :KK14:

Sanada geç yazdığımın farkındayım

Sınıfa geç kalan öğrenci gibi hahahha:KK48::KK70:

Benim kardesimden daha yakin olan, abim gibi sevdim biri kendisi escinsel, ailesinden yillaraca saklamak zorunda kaldi, bir oglu oldu, ailesi kadinla evlendirdi, ama sonunda kendi hayatini yasamak istedi, ve esinden ayrildi, ama hic maddi ve manevi destegi ogluna ve esine eksik etmedi, lütfen insanlari insan olarak görün, katil, tecavüzcü, siddet dolu bir insan olmadi mühdetce, kimi sevmis, dini neymis, hangi irkdan veya hangi ten rengi hic önemli deyil. bizler asil toplumumuzda yani butun dunyada hetrosexuell seksist erkeklere karsi mücadele verelim, kadini asaglayan ve siddet uygulayan, yani demek istedim, asil düsümanlara karsi mücadele edelim, mahsum insanlara karsi deyil

Bakın son kez tane tane anlatıyorum. Yine anlamazsanız istediğiniz kadar mağdur olabilirsiniz.

Siz eşcinsellerden bahsederken "bağırsak aşkı" diye bir tabir kullandınız. Sonra da "bana saldırıyorlar" diyerek ilk mağduriyetinizi ilan ettiniz.
Ben de "bu tabirle insanlara saldıranın sizsiniz" dedim.
Siz de beni ve o mesajdan anlaması gerekeni anlayabilecek kapasitede olan bütün üyeleri salak yerine koyarak "e ama bunun mücadelesini vermiyorlar mı? Neden bozuluyorsunuz ki" dediniz.
Ben de size "insanları rencide ediyorsunuz. Birileri de çıkar sizin mücadelenizi kendince tanımlar, üzülürsünüz" dedim.

Konu cinsel hayat, homoseksüel ilişki, bağırsak aşkı vs olduğuna göre kastettiğim şey nasıl sizin boşanmanız olabilir?

Hayır sanki kadın ve erkeğin cinsel organını, bunların peşinde koşmayı ve heteroseksüel ilişkiyi tanımlayan onlarca iğrenç kelime ve tabir yokmuş gibi kastettiğim şeyi anlamak neden bu kadar zor geldi acaba?
Kullandığınız tabir hem çok iğrenç hem de "eşcinsel insanların duyguları yok, tek dertleri bu" anlamına geliyor. Buna karşı yazılmış bir cümleyi boşanmanıza nasıl bağladınız hayret ediyorum.

Bana ne sizin şahsınızdan, boşanmanızdan. Düzenli paylaştığınız konu neyse ondan da haberim yok. Sandığınız kadar popüler değilsiniz yani. Ne diyeyim ki başka?
Ha bak ne güzel "banane" deme kabiliyetiniz varmış. O zaman benim konu sahibi için yaptığım yorumları alıntılayıp uzun uzun yorumlamayarak işe başlayabilirsiniz. İkidir böyle yapıyorsunuz. Tarikat gibi birşey y kurmuşsunuz. Kendiniz gibi düşünmeyenleri bulup önce yorumla tartışmaya çekiyorsunuz. Sonra o kişi hakkında birbirinize imalı kendince çom komik yorumlar atıp eğleniyorsunuz. Bu yaptığınız bir adı var. "zorbalık". Hayrola meslek liselerindeki arka sıra 4lülerine mi özeniyorsunuz:) rica ediyorum bir daha herhangi bir konuda beni alıntılayıp güzel kafanızı benimle meşgul etmeyin ki kendimi meşhur zannetmeyeyim:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X