17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlılar genlerini geleceğe aktarmaya odaklı olarak evrimleşir. Çoğalması mümkün olmayan hemcinslerin birbirine aşk duyması mümkün değil. Çünkü aşk dediğimiz şey de evrimin bir ürünüdür. Hedef dişiyi dölleyip varlığı devam ettirmektir. Eşcinselliğin evrime bir katkısı olmadığı için yeri de yoktur. Ama 1900lü yıllardan beri çok yoğun bir lobi çalışmaları var. Hastalık olarak tanınmaması da bu lobinin bir sonucu.

Yemin ederim yorumları okuyunca çığlık atasam geldi YAHU NORMAL DEĞİLLLLLLLLLL! İşte

bu kadar anlamsız kelimeyi bir arada çok nadir okumuştum. teşekkürler.
siz bol bol çoğalırsınız o zaman :)

Insaata topu kacmistir demek istiyor heralde çocukken bilimden kasti da kanal 7 kalp gözü olabilir

bu kadar anlamsız kelimeyi bir arada çok nadir okumuştum. teşekkürler.
siz bol bol çoğalırsınız o zaman :)
Demek ki kapasiteniz netflix'in eşcinsel temalı dünyasından ibaret. Ee modaya uymak lazım, birbirlerinin bağırsaklarına aşk duyan insanları yüceltmek modaysa siz de en ön sırada olmalısınız tabii.

Uzman yardımıyla tedavi edilebilir bana göre ..ama önemli olan kişinin durumun normal olmadığını kabul edip uzmandan destek istemesi..

Uzman demişiniz bilime inanamıyorum diyorsunuz ya

Siz hastaneye gittiniz mi
Hap ilaç serum iğne
Röntgen mr ultrason
Tahlil cihazları ve herşey bilimin sonucudur
Bilim insanlarının keşfidir

Uzay keza öyle dünya nın yuvarlak oluşu bile sizde muallakta galiba
Şuan bilim adamları malum asi için kendini hirpaliyor

Dediginiz çok Mantıksız ...baştan sona mantıksız

Demek ki kapasiteniz netflix'in eşcinsel temalı dünyasından ibaret. Ee modaya uymak lazım, birbirlerinin bağırsaklarına aşk duyan insanları yüceltmek modaysa siz de en ön sırada olmalısınız tabii.
Netflix kullanmıyorum orada eşcinsellikle alakalı film ve diziler mi var? anlaşılan, siz de modaya uyuyorsunuz. böyle bir tavsiye verdiğinize göre.
kapasite konusuna da hiç girmeyelim isterseniz, zararlı çıkacağınıza eminim, bir mesajınızla bile kapasitenizi buradan anlayabiliyorum :)
ayrıca; homofobikler hep aynısınız, her yerde ve her şekilde.
bağırsak? hımm... siz konuyu gerçekten de farklı noktalara çekiyorsunuz. ve ben sizin dikkatinizi ve kapasitenizi bir noktaya çekmek isterim ki; size hakaret etmedim. siz de ona göre yorumlarınızı yapın... yada her neyse kapasiteniz nasılsa öyle yorum yapın :)

Siz bana bir kaynak atsaniza eşcinselliğin normal davranış olduğunu gösteren bir kaynak...
1. Eşcinsellik davranış değil, yönelim. Bakınız seçim de değil yönelim. Ha siz diyorsanız "ben davranış diyorum" aha da link
Being Gay Is Just as Healthy as Being Straight yani eşcinsellik sizi mental anlamda daha hasta kılmaz, davranışlarınızda da etkili değildir.
Size uygunluktaki bir basitlikte anlattığını düşünüyorum. Zira dediğiniz gibi yaparak googleladım.
Hayatım lgbt+ insanlar, toplumlarda tarihsel ve sanatsal olarak yerlerini araştırmakla geçiyor. Ama sizin düzeyinize en uygun bu bence, bendeki kaynaklardan değil Google amcadan.

Erkeklerin g noktası prostatlarında ama.

Erkeklerin g noktası prostatlarında ama.
Peki o noktanın dıştan açılmaya uygun olmaması? Bu tür ilişki içerisinde olanların vajinanın aksine ekstra hazırlık sürecinden geçmeleri gerekmesi ve uzun süre bu ilişki tarzını devam ettirenlerin bağırsak problemleri yaşaması? Kabul edin evrim iki cinsin birleşmesi üzerine ilerlemiş, 2 erkeğin birbirinin bağırsaklarına zarar vermeleri üzerine değil.

Hanımefendi niye zorluyorsunuz? Bakın cinsel ilişki sadece çocuk yapmak için olsaydı zevk alınmazdı. Can anal sex have any long term effects on my body? hemorrhoids.
Burada da görebilirsiniz ki sağlık için bir zararı yok. Nasıl yapılacağını bilmeyen de bir zahmet sevişmesin.

Eşcinsellik üremeye engel değil ki.
Bir martı türünde erkekleri sadece üreme amacıyla kullanan ama lezbiyen ilişki yaşayıp yavrulara iki dişi olarak bakan dişiler de gözlenmiştir.

Doğada yüzlerce, hatta bazı tanımlar dahilinde bini aşkın türde eşcinsellik görülür. Nadir görülen bir durum değil yani.
Evrimsel açıdan da çoğu zaman sadece tek bir bireyin değil grubun yararı söz konusudur. Eşcinsellik pek çok türde ve grupta bir avantaj olmuş ki bu zamana kadar elenip gitmemiş.
Bunlarla ilgili birçok hipotez var. Evrimsel açıdan eşcinsellik kavramı 5 cümleyle açıklanabilecek basit bir konu değil.

Lezbiyenler eşcinsel sayılmıyor o zaman. Sonuçta bağırsağa zarar verme yok, isterlerse bir şekilde üreyebiliteleri var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…