17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca şununda söyleyeyim homofaşistler en küçük eleştiride bile saldırıya geçiyor ama esasen ben savaşın taraflarından biri değilim. Bu insanların duygularını yaşamalarına da karışmam ve buna karşı da değilim. Tam tersi bunu gizleyip evlenmeleri, dünyaya çocuklar getirip bu duygularını gizli gizli yaşamaları birden fazla kişiye zarar verdiği için kendi aralarında takılmaları bana gayet makul geliyor. Ama binlerce yıllık dinler, inançlar tartışılıyorken eşcinselliğin tartışılamaz bir tabu olarak ilahlaştırılmasına karşıyım.

Bağırsağa aşık olmak tabirinizle seviyeyi yerlere çeken de saldıran da sizsiniz farkındaysanız.
Bir pencere mencere açın da biraz hava alın isterseniz.

Ben değil doğa çoğalmaya odaklı. Kişisel triplerle bir yere varamazsın:)
doğa size minnettar. çoğalmalarını düşündüğünüz için :)
baştan beri kişisel yargıları olan sizsiniz, ben sadece açıklık getirmeye çalıştım, bahsedilen bilim ve psikiyatri eşliğinde :)

Bir tabir vardır ya hani kulaklarını tıkayanlara bi şey anlatamazsınız. Biz boşuna uğraşıyoruz hep.

Son yapılan bir araştırmanın özeti şu şekilde;
Konusundaki en geniş kapsamlı çalışmada ortalama 500 bin kişinin verileri ve DNA bilgisi incelendi. Bulgular eşcinsel davranışla ilişkili binlerce genetik değişken olduğunu ve bunların çoğunun küçük bir etkisi bulunduğunu gösterdi.

Araştırmacılar yetiştirilme tarzı, kişilik ve çevresel faktörlerin de aralarında bulunduğu genetik olmayan faktörlerin bir kişinin cinsel partner seçiminde daha fazla etkisi olduğunu belirtti.

Normal değil. Pedofilinin ,zoofilinin,nekrofilinin normal olmadığı gibi. Çünkü bu grup ta bizim yonelimimiz bu diyor .buyrun burdan yakın.

çünkü normal. istediğiniz kadar hastalık olduğunu düşünün, ama değil. ıhlamur içince ya da nurofen alınca geçmiyor yani
Otizm de down sendromu da geçmiyor. Ama bu hastalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Normdan sapan bir durum söz konusu. Hayat kaliteleri düşmez belki ama yine de normlara uygun değiller ki.
Anüs bir kere buna uygunyaratılmış bir organ değil. Doğal bir tatmin araçları yok adamların. Fissür,fistül,makat kanseri vs gırla

Bu insanlar bunun mücadelesini veriyor. Neden bu kadar bozuldunuz ki?

Neyin mücadelesini veriyor pardon?
Kullandığınız kelimeler rencide edici. Bunu fark edemiyorsanız baştan söyleyin de ona göre ciddiye alalım söylediklerinizi.
İnsanları salak yerine koymaya çalışmayın.
Sonra birileri de çıkar sizin mücadelenizi kendince tanımlar, üzülürsünüz.

Normal değil. Pedofilinin ,zoofilinin,nekrofilinin normal olmadığı gibi. Çünkü bu grup ta bizim yonelimimiz bu diyor .buyrun burdan yakın.
Escinselligi pedofili ve zoofiliyle bir tutan bi dusunce bicimine verecek cevabim yok. O kadar mantiksiz, akildan yoksun ve vicdansiz ki boyle bir benzetme. O zaman soyle soyliyim size bi dusunun: mesela beb pedofili oldugunu bildigim biriyle ayni odada dahi duramam yani varligina tahammul edememem parcalarim herhalde..bu durumda siz escinsel bi bireye ayni duygulari hissediyorsunuz?

Uzatmak istemiyorum cunku boyle hadsiz bir konu bizim boyumuzu asar, ne burasi ne de hayatin hicbir alani bu tarz bir muhabbetin yeri degil. Cunku dedigim gibi benim de haddime degil sizin de.

Hm evet boşanmaya çalışmakla eşcinsellik birbiriyle kıyaslanabilecek konular ya, birileri benim boşanmamı farklı tanımlarsa ne yaparım sonra:)

Sarışına aşık olma, uzun boyluları çekici bulma geni de yok dimi?

Oldukca bilimsel bu cikarimlarinizin kaynaklarini da belirtebilir misiniz? Biz de ogrenelim faydalanalim. Apa harvard falan bicim onemli degil allah rizasi icin bi kaynak atin ustumuze biz de bilim dunyasindaki bu cigir acici tespitlerden geri kalmayalim

canım benim hastalık sınıfından çıkartılalı çok oldu. 30lu yıllarda yaşıyorsan bilemeyeceğim

Hm evet boşanmaya çalışmakla eşcinsellik birbiriyle kıyaslanabilecek konular ya, birileri benim boşanmamı farklı tanımlarsa ne yaparım sonra:)

Hanımefendi iki konudur bana boşanmanızı örnek veriyorsunuz. İnanın kim olduğunuzu da bilmiyorum neden boşandığınızı da. Umurumda da değil.
Artık boşanmanızı içselleştirip beni de elalemin konularını da bir salsanız mı artık?
Kastettiğim boşanmanız değildi. Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…