- 27 Mart 2019
- 29.134
- 104.327
Doğrudur çıkar duzmudur yuvarlak mıdır mesela bı ara onunla ilgilide tartışma çıkmıştı...sonuçta neye inanıyorsan o
Yanı sen dünya dümdüz diyorsun yada neye inaniyorsan
Bana göre de öküzün boynuzun da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur çıkar duzmudur yuvarlak mıdır mesela bı ara onunla ilgilide tartışma çıkmıştı...sonuçta neye inanıyorsan o
Yemin ederim yorumları okuyunca çığlık atasam geldi YAHU NORMAL DEĞİLLLLLLLLLL! İşteöfff şu yılda hala da eşcinsellik için sivri akıllının biri 'bana göre rahatsızlıktır' diyebiliyor. bana göre de senin varlığın rahatsızlık. git tedavi ol.
rahatsızlığın sana göresi bana göresi mi var? nolur her yerde şu cehaletinizi belli etmeyin. google'dan 2 siteye girip bir paragraf yazı okuyanın kendini doktor, bilim adamı sandığı bir devre ne ara geldik?
geçen gün cildimde bir kızarıklık çıktı ve uzun süre geçmedi. google'da araştırdım vs google'a göre ben kanserim mesela.
ciddi ciddi nasıl oluyor da şuraya hiç utanmadan eşcinsellik hakkında 'normal dışı davranış bozukluğudur, tedavi edilebilir' yazabiliyorsunuz? iyi kafan çok hoşmuş güle güle kullan.
asıl konuya gelince. hanımefendi bu konuda bir uzmandan destek almanızı öneririm. çocuğunuzun iki lafı ile cinsel yönelimi hakkında kesin bilgiye sahip olamazsınız. onlar bu işin uzmanı, çok daha iyi yöntemlerle, çocuklara doğru sorular sorarak neyin ne olduğunu anlayabilirler.
Canlılar genlerini geleceğe aktarmaya odaklı olarak evrimleşir. Çoğalması mümkün olmayan hemcinslerin birbirine aşk duyması mümkün değil. Çünkü aşk dediğimiz şey de evrimin bir ürünüdür. Hedef dişiyi dölleyip varlığı devam ettirmektir. Eşcinselliğin evrime bir katkısı olmadığı için yeri de yoktur. Ama 1900lü yıllardan beri çok yoğun bir lobi çalışmaları var. Hastalık olarak tanınmaması da bu lobinin bir sonucu.
Insaata topu kacmistir demek istiyor heralde çocukken bilimden kasti da kanal 7 kalp gözü olabilirhangi bilimden bahsediyorsunuz? APA 1973 yılında eşcinselliğin hastalık olmadığını ilan etmiştir. ve hastalık- tanı listesinden çıkarılmıştır. bir tıp öğrencisi olarak ve psikiyatriye ilgili bir insan olarak öncelikle bunu belirtmek isterim.
ayrıca geçmişte yaşadığı travma sonucu derken? sanırım fazla tv dizisi izliyorsunuz. her şey çocukluk travmalarına bağlı değildir. buna ek olarak; eşcinsellikte travmaya bağlı değildir.
ve eşcinsellik bir davranış bozukluğu da değildir. dolayısıyla tedaviyle iyileştirilemez. bunu iddia eden insanlar zaten hekim/ psikolog değillerdir.
umarım bilim diye savunduğunuz kendi düşüncelerinizin aslında bilimle ilgili olmadığını anlatabilmişimdir.
Demek ki kapasiteniz netflix'in eşcinsel temalı dünyasından ibaret. Ee modaya uymak lazım, birbirlerinin bağırsaklarına aşk duyan insanları yüceltmek modaysa siz de en ön sırada olmalısınız tabii.bu kadar anlamsız kelimeyi bir arada çok nadir okumuştum. teşekkürler.
siz bol bol çoğalırsınız o zaman :)
Bana göre tedavi edilebilir demiş önceki yorumunda, bilim de kimmiş
Uzman yardımıyla tedavi edilebilir bana göre ..ama önemli olan kişinin durumun normal olmadığını kabul edip uzmandan destek istemesi..
Çoğalmasalar daha iyi sanki. Bundan 30 yıl sonra da aynı cümleleri duymayalım.bu kadar anlamsız kelimeyi bir arada çok nadir okumuştum. teşekkürler.
Netflix kullanmıyorum orada eşcinsellikle alakalı film ve diziler mi var? anlaşılan, siz de modaya uyuyorsunuz. böyle bir tavsiye verdiğinize göre.Demek ki kapasiteniz netflix'in eşcinsel temalı dünyasından ibaret. Ee modaya uymak lazım, birbirlerinin bağırsaklarına aşk duyan insanları yüceltmek modaysa siz de en ön sırada olmalısınız tabii.
1. Eşcinsellik davranış değil, yönelim. Bakınız seçim de değil yönelim. Ha siz diyorsanız "ben davranış diyorum" aha da linkSiz bana bir kaynak atsaniza eşcinselliğin normal davranış olduğunu gösteren bir kaynak...
bu şey değil mi ya aldatıldıktan sonra kocayı haklı çıkartmak için "ama erkeklerin doğası böyle tek eşli değiller :/"bu kadar anlamsız kelimeyi bir arada çok nadir okumuştum. teşekkürler.
Ağlayarak defterinize yazabilirsiniz, eşcinsellik normal.Yemin ederim yorumları okuyunca çığlık atasam geldi YAHU NORMAL DEĞİLLLLLLLLLL! İşte
Erkeklerin g noktası prostatlarında ama.Canlılar genlerini geleceğe aktarmaya odaklı olarak evrimleşir. Çoğalması mümkün olmayan hemcinslerin birbirine aşk duyması mümkün değil. Çünkü aşk dediğimiz şey de evrimin bir ürünüdür. Hedef dişiyi dölleyip varlığı devam ettirmektir. Eşcinselliğin evrime bir katkısı olmadığı için yeri de yoktur. Ama 1900lü yıllardan beri çok yoğun bir lobi çalışmaları var. Hastalık olarak tanınmaması da bu lobinin bir sonucu.
Peki o noktanın dıştan açılmaya uygun olmaması? Bu tür ilişki içerisinde olanların vajinanın aksine ekstra hazırlık sürecinden geçmeleri gerekmesi ve uzun süre bu ilişki tarzını devam ettirenlerin bağırsak problemleri yaşaması? Kabul edin evrim iki cinsin birleşmesi üzerine ilerlemiş, 2 erkeğin birbirinin bağırsaklarına zarar vermeleri üzerine değil.Erkeklerin g noktası prostatlarında ama.
Hanımefendi niye zorluyorsunuz? Bakın cinsel ilişki sadece çocuk yapmak için olsaydı zevk alınmazdı. Can anal sex have any long term effects on my body? hemorrhoids.Peki o noktanın dıştan açılmaya uygun olmaması? Bu tür ilişki içerisinde olanların vajinanın aksine ekstra hazırlık sürecimden geçmeleri gerekmesi ve uzun süre bu ilişki tarzını devam ettirenlerin bağırsak problemleri yaşaması? Kabul edin evrim iki cinsin birleşmesi üzerine ilerlemiş, 2 erkeğin birbirinin bağırsaklarına zarar vermeleri üzerine değil.
Canlılar genlerini geleceğe aktarmaya odaklı olarak evrimleşir. Çoğalması mümkün olmayan hemcinslerin birbirine aşk duyması mümkün değil. Çünkü aşk dediğimiz şey de evrimin bir ürünüdür. Hedef dişiyi dölleyip varlığı devam ettirmektir. Eşcinselliğin evrime bir katkısı olmadığı için yeri de yoktur. Ama 1900lü yıllardan beri çok yoğun bir lobi çalışmaları var. Hastalık olarak tanınmaması da bu lobinin bir sonucu.
hanımefendi sadece çoğalmaya odaklandığı için anlamaması çok normal.Hanımefendi niye zorluyorsunuz? Bakın cinsel ilişki sadece çocuk yapmak için olsaydı zevk alınmazdı. Can anal sex have any long term effects on my body? hemorrhoids.
Burada da görebilirsiniz ki sağlık için bir zararı yok. Nasıl yapılacağını bilmeyen de bir zahmet sevişmesin.
Lezbiyenler eşcinsel sayılmıyor o zaman. Sonuçta bağırsağa zarar verme yok, isterlerse bir şekilde üreyebiliteleri var.Peki o noktanın dıştan açılmaya uygun olmaması? Bu tür ilişki içerisinde olanların vajinanın aksine ekstra hazırlık sürecinden geçmeleri gerekmesi ve uzun süre bu ilişki tarzını devam ettirenlerin bağırsak problemleri yaşaması? Kabul edin evrim iki cinsin birleşmesi üzerine ilerlemiş, 2 erkeğin birbirinin bağırsaklarına zarar vermeleri üzerine değil.