17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın bilim diyorsanız kanıtlayacaksınız, Google başlı başına bir kaynak değildir. Google da sahte doktorlar bile var. Ben sizin ne düşündüğünüzü sormadım, umursamıyorum da. Bilim diyorsanız kaynak gösterin Google demek kolay.

Biz ediyoruz zaten, keske herkes etse, insanlar diledigi gibi yasasa cinsel tercihlerini, hayatlarini, ama ortadogu cografyasinda zorlasiyo hersey, daha kac cag gecmesi gerek bizim gibi ulkeler iicn bilemiyorum
yani anlamıyorum ki kimin kimi sevdiğinden kiminle seviştiğinden kime ne
üstelik insanlar yine yapacağınız yapıyor sen ben hastalık dedik diye iğrenç dedik diye uzak mı duruyolar
herkes istediğini yaşıyor kapalı kapılar arkasında
bi kaç belgesel izleyen babalarının kahve arkadaşlarının kocalarının düğün sağdıçlarının komşularının ahretliğinin kim olduğunu anlar ama böyle burda boş boş yazmaya devam eder ay anormal diye
bu insanları böyle gizlenmeye mahkum ettiğimiz sürece biz aldatılıcaz biz mutsuz olucaz her şeyden önce

Anlattıklarından çıkarırımım
Depresif davranıyor bence. Bunalmış cökkünlük var cocukta bu yüzden libido kaybı var. Biraz gezse tozsa iyi gelir ama şartlar buna imkan vermiyor. Bence bu konu üzerine gidin.
Önceden ilgi duyardım şuan duymuyorum diyince aklına bu geldi. Psikiyatriste danışın

Bir de ilaç VS kullanıyor mu. Antidepresan lar da bu etkiyi yapıyormuş

google değil bilimsel makalelere bakmak lazım onun için
ben şimdi google yazsam kanser hastalık değil diye cümleten kurtulduk mu
tıbbın bana göresi sana göresi olmaz

Bilime inanıyorum tıbba inanıyorum ..iyi forumlar
o inandığınız bilim hastalık değil diyor
Bana göre inanmıyorsunuz ama neyse iyi forumlar :)
bilim de ona inanıyor mu ona bakmak lazım

benim çocuğum belgeselini izlemeye herkesi davet ediyorum
türk anne babalar anlatıyor
o insanları ailelerini daha iyi anlayabilirsiniz
özellikle bu tavuk meselesine açıklık bulacaksınız konu sahibi
lütfen izleyin

Bir daha yazayım konu sahibi hanımefendi umarım okursunuz. Oğlunuz ne kızlara ne de erkeklere ilgi duymuyormuş ki bu normal aseksüel olabilir, ya da demiseksüel olabilir ki bu da bir kişinin cinsel çekim hissetmesi için önce karşısındakiyle duygusal bir bağ kurması gerektiği anlamına gelir. Dünyanın sonu değil hatta oğlunuza yardımcı ve destekçi olmalısınız. Bu çocuk sizin. Siz onu dünyaya getirirken ona karşı bir sorumluluk edindiniz, onu korumak ve destek çıkmak zorundasınız ama onun size bir sorumluluğu yok. O yüzden yapmanız gereken oğlunuzun elini tutmak ve arkasında olduğunuzu bilmesini sağlamak.

Nasıl ya neden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
hormon diye bir şey var, azicik acip okuyun.
o hormonlar düzenli calismadigi bazi zamanlarda nasil saglik sorunlarina yol aciyor.
bir kadinin hormon dengeleri bozuldugunda tuylenme yaptiginda sakallanma yaptiginda rahatsiz, hastaliktan demeyi biliyoruz da
bir erkegin hormonlarinin bozuk olabilecegini kendini bayan gibi hissedebilecegini hic dusunmuyoruz niyeyse.

İşte sana göre rahatsızlık olması bilim için bir önem teşkil etmiyor. Bilimden daha iyi bilecek haliniz yok. Üstelik kaynak isteyenlere googledan araştırın demekte ayrı bir komedi. akdjjsjfjd.

Google’a “dünya düz müdür” yazdığınızda çıkan kaynaklar da var

Siz bana bir kaynak atsaniza eşcinselliğin normal davranış olduğunu gösteren bir kaynak...

öfff şu yılda hala da eşcinsellik için sivri akıllının biri 'bana göre rahatsızlıktır' diyebiliyor. bana göre de senin varlığın rahatsızlık. git tedavi ol.
rahatsızlığın sana göresi bana göresi mi var? nolur her yerde şu cehaletinizi belli etmeyin. google'dan 2 siteye girip bir paragraf yazı okuyanın kendini doktor, bilim adamı sandığı bir devre ne ara geldik?
geçen gün cildimde bir kızarıklık çıktı ve uzun süre geçmedi. google'da araştırdım vs google'a göre ben kanserim mesela.
ciddi ciddi nasıl oluyor da şuraya hiç utanmadan eşcinsellik hakkında 'normal dışı davranış bozukluğudur, tedavi edilebilir' yazabiliyorsunuz? iyi kafan çok hoşmuş güle güle kullan.

asıl konuya gelince. hanımefendi bu konuda bir uzmandan destek almanızı öneririm. çocuğunuzun iki lafı ile cinsel yönelimi hakkında kesin bilgiye sahip olamazsınız. onlar bu işin uzmanı, çok daha iyi yöntemlerle, çocuklara doğru sorular sorarak neyin ne olduğunu anlayabilirler.

Hangi bilim o? ay iyi güldüm sayenizde

hangi bilimden bahsediyorsunuz? APA 1973 yılında eşcinselliğin hastalık olmadığını ilan etmiştir. ve hastalık- tanı listesinden çıkarılmıştır. bir tıp öğrencisi olarak ve psikiyatriye ilgili bir insan olarak öncelikle bunu belirtmek isterim.
ayrıca geçmişte yaşadığı travma sonucu derken? sanırım fazla tv dizisi izliyorsunuz. her şey çocukluk travmalarına bağlı değildir. buna ek olarak; eşcinsellikte travmaya bağlı değildir.
ve eşcinsellik bir davranış bozukluğu da değildir. dolayısıyla tedaviyle iyileştirilemez. bunu iddia eden insanlar zaten hekim/ psikolog değillerdir.
umarım bilim diye savunduğunuz kendi düşüncelerinizin aslında bilimle ilgili olmadığını anlatabilmişimdir.

Çocuğunuz aseksüel/aromantik olabilir ya da kız/erkek farketmez ilgisini çeken biri olmamıştır henüz ama sonradan olabilir de yani. Çocuk kendisi psikolog ile görüşmek istiyorsa o başka. Ama bir sebep yokken "tedavi" (nefret ediyorum şu kelimeden.) etmeye çalışmayın bir zahmet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…