- 4 Mart 2020
- 382
- 1.680
Bakın bilim diyorsanız kanıtlayacaksınız, Google başlı başına bir kaynak değildir. Google da sahte doktorlar bile var. Ben sizin ne düşündüğünüzü sormadım, umursamıyorum da. Bilim diyorsanız kaynak gösterin Google demek kolay.Google eşcinsellik tedavi edilebilir mi diye yazdığınızda bir sürü kaynak vardır göreceksiniz..çok fazla polemiğe girmek istemiyorum bu konuda ..bana göre rahatsızlıktır normal dışı davranis bozuklugudur tedavi edilebilir
yani anlamıyorum ki kimin kimi sevdiğinden kiminle seviştiğinden kime neBiz ediyoruz zaten, keske herkes etse, insanlar diledigi gibi yasasa cinsel tercihlerini, hayatlarini, ama ortadogu cografyasinda zorlasiyo hersey, daha kac cag gecmesi gerek bizim gibi ulkeler iicn bilemiyorum
Bana göre inanmıyorsunuz ama neyse iyi forumlar :)Bilime inanıyorum tıbba inanıyorum ..iyi forumlar
google değil bilimsel makalelere bakmak lazım onun içinGoogle eşcinsellik tedavi edilebilir mi diye yazdığınızda bir sürü kaynak vardır göreceksiniz..çok fazla polemiğe girmek istemiyorum bu konuda ..bana göre rahatsızlıktır normal dışı davranis bozuklugudur tedavi edilebilir
o inandığınız bilim hastalık değil diyorBilime inanıyorum tıbba inanıyorum ..iyi forumlar
bilim de ona inanıyor mu ona bakmak lazımBana göre inanmıyorsunuz ama neyse iyi forumlar :)
hormon diye bir şey var, azicik acip okuyun.Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
İşte sana göre rahatsızlık olması bilim için bir önem teşkil etmiyor. Bilimden daha iyi bilecek haliniz yok. Üstelik kaynak isteyenlere googledan araştırın demekte ayrı bir komedi. akdjjsjfjd.Google eşcinsellik tedavi edilebilir mi diye yazdığınızda bir sürü kaynak vardır göreceksiniz..çok fazla polemiğe girmek istemiyorum bu konuda ..bana göre rahatsızlıktır normal dışı davranis bozuklugudur tedavi edilebilir
Normalleştirmiyoruz. Zaten normal.Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
Google’a “dünya düz müdür” yazdığınızda çıkan kaynaklar da varGoogle eşcinsellik tedavi edilebilir mi diye yazdığınızda bir sürü kaynak vardır göreceksiniz..çok fazla polemiğe girmek istemiyorum bu konuda ..bana göre rahatsızlıktır normal dışı davranis bozuklugudur tedavi edilebilir
Bakın bilim diyorsanız kanıtlayacaksınız, Google başlı başına bir kaynak değildir. Google da sahte doktorlar bile var. Ben sizin ne düşündüğünüzü sormadım, umursamıyorum da. Bilim diyorsanız kaynak gösterin Google demek kolay.
Siz bana bir kaynak atsaniza eşcinselliğin normal davranış olduğunu gösteren bir kaynak...Bakın bilim diyorsanız kanıtlayacaksınız, Google başlı başına bir kaynak değildir. Google da sahte doktorlar bile var. Ben sizin ne düşündüğünüzü sormadım, umursamıyorum da. Bilim diyorsanız kaynak gösterin Google demek kolay.
Doğrudur çıkar duzmudur yuvarlak mıdır mesela bı ara onunla ilgilide tartışma çıkmıştı...sonuçta neye inanıyorsan oGoogle’a “dünya düz müdür” yazdığınızda çıkan kaynaklar da var
Neyse ki uzmanlar sizin görüşlerinize göre hareket etmiyorUzman yardımıyla tedavi edilebilir bana göre ..ama önemli olan kişinin durumun normal olmadığını kabul edip uzmandan destek istemesi..
Hangi bilim o?FaKat bilim eşcinselliği ruhsal bozukluk olarak tanımlamıştır..normal dışı davranis olduğu için..ve çoğu kişininde geçmişte yaşadığı travma sonucu ortaya çıktığı anlaşılmıştır..bu durumun normal dışı oldugunu bildiği halde durtulerine engel olamayan bundan vazgeçmeyen bicok kisi vardır..çoğu da tedaviyle bu davranışlarından vazgecirilmistir..
hangi bilimden bahsediyorsunuz? APA 1973 yılında eşcinselliğin hastalık olmadığını ilan etmiştir. ve hastalık- tanı listesinden çıkarılmıştır. bir tıp öğrencisi olarak ve psikiyatriye ilgili bir insan olarak öncelikle bunu belirtmek isterim.FaKat bilim eşcinselliği ruhsal bozukluk olarak tanımlamıştır..normal dışı davranis olduğu için..ve çoğu kişininde geçmişte yaşadığı travma sonucu ortaya çıktığı anlaşılmıştır..bu durumun normal dışı oldugunu bildiği halde durtulerine engel olamayan bundan vazgeçmeyen bicok kisi vardır..çoğu da tedaviyle bu davranışlarından vazgecirilmistir..
Çocuğun aileci olacağı kanısına nerden vardınız?Çünkü kendi kafasıbda olay ve bomba bir şey olduğu için oğlunun o sozu.. fazla soze bile gerek duymamış...
Oğlunun gelecekteki eşi buraya "aileci eşim" diye konu açacak garanti