ee konunun devamı nerde. Aklınızı mı okuyalım
Daha oncede soyledi. Doktora gidelim dedim doktorluk bisey olmadigini, yasaklardan dolayi hep evde oldugu icin bunaldigini, belki okullar acilirsa duzelecegini soyledi. Psikoloğa gittik. Baska seylerde vardi. O, doktora gerek olmadigini, evde cocuklarin hep bunaldigini soyledi. Oglum da psikolaga tekrar gitmek istemedi. Baktim birsuredir sut urunleri, tavuk, yemiyor. Sebebini sordum. Kıvırdi. Israr ettim. Ostrojeni artirdigini soyledi. Sonra konustuk. Kizlarla onceden ilgilendigini ama bir suredir onlara ilgi duymadigini soyledi. Fizyolojik mi yoksa psikolojik olabilirmi dedim. Bedensel bisey yok filan dedi. Tabi bu konunun sonun da peki erkeklerlemi ilgilebiyorsun dedigimde tabiki hayir anne dedi.
başka şeyler de vardo demişsiniz?Laps diye sormadım tabiki. Daha oncede soyledi. Doktora gidelim dedim doktorluk bisey olmadigini, yasaklardan dolayi hep evde oldugu icin bunaldigini, belki okullar acilirsa duzelecegini soyledi. Psikoloğa gittik. Baska seylerde vardi. O, doktora gerek olmadigini, evde cocuklarin hep bunaldigini soyledi. Oglum da psikolaga tekrar gitmek istemedi. Baktim birsuredir sut urunleri, tavuk, yemiyor. Sebebini sordum. Kıvırdi. Israr ettim. Ostrojeni artirdigini soyledi. Sonra konustuk. Kizlarla onceden ilgilendigini ama bir suredir onlara ilgi duymadigini soyledi. Fizyolojik mi yoksa psikolojik olabilirmi dedim. Bedensel bisey yok filan dedi. Tabi bu konunun sonun da peki erkeklerlemi ilgilebiyorsun dedigimde tabiki hayir anne dedi.
bunu ilk sayfaya eklerseniz daha iyi olurLaps diye sormadım tabiki. Daha oncede soyledi. Doktora gidelim dedim doktorluk bisey olmadigini, yasaklardan dolayi hep evde oldugu icin bunaldigini, belki okullar acilirsa duzelecegini soyledi. Psikoloğa gittik. Baska seylerde vardi. O, doktora gerek olmadigini, evde cocuklarin hep bunaldigini soyledi. Oglum da psikolaga tekrar gitmek istemedi. Baktim birsuredir sut urunleri, tavuk, yemiyor. Sebebini sordum. Kıvırdi. Israr ettim. Ostrojeni artirdigini soyledi. Sonra konustuk. Kizlarla onceden ilgilendigini ama bir suredir onlara ilgi duymadigini soyledi. Fizyolojik mi yoksa psikolojik olabilirmi dedim. Bedensel bisey yok filan dedi. Tabi bu konunun sonun da peki erkeklerlemi ilgilebiyorsun dedigimde tabiki hayir anne dedi.
Laps diye sormadım tabiki. Daha oncede soyledi. Doktora gidelim dedim doktorluk bisey olmadigini, yasaklardan dolayi hep evde oldugu icin bunaldigini, belki okullar acilirsa duzelecegini soyledi. Psikoloğa gittik. Baska seylerde vardi. O, doktora gerek olmadigini, evde cocuklarin hep bunaldigini soyledi. Oglum da psikolaga tekrar gitmek istemedi. Baktim birsuredir sut urunleri, tavuk, yemiyor. Sebebini sordum. Kıvırdi. Israr ettim. Ostrojeni artirdigini soyledi. Sonra konustuk. Kizlarla onceden ilgilendigini ama bir suredir onlara ilgi duymadigini soyledi. Fizyolojik mi yoksa psikolojik olabilirmi dedim. Bedensel bisey yok filan dedi. Tabi bu konunun sonun da peki erkeklerlemi ilgilebiyorsun dedigimde tabiki hayir anne dedi.
Laps diye sormadım tabiki. Daha oncede soyledi. Doktora gidelim dedim doktorluk bisey olmadigini, yasaklardan dolayi hep evde oldugu icin bunaldigini, belki okullar acilirsa duzelecegini soyledi. Psikoloğa gittik. Baska seylerde vardi. O, doktora gerek olmadigini, evde cocuklarin hep bunaldigini soyledi. Oglum da psikolaga tekrar gitmek istemedi. Baktim birsuredir sut urunleri, tavuk, yemiyor. Sebebini sordum. Kıvırdi. Israr ettim. Ostrojeni artirdigini soyledi. Sonra konustuk. Kizlarla onceden ilgilendigini ama bir suredir onlara ilgi duymadigini soyledi. Fizyolojik mi yoksa psikolojik olabilirmi dedim. Bedensel bisey yok filan dedi. Tabi bu konunun sonun da peki erkeklerlemi ilgilebiyorsun dedigimde tabiki hayir anne dedi.
Napalım, eşcşnselim diyenleri recm mi edelim. İnsanların cinsel hayatına burnumuzu sokmayalım.Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
çünkü normal. istediğiniz kadar hastalık olduğunu düşünün, ama değil. ıhlamur içince ya da nurofen alınca geçmiyor yaniNasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
Ben sizin neden bu soruyu sorduğunuzu anlamadım..durduk yere mi yoksa biseydenmi şüphe ettiniz .yada kız arkadasimi olsun istiyorsunuz..belki henüz duygusal anlamda bı yakınlaşma istemiyor olabilir..biraz daha geçsin zamanla duruma göre bı uzmandan yardım alırsınız gerekirse ..ama bu konu durup dururken mi açıldı neye istinaden açıldı aranızda bilemiyorum..yada siz biseyden şüphelendi iz belki17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi
Bazı insanlar için normal olan bu çünkü. Siz nasıl sokaktan geçen her adama ilgi duymuyorsaniz bazıları da karşı cinse ilgi duymuyor.Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
Uzman yardımıyla tedavi edilebilir bana göre ..ama önemli olan kişinin durumun normal olmadığını kabul edip uzmandan destek istemesi..çünkü normal. istediğiniz kadar hastalık olduğunu düşünün, ama değil. ıhlamur içince ya da nurofen alınca geçmiyor yani
Normal olduğu için?Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
Ne oluyor eşcinsel olunca katil, pedofili, tecavüzcü mü olunuyor?Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
hayır tedavi edilemez. tedavi edilebileceğini düşünen uzman zaten baştan yanlış. tedavi edilmesi gereken eşcinsellik değil homofobiUzman yardımıyla tedavi edilebilir bana göre ..ama önemli olan kişinin durumun normal olmadığını kabul edip uzmandan destek istemesi..