- 26 Aralık 2024
- 53
- 23
- 3
- 25
- Konu Sahibi elifdefneaydin
-
Ben de tek yumurta vardı. İnşallah sizde çok güzel haberler alırsınız.10 Şubat da iğne oldum 24 Şubat gecesi idrar testi yaptım pozitif çıktı 25 Şubat akşamı da kan verdimÇok sevindim canım Rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu hayırlı evlat sahibi olalıl inşallah :) Bende bu ay femera ve rahim kalınlaştırıcı kullandım 18 mm oldu 2 yumurtam pazartesi çatlatma iğnesi yaptım sonuç bekliyorumSiz iğneden sonra kaçıncı günde test yaptınız
Hep internettelki yorumlarda çatlatma iğnesi işe yaramıyor falan diyorlardı umut oldu inanki. Şimdi olmazsa bile bir kaç kez daha denerim çatlatmayıBen de tek yumurta vardı. İnşallah sizde çok güzel haberler alırsınız.10 Şubat da iğne oldum 24 Şubat gecesi idrar testi yaptım pozitif çıktı 25 Şubat akşamı da kan verdim
O kadar haklısın ki bende çok yorum gördüm öyle ama benim için yumurtanın o büyüklüğe gelmesi bile bir gelişmeydi çünkü bende pcos vardı eğer İstanbul'da yaşıyorsanız doktorumu öneririmHep internettelki yorumlarda çatlatma iğnesi işe yaramıyor falan diyorlardı umut oldu inanki. Şimdi olmazsa bile bir kaç kez daha denerim çatlatmayı
İsmi nedir canım doktorun araştırayım bende inşallah gerek kalmaz tabiO kadar haklısın ki bende çok yorum gördüm öyle ama benim için yumurtanın o büyüklüğe gelmesi bile bir gelişmeydi çünkü bende pcos vardı eğer İstanbul'da yaşıyorsanız doktorumu öneririm
Avicenna Ataşehir hastanesi Tülin Eroğluİsmi nedir canım doktorun araştırayım bende inşallah gerek kalmaz tabi
Çok teşekkürler canım bakayımAvicenna Ataşehir hastanesi Tülin Eroğlu
Merhaba Merak ettiğim siz hsg çektiğiniz ay içerisinde mi femara kullandınız yoksa hsg sonrası adet gördünüz müÇok çok teşekkür ederim rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın inşallah dualarım hep sizinleaslında ben 15 aydır istiyordum belki daha fazla doktor bana pcos teşhisi koydu ama bi ilaç vermedi sadece klomen veriyordu yumurta takibi yapıyordu hiç 18mm ulaşamamıştım bu zamana kadar bana tüp bebeğe gitmek ister misin dedi tamam dedim ama gitmeden önce başka bi doktor ile görüştüm o da bana daha tüp bebek için erken olduğunu önce çatlatma sonra aşılama sonra tüp bebek şeklinde ilerlemem gerektiğini söyledi diğer doktorum hsg istememişti bu doktorum istedi sonra femara verdi ve yumurtam 19 mm bulunca iğne yaptık. Ama gerçekten ilk defa bu ay çok yoğun geçti zamanım ve aklımı çok veremedim düşünmeye fırsatım kalmadı şimdide böyle sonuçlar aldık ama inşallah tutar veya kimyasal boş değildir
Hsg sonrası adet gördüm sonra femara kullandımMerhaba Merak ettiğim siz hsg çektiğiniz ay içerisinde mi femara kullandınız yoksa hsg sonrası adet gördünüz mü
Teşekkür ederim hayırlı olsun bu aradaHsg sonrası adet gördüm sonra femara kullandım
Çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallahTeşekkür ederim hayırlı olsun bu arada
Hadi inşallah güzel sonuçlar verirsinnMerhaba herkese ne yaptınız kızlar test yapan oldu mu ben pazartesi günü yapacağım inşallah :)
Bende 18 Şubat'ta oldum çatlatma ignesini. Siz gebelik testi yaptınız mı takip etmek amacliHadi inşallah güzel sonuçlar verirsinn18 şubatta oldum ben iğneyi bugün 10. Gün bekliyorum bakalım
Güzel haberler inşallah canım salı yapacağım ben de dört gözle bekliyorum karnımda adet sancısı gibi ağrılar hafif hafif sizler nasılsınız?Merhaba herkese ne yaptınız kızlar test yapan oldu mu ben pazartesi günü yapacağım inşallah :)
Ben bugün yaptım ilk kez bugün negatife döndü. Düne kadar pozitiftiMerhaba herkese ne yaptınız kızlar test yapan oldu mu ben pazartesi günü yapacağım inşallah :)
Ben de 17sinde vuruldum 26sında yaptım negatifti daha önce yapmadım ne zamana kadar pozitifti bilmiyorumBen bugün yaptım ilk kez bugün negatife döndü. Düne kadar pozitifti
İkimizde 10. Günde yapmışız benim 9.gune kadar pozitifti inşallah tekrar döner 5 Mart regl günümBen de 17sinde vuruldum 26sında yaptım negatifti daha önce yapmadım ne zamana kadar pozitifti bilmiyorum
İnşallah pozitifi görürüz hep birlikte güzel haberler verelimİkimizde 10. Günde yapmışız benim 9.gune kadar pozitifti inşallah tekrar döner 5 Mart regl günüm
İnşallah güzel haberler veririz benim ilk çatlatma iğnem. Sizin ??İnşallah pozitifi görürüz hep birlikte güzel haberler verelim
Ben de ilk defa kullandım bir daha da gerek kalmasın inşallah hiçbirimizeİnşallah güzel haberler veririz benim ilk çatlatma iğnem. Sizin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?