Gebeliğe Hazırlık 17 18 Şubat Çatlatma iğnesi yaptıranlar olarak süreci birlikte takip edelim 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tek yumurta vardı. İnşallah sizde çok güzel haberler alırsınız.10 Şubat da iğne oldum 24 Şubat gecesi idrar testi yaptım pozitif çıktı 25 Şubat akşamı da kan verdim

Ben de tek yumurta vardı. İnşallah sizde çok güzel haberler alırsınız.10 Şubat da iğne oldum 24 Şubat gecesi idrar testi yaptım pozitif çıktı 25 Şubat akşamı da kan verdim
Hep internettelki yorumlarda çatlatma iğnesi işe yaramıyor falan diyorlardı umut oldu inanki. Şimdi olmazsa bile bir kaç kez daha denerim çatlatmayı

Hep internettelki yorumlarda çatlatma iğnesi işe yaramıyor falan diyorlardı umut oldu inanki. Şimdi olmazsa bile bir kaç kez daha denerim çatlatmayı
O kadar haklısın ki bende çok yorum gördüm öyle ama benim için yumurtanın o büyüklüğe gelmesi bile bir gelişmeydi çünkü bende pcos vardı eğer İstanbul'da yaşıyorsanız doktorumu öneririm

Merhaba Merak ettiğim siz hsg çektiğiniz ay içerisinde mi femara kullandınız yoksa hsg sonrası adet gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…