Gebeliğe Hazırlık 17 18 Şubat Çatlatma iğnesi yaptıranlar olarak süreci birlikte takip edelim 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifdefneaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
44
16
3
29
Herkese Merhaba 2 senedir çocuk sahibi olmayı bekliyoruz tüm testler normal çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ayın 17sinde çatlatma iğnesi yaptırdım benim gibi çatlatma yaptıranlarla birlikte süreci takip etmek istiyorum neler hissediyoruz neler yaşıyoruz

Amin canım hepimizin. Letu kullanıp ovitrelle vuruldum şimdi de progestan ve coraspin kullanıyorum canım sen?
Bende cyclo progynova diye bir rahim kalınlaştırıcı kullandım birde sitolart diye bir vitamin daha sonrasında ovistrelle iğnesi oldum canım. Henüz hiçbişey hissetmiyorum ben

Bende cyclo progynova diye bir rahim kalınlaştırıcı kullandım birde sitolart diye bir vitamin daha sonrasında ovistrelle iğnesi oldum canım. Henüz hiçbişey hissetmiyorum ben
Multivitamin kullanıyorum ben de canım onu unutmuşum. Hiçbir şey hissetmemek daha iyi sanki ben de iğne etkisinden midir nedir halsizlik baş dönmesi filan var bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz

Merhaba kızlar bende uzun zamandır çocuk istiyorum bende pcos var ilk defa bu ay 10 Şubat da iğne vuruldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Amin canım inşallah bende 2 senedir istiyorum ama hiç oluşmadı maalesef herhangi bir sorun yok tüm testler normal çıkıyor ilk defa çatlatma deniyorum. Tüp bebek yaptırmak istedim doktorum şimdilik gerek yok önce çatlatma deneyelim dedi canım

Ben ilk başka doktora gidiyordum sürekli yumurta takibi yapıyorduk hiç 18 ulaşmamıştım çatlatma için ulaşması gerekiyormuş başka doktora gittim o da bana hemen tüp bebek deneme dedi hsg çektirdinizmi diye sordu hayır dedim diğer doktorum böyle bir şey istememişti bu doktorum istedi çekildim siz hsg çektirdinizmi

Bende bu ay letu kullandım 16sında çatlama iğnesi 18sinde aşılama yaptırdım. Bende beklemedeyim dün ve bugün kaset test yaptım çok silik çıktı iğnenin etkisi sanırım. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

Evet çekildim canım o da normal çıktı. Çoğu kişi hsg sonrası gebe kalmış ama maalesef oda bende işe yaramadı

Evet çekildim canım o da normal çıktı. Çoğu kişi hsg sonrası gebe kalmış ama maalesef oda bende işe yaramadı
Ne kadar zor olsada çok düşünüp stres olmamak lazım ben bu ay gerçekten o kadar meşguldüm ki fazla üzerine düşünemedim belki bu da etkili olmuş olabilir bilmiyorum henüz öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…