- 20 Şubat 2025
- 44
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi elifdefneaydin
-
Hayırla sonuçlanır inşallah hepimizinMerhabaa ben de geldim siz gibi 17sinde yaptırdım beklemedeyim..
Amin canım hepimizin. Letu kullanıp ovitrelle vuruldum şimdi de progestan ve coraspin kullanıyorum canım sen?Hayırla sonuçlanır inşallah hepimizinsen bu süreçte hangi ilaçları kullandın canım
Bende cyclo progynova diye bir rahim kalınlaştırıcı kullandım birde sitolart diye bir vitamin daha sonrasında ovistrelle iğnesi oldum canım. Henüz hiçbişey hissetmiyorum benAmin canım hepimizin. Letu kullanıp ovitrelle vuruldum şimdi de progestan ve coraspin kullanıyorum canım sen?
Multivitamin kullanıyorum ben de canım onu unutmuşum. Hiçbir şey hissetmemek daha iyi sanki ben de iğne etkisinden midir nedir halsizlik baş dönmesi filan var bu kadar erken gebelik belirtisi olmazBende cyclo progynova diye bir rahim kalınlaştırıcı kullandım birde sitolart diye bir vitamin daha sonrasında ovistrelle iğnesi oldum canım. Henüz hiçbişey hissetmiyorum ben
Evet galiba birkaç gün daha beklememiz gerekecek bugün 8.günMultivitamin kullanıyorum ben de canım onu unutmuşum. Hiçbir şey hissetmemek daha iyi sanki ben de iğne etkisinden midir nedir halsizlik baş dönmesi filan var bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz
Merhaba 15 gün geçmiş iğne üzerinden test yapsanız çıkar aslındaMerhaba kızlar bende uzun zamandır çocuk istiyorum bende pcos var ilk defa bu ay 10 Şubat da iğne vuruldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
İdrar testi yaptım pozitif çıktı kan testi vericem inşallah vardırMerhaba 15 gün geçmiş iğne üzerinden test yapsanız çıkar aslında
Amin canım inşallahMerhaba kızlar bende uzun zamandır çocuk istiyorum bende pcos var ilk defa bu ay 10 Şubat da iğne vuruldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Ayy nasıl dayandınız ben olsam hergün kan testi verirdim gerçektenMerhaba 15 gün geçmiş iğne üzerinden test yapsanız çıkar aslında
O çok nadir bende de oluyor ama kendimi umutlandırmak istemiyorumbende 12 sinde çatlatma iğnesi ovitrelle vurdurdum sağ kaşığımda çok hafif arada ağrı var be gibi belirtiler olur ki acaba
Ben ilk başka doktora gidiyordum sürekli yumurta takibi yapıyorduk hiç 18 ulaşmamıştım çatlatma için ulaşması gerekiyormuş başka doktora gittim o da bana hemen tüp bebek deneme dedi hsg çektirdinizmi diye sordu hayır dedim diğer doktorum böyle bir şey istememişti bu doktorum istedi çekildim siz hsg çektirdinizmiAmin canım inşallahbende 2 senedir istiyorum ama hiç oluşmadı maalesef herhangi bir sorun yok tüm testler normal çıkıyor ilk defa çatlatma deniyorum. Tüp bebek yaptırmak istedim doktorum şimdilik gerek yok önce çatlatma deneyelim dedi canım
Çok sevindim güzel haberlerle gelinİdrar testi yaptım pozitif çıktı kan testi vericem inşallah vardır
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızÇok sevindim güzel haberlerle gelin
Bende bu ay letu kullandım 16sında çatlama iğnesi 18sinde aşılama yaptırdım. Bende beklemedeyim dün ve bugün kaset test yaptım çok silik çıktı iğnenin etkisi sanırım. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımızaHerkese Merhaba 2 senedir çocuk sahibi olmayı bekliyoruz tüm testler normal çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ayın 17sinde çatlatma iğnesi yaptırdım benim gibi çatlatma yaptıranlarla birlikte süreci takip etmek istiyorum neler hissediyoruz neler yaşıyoruz
Evet çekildim canım o da normal çıktı. Çoğu kişi hsg sonrası gebe kalmış ama maalesef oda bende işe yaramadıBen ilk başka doktora gidiyordum sürekli yumurta takibi yapıyorduk hiç 18 ulaşmamıştım çatlatma için ulaşması gerekiyormuş başka doktora gittim o da bana hemen tüp bebek deneme dedi hsg çektirdinizmi diye sordu hayır dedim diğer doktorum böyle bir şey istememişti bu doktorum istedi çekildim siz hsg çektirdinizmi
Ne kadar zor olsada çok düşünüp stres olmamak lazım ben bu ay gerçekten o kadar meşguldüm ki fazla üzerine düşünemedim belki bu da etkili olmuş olabilir bilmiyorum henüz öğrenemedimEvet çekildim canım o da normal çıktı. Çoğu kişi hsg sonrası gebe kalmış ama maalesef oda bende işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?