- 20 Şubat 2025
- 44
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi elifdefneaydin
-
Ayy canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize en hayırlı zamandaBende bu ay letu kullandım 16sında çatlama iğnesi 18sinde aşılama yaptırdım. Bende beklemedeyim dün ve bugün kaset test yaptım çok silik çıktı iğnenin etkisi sanırım. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Hayırlısıyla sizinde tutar inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinAy kızlar benimde bu ikinci denemem 18 şubatta iğne oldum bende heyecanla bekliyorum
Amin bitanem Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahHayırlısıyla sizinde tutar inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinkaç defa çatlatma denemesi yapılabiliyor acaba belli bir denemeden sonra aşılamaya geçilmesi gerekiyor galiba
Evet öyle yapmak lazım bence de birde ilişki sırasında belin altına yastık koymak gerekiyormuş birde dinledim 5 dakika sürüyormuş yumurtaya ulaşması ne kadar doğru bilmiyorumAmin bitanem Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahdoktorum bana 10 kereye kadar deneyebiliriz dedi ama ben o kadar denemeyi düşünmüyorum, bu 2. Denemem buda olmazsa eğer 2 kere daha denerim sanırım sonrası artık hayırlısı
Merhaba bende 22sinde gonapeptly çatlatma iğnesi vuruldum,sizler gibi süreci merak ediyorum,nasıl gidiyor :)Herkese Merhaba 2 senedir çocuk sahibi olmayı bekliyoruz tüm testler normal çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ayın 17sinde çatlatma iğnesi yaptırdım benim gibi çatlatma yaptıranlarla birlikte süreci takip etmek istiyorum neler hissediyoruz neler yaşıyoruz
Ne gibi belirtileriniz vardı ben de göğüs sızlamadık bi de kaşık ağrısı var çok umutsuzumNe kadar zor olsada çok düşünüp stres olmamak lazım ben bu ay gerçekten o kadar meşguldüm ki fazla üzerine düşünemedim belki bu da etkili olmuş olabilir bilmiyorum henüz öğrenemedim
Bende doğruluğundan emin değilim ama yine de yastık koyup bacaklarımı havaya kaldırıyorum 5dkEvet öyle yapmak lazım bence de birde ilişki sırasında belin altına yastık koymak gerekiyormuş birde dinledim 5 dakika sürüyormuş yumurtaya ulaşması ne kadar doğru bilmiyorum
Gerçekten hiç bir belirti yaşamadım sadece ilk günler kasık ağrım oldu hafif ve de normal de gaz çıkartamayan birisiyimdir bu iğneden sonra çok gaz çıkardım onun dışında hiç bi şey yaşamadımNe gibi belirtileriniz vardı ben de göğüs sızlamadık bi de kaşık ağrısı var çok umutsuzum
Hayırla sonuçlansın inşallah canım bende merakla bekliyorum ama çevremden kimseye söylemedim valla beklentiye girmesinler diyeMerhaba bende 22sinde gonapeptly çatlatma iğnesi vuruldum,sizler gibi süreci merak ediyorum,nasıl gidiyor :)
Ben 2 senedir her ay acaba bu sefer oldu mu diye o kadar çok kendimde farklılıklar hissettim ki gerçekten bir belirti bile olsa yine kendi kendime kuruyorum sanırımGerçekten hiç bir belirti yaşamadım sadece ilk günler kasık ağrım oldu hafif ve de normal de gaz çıkartamayan birisiyimdir bu iğneden sonra çok gaz çıkardım onun dışında hiç bi şey yaşamadım
Ben 2 senedir her ay acaba bu sefer oldu mu diye o kadar çok kendimde farklılıklar hissettim ki gerçekten bir belirti bile olsa yine kendi kendime kuruyorum sanı
Yemin ederim bende öyleydim her ay kendimi hamile hissediyordum ama bu ay gerçekten hiç acaba hamile miyim diye düşünemedim yoğun bir zaman diliminden geçtiğim içinBen 2 senedir her ay acaba bu sefer oldu mu diye o kadar çok kendimde farklılıklar hissettim ki gerçekten bir belirti bile olsa yine kendi kendime kuruyorum sanırım
O gaz bende de oldu aslında ama akıntım hiç yok hamilelikte olurmuşGerçekten hiç bir belirti yaşamadım sadece ilk günler kasık ağrım oldu hafif ve de normal de gaz çıkartamayan birisiyimdir bu iğneden sonra çok gaz çıkardım onun dışında hiç bi şey yaşamadım
Allahım inşallah bende pozitifi görürüm ve benim gibi her ay sıkıntıyla bekleyen herkesGerçekten hiç bir belirti yaşamadım sadece ilk günler kasık ağrım oldu hafif ve de normal de gaz çıkartamayan birisiyimdir bu iğneden sonra çok gaz çıkardım onun dışında hiç bi şey yaşamadım
Darısı bize inşallahİdrar testi yaptım pozitif çıktı kan testi vericem inşallah vardır
Rabbim isteyen herkese versin inşallahAllahım inşallah bende pozitifi görürüm ve benim gibi her ay sıkıntıyla bekleyen herkes
Kızlar bu testte bişey görüyormusunuz? 9 şubat iğne günümRabbim isteyen herkese versin inşallah
Amin inşallahRabbim isteyen herkese versin inşallah
Amin inşallahRabbim isteyen herkese versin inşallah
ben tam olarak göremedim ama resimden kaynaklı olabilir sen daha net görüyorsundurKızlar bu testte bişey görüyormusunuz? 9 şubat iğne günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?