Gebeliğe Hazırlık 17 18 Şubat Çatlatma iğnesi yaptıranlar olarak süreci birlikte takip edelim 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 14 günden belirtiyorum test negatif benim hızlı test hemde. Geri dönme ihtimali sizce kaç? Sizde durumlar ne oldu ?

Umudum 16. Günde. Elimde test var yapmamak için zor duruyorum. Sonuç belli. Sabah ne cıktıysa sımdide öyle cıkıcakç en azından 2 gün daha gecsin. Bide doktorum ayın 4 üne kadar olmazsan hamılesin dedi. Neye dayanarak soyledi bilmiyorum. Adetimde 2 sindeydi. Oda geçti.

Bende dün akşam yaptım test negatif maalesef kızlar siz tekrar deneyecek misiniz çatlatma o kadar kararsızım ki ne yapacağımı bilmiyorum

evet bende ilk defa denedim , hayırlısı olsun ne diyelim bu ay biraz umutlanmıştım Doktorumuza danışalım da çatlatma iğnelerinin siparişlerini şimdiden verelim bari eczaneye sonra zor bulunuyor
Evet hayal kırıklığı oluyor malesef Benim doktorumda vardı iğne orda vuruluyor neyse ki sizin öyle bir durumunuz yoksa hazırlayın evet iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…