- 20 Şubat 2025
- 44
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi elifdefneaydin
-
Selam canım ne yaptın kan testi yaptırdın mıİdrar testi yaptım pozitif çıktı kan testi vericem inşallah vardır
Bende göremedim canım ama belki çok erken diye çıkmamıştır 1- 2 gün sonra tekrar deneKızlar bu testte bişey görüyormusunuz? 9 şubat iğne günüm
Aslında erken değil 16. Gün oluyor bu resim ama belki kuruma cizgisi olabilir yarın tekrarlıycamBende göremedim canım ama belki çok erken diye çıkmamıştır 1- 2 gün sonra tekrar dene
Ben başka bir yerden cevaplamıştım arkadaşımı ben gördüm ikinci çizgiyi dikkatli bakınca var inşallah bebişi de vardırAslında erken değil 16. Gün oluyor bu resim ama belki kuruma cizgisi olabilir yarın tekrarlıycam
Canım bende inanki o kadar umutsuzlanıyorum ki 2 senedir eşimde de bende herhangi bir sorun olmadığı halde yinede gebelik oluşmuyor. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Buradaki insanların o kadar güzel mesajlarını okudum ki bana umut oluyorlar açıkçası bana da iyi geldi buradan paylaşmak. Etrafımdaki hiç kimse beni anlamıyormuş gibi geliyor aynı süreçleri yaşayan kimse olmadığı için. Umut Allahtandır tabi ki ona iman ediyoruz ama yinede insanoğlu sabırsızdırKızlar selam hiç bilmediğim bir mecraydı bu süreçte bu siteye girmek bana hep umut oldu, bende 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum(Ovitrelle) inşaallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz dualarımdasınızilk gün ağrıdı kasıklarım iğnenin etkisinden sanırım sonra geçti
İnşallah canım daha önce dış gebelik ve 2 kimyasal gebeliğim oldu inşallah sağlıklısı olsun. Teşekkür ediyorumBen başka bir yerden cevaplamıştım arkadaşımı ben gördüm ikinci çizgiyi dikkatli bakınca var inşallah bebişi de vardır
İnanınki öyle, bizde 3 aydır denedik olmadı tecrübesizliklerim oldu biraz, muayene de oldum bir problem yoktu olmayınca kafama taktım tekrar gittim doktora tesadüfen yumurtam iğne yapılacak durumdaymış hemen çatlatma iğnesi verdi biraz evhamlısın dedi ama işte insan kafasına takıyor birde ben hayatımdaki insanlarla bu durumu paylaşmak istemiyorum ister istemez her ay açıklama yapmam gerekecekmiş gibi geliyor o yüzden burası benim umut köşem oldu, inşallah Rabbim sizede en kısa zamanda güzel haberler duyurur, sizde çatlatma iğnesi mi oldunuzCanım bende inanki o kadar umutsuzlanıyorum ki 2 senedir eşimde de bende herhangi bir sorun olmadığı halde yinede gebelik oluşmuyor. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Buradaki insanların o kadar güzel mesajlarını okudum ki bana umut oluyorlar açıkçası bana da iyi geldi buradan paylaşmak. Etrafımdaki hiç kimse beni anlamıyormuş gibi geliyor aynı süreçleri yaşayan kimse olmadığı için. Umut Allahtandır tabi ki ona iman ediyoruz ama yinede insanoğlu sabırsızdır
İnşallah bu kez sağlıkla en güzel haberleri alıp kucağına da alırsın canımmİnşallah canım daha önce dış gebelik ve 2 kimyasal gebeliğim oldu inşallah sağlıklısı olsun. Teşekkür ediyorum
İnşallah gülüm hepimiz alalımİnşallah bu kez sağlıkla en güzel haberleri alıp kucağına da alırsın canımm
Asla ve asla ne olursa olsun ümitsizliğe kapılma bende hiç bir belirti yaşamadım hatta yaşamadığım için olmadı herhalde diye bile düşünmüştümKızlar selam hiç bilmediğim bir mecraydı bu süreçte bu siteye girmek bana hep umut oldu, bende 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum(Ovitrelle) inşaallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz dualarımdasınızilk gün ağrıdı kasıklarım iğnenin etkisinden sanırım sonra geçti
Evet yaptırdım dün akşam 200 çıktı yarın sabah tekrar gidicemSelam canım ne yaptın kan testi yaptırdın mı
Evet kesinlikle o kadar pişmanım ki çevremdekilere söylediğime keşke söylemeseydim onların devamlı bilip bilmeden akıl vermeye çalışmalarından sürekli sormalarından sürekli benim olmadığı için hamilelik haberlerini gizlemeye çalışmalarından falan çok yoruldumİnanınki öyle, bizde 3 aydır denedik olmadı tecrübesizliklerim oldu biraz, muayene de oldum bir problem yoktu olmayınca kafama taktım tekrar gittim doktora tesadüfen yumurtam iğne yapılacak durumdaymış hemen çatlatma iğnesi verdi biraz evhamlısın dedi ama işte insan kafasına takıyor birde ben hayatımdaki insanlarla bu durumu paylaşmak istemiyorum ister istemez her ay açıklama yapmam gerekecekmiş gibi geliyor o yüzden burası benim umut köşem oldu, inşallah Rabbim sizede en kısa zamanda güzel haberler duyurur, sizde çatlatma iğnesi mi oldunuz
ayyyy inanmıyorummm canım hadi inşallahhhh ya çok sevindimmm senin sürecin nasıl olmuştu canım ilk defa mı çatlatma yaptırıyorsun birde ne kadar zamandır bekliyordunEvet yaptırdım dün akşam 200 çıktı yarın sabah tekrar gidicem
Canım çok teşekkür ederim senin adına çok mutlu oldum inşallah bundan sonraki sürecin de sağlıkla geçer kucağına alırsın, ilk zamanlar çok ağlıyordum ama bu süreçte ne emekler var Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah isteyenlereAsla ve asla ne olursa olsun ümitsizliğe kapılma bende hiç bir belirti yaşamadım hatta yaşamadığım için olmadı herhalde diye bile düşünmüştüm
Bu süreci etrafında yaşamayan yoksa tabiki de anlayamazlar ama lütfen hiç olmayacakmış gibi hissetme. Aslında bizim duygularımız hislerimiz o kadar çok etkiliyor ki lütfen bunu kendine yapma. Ne kadar yapma desem de bu düşünceyi senden alamam keşke böyle bi imkanım olsa çünkü bende öyle düşünüyordum özellikle çalışmıyorsanız gerçekten insanın aklında sürekli bu düşünce oluyor. Kendimize yeni bir uğraş elde edelim mi belki aklımız dağılır ?Canım bende inanki o kadar umutsuzlanıyorum ki 2 senedir eşimde de bende herhangi bir sorun olmadığı halde yinede gebelik oluşmuyor. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Buradaki insanların o kadar güzel mesajlarını okudum ki bana umut oluyorlar açıkçası bana da iyi geldi buradan paylaşmak. Etrafımdaki hiç kimse beni anlamıyormuş gibi geliyor aynı süreçleri yaşayan kimse olmadığı için. Umut Allahtandır tabi ki ona iman ediyoruz ama yinede insanoğlu sabırsızdır
ayyyy inanmıyorummm canım hadi inşallahhhh ya çok sevindimmm senin sürecin nasıl olmuştu canım ilk defa mı çatlatma yaptırıyorsun birde ne kadar zamandır bekliyordun
Boşver o an öyle olması gerekmiş söylemişsin bundan sonraki süreçte herkesi unut kendine odaklan stres yapma, burda çok güzel mucizeler okudum inşallah seninde mucizen olur sağlıklı beslenmeye dikkat et doktor bana hamur be şeker tüketme dedi bu arada ben çok dikkatli besleniyorum yumurtanın büyümesinde faydası oldu benceEvet kesinlikle o kadar pişmanım ki çevremdekilere söylediğime keşke söylemeseydim onların devamlı bilip bilmeden akıl vermeye çalışmalarından sürekli sormalarından sürekli benim olmadığı için hamilelik haberlerini gizlemeye çalışmalarından falan çok yoruldum
Çok çok teşekkür ederim rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın inşallah dualarım hep sizinleayyyy inanmıyorummm canım hadi inşallahhhh ya çok sevindimmm senin sürecin nasıl olmuştu canım ilk defa mı çatlatma yaptırıyorsun birde ne kadar zamandır bekliyordun
AminCanım çok teşekkür ederim senin adına çok mutlu oldum inşallah bundan sonraki sürecin de sağlıkla geçer kucağına alırsın, ilk zamanlar çok ağlıyordum ama bu süreçte ne emekler var Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah isteyenlere
Çok sevindim canım Rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu hayırlı evlat sahibi olalıl inşallah :) Bende bu ay femera ve rahim kalınlaştırıcı kullandım 18 mm oldu 2 yumurtam pazartesi çatlatma iğnesi yaptım sonuç bekliyorumÇok çok teşekkür ederim rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın inşallah dualarım hep sizinleaslında ben 15 aydır istiyordum belki daha fazla doktor bana pcos teşhisi koydu ama bi ilaç vermedi sadece klomen veriyordu yumurta takibi yapıyordu hiç 18mm ulaşamamıştım bu zamana kadar bana tüp bebeğe gitmek ister misin dedi tamam dedim ama gitmeden önce başka bi doktor ile görüştüm o da bana daha tüp bebek için erken olduğunu önce çatlatma sonra aşılama sonra tüp bebek şeklinde ilerlemem gerektiğini söyledi diğer doktorum hsg istememişti bu doktorum istedi sonra femara verdi ve yumurtam 19 mm bulunca iğne yaptık. Ama gerçekten ilk defa bu ay çok yoğun geçti zamanım ve aklımı çok veremedim düşünmeye fırsatım kalmadı şimdide böyle sonuçlar aldık ama inşallah tutar veya kimyasal boş değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?