Gebeliğe Hazırlık 17 18 Şubat Çatlatma iğnesi yaptıranlar olarak süreci birlikte takip edelim 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay letu kullandım 16sında çatlama iğnesi 18sinde aşılama yaptırdım. Bende beklemedeyim dün ve bugün kaset test yaptım çok silik çıktı iğnenin etkisi sanırım. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Ayy canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize en hayırlı zamanda 😢

Hayırlısıyla sizinde tutar inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin 🤲🏼 kaç defa çatlatma denemesi yapılabiliyor acaba belli bir denemeden sonra aşılamaya geçilmesi gerekiyor galiba
Amin bitanem Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah🌸 doktorum bana 10 kereye kadar deneyebiliriz dedi ama ben o kadar denemeyi düşünmüyorum, bu 2. Denemem buda olmazsa eğer 2 kere daha denerim sanırım sonrası artık hayırlısı

Amin bitanem Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah🌸 doktorum bana 10 kereye kadar deneyebiliriz dedi ama ben o kadar denemeyi düşünmüyorum, bu 2. Denemem buda olmazsa eğer 2 kere daha denerim sanırım sonrası artık hayırlısı
Evet öyle yapmak lazım bence de birde ilişki sırasında belin altına yastık koymak gerekiyormuş birde dinledim 5 dakika sürüyormuş yumurtaya ulaşması ne kadar doğru bilmiyorum

Herkese Merhaba 2 senedir çocuk sahibi olmayı bekliyoruz tüm testler normal çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ayın 17sinde çatlatma iğnesi yaptırdım benim gibi çatlatma yaptıranlarla birlikte süreci takip etmek istiyorum neler hissediyoruz neler yaşıyoruz 🌸
Merhaba bende 22sinde gonapeptly çatlatma iğnesi vuruldum,sizler gibi süreci merak ediyorum,nasıl gidiyor :)

Ne kadar zor olsada çok düşünüp stres olmamak lazım ben bu ay gerçekten o kadar meşguldüm ki fazla üzerine düşünemedim belki bu da etkili olmuş olabilir bilmiyorum henüz öğrenemedim
Ne gibi belirtileriniz vardı ben de göğüs sızlamadık bi de kaşık ağrısı var çok umutsuzum

Ne gibi belirtileriniz vardı ben de göğüs sızlamadık bi de kaşık ağrısı var çok umutsuzum
Gerçekten hiç bir belirti yaşamadım sadece ilk günler kasık ağrım oldu hafif ve de normal de gaz çıkartamayan birisiyimdir bu iğneden sonra çok gaz çıkardım onun dışında hiç bi şey yaşamadım

Gerçekten hiç bir belirti yaşamadım sadece ilk günler kasık ağrım oldu hafif ve de normal de gaz çıkartamayan birisiyimdir bu iğneden sonra çok gaz çıkardım onun dışında hiç bi şey yaşamadım
Ben 2 senedir her ay acaba bu sefer oldu mu diye o kadar çok kendimde farklılıklar hissettim ki gerçekten bir belirti bile olsa yine kendi kendime kuruyorum sanırım 😅

Ben 2 senedir her ay acaba bu sefer oldu mu diye o kadar çok kendimde farklılıklar hissettim ki gerçekten bir belirti bile olsa yine kendi kendime kuruyorum sanı

Ben 2 senedir her ay acaba bu sefer oldu mu diye o kadar çok kendimde farklılıklar hissettim ki gerçekten bir belirti bile olsa yine kendi kendime kuruyorum sanırım 😅
Yemin ederim bende öyleydim her ay kendimi hamile hissediyordum ama bu ay gerçekten hiç acaba hamile miyim diye düşünemedim yoğun bir zaman diliminden geçtiğim için

Allahım inşallah bende pozitifi görürüm ve benim gibi her ay sıkıntıyla bekleyen herkes 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_1961.jpeg
    IMG_1961.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar selam hiç bilmediğim bir mecraydı bu süreçte bu siteye girmek bana hep umut oldu, bende 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum(Ovitrelle) inşaallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz dualarımdasınız 🩷 ilk gün ağrıdı kasıklarım iğnenin etkisinden sanırım sonra geçti

Back