15 yılım BİTTİ kollarım boş kaldı.....

Canım öncelikle yalnız olmadığını bil maalesef ki çoğumuz bebek sahibi olmak için elimizden geleni yapmaya calisiyoruz bence bi de endokrinoloji ye görün bazı vitamin ve minerallerin eksikliği de çocuk sahibi olmaya engel olabiliyor ve kadın doğum uzmanları çoğunlukla bunu göz ardı ediyor lütfen kendini uzme allah her isteyene ve bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

15 yıl uzun bi süre 15yılda 2 tüp bebek çok az degil mi? 6ayda 2 deneme yapanlar var artık teknoloji ilerledi bir kez deneyip kalan embriyoları dondurursunuz sonra onlarla transfer çok kolay ve şansı yüksek..
yaşınız ve yumurta rezerviniz kaç acaba..yumurta sayı ve kaliteniz iyiyse eşinizde sperm varsa rahim de varsa mutlaka tutuyor bunlardan biri yoksa olmaz zaten tabi baskasının yumurta veya spermini satın alanlar var fakat bana ters onun yerine evlat edinmek mantıklı..
ben de 5.5yıl bekledim uğraştım..siz bence tam teşekküllü paracı olmayan mesela başkent hastanesi gibi bi yere gidin onlar zaten olmayacaksa acıkça söylüyor olacaksa da tedaviye başlıyorlat adı çıkan ünlü yerlerin tuzagına düşmeyin..

İçinizi karartmayın ne olur. Çok uzun zaman olmuş evet ama vardır Rabbimin bir bildiği. Dilerim en kısa zamanda, hayırlısıyla nasip olur.

Bende o .....kV yüzünden psikolojim yaşam sevinci hep yarım kalıyor. Nasip inşallah birgün bizimde olacak

Allah yardımcınız olsun üzülmeyin nolur dualarım hep sizinle inanın. hayırlı evlatlarıniz olur inşallah. Allahım üçüz dördüz nasip etsin hayırlısıyla bütün çocuk özlemi çekenlere.

Rabbim herkese nasip etsin bende alti sene olacak bu ozlemle yasiyorum on bes yil cok uzun ama iki defa tup denemissiniz cok az bi deneme nedenini merak ettim
İnsallah hic bi kadinin kucagi bos kalmaz dualrim herkese tum istiyenlere
Lutfen sizde aglayip uzmeyin kendinizi guclu olup mutlu olmaya calismamaktan baska caremiz yok

ayyyyy.çok mutlu oldum denyecegım hemen bulurum inş...

o kadar sevındımkı sızın için rabbım hayırlı evlatlar eglesın çoçuklarınızı

eşim tüp bebek ilaçlarının kanser yaptığını düşünüyor..2.sini zor yaptırtık kavga ile...

okudum canım 41 gün..bu ay tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetse...

Canim allah sabir versin ve allah en kisa surede kucagini doldursun..
Sana teselli olsun diye söylüyorum benimde 5 sene çocugum olmadi ve şükür tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi oldum bol dua ile...

hamilelik takvimimi goruyorsun demi?iki ay sonra kucagima alacagim(insallah)..ama nasil bir sinavdayim bilsen...kalbi hasta bebegimin...kucagima vermeden yogun bakima alacaklar...acik.kalp ameliyati yapacaklar.herseye hazir.olun diorlar..nasil.aci...demem o ki vardir herseyde bir hayir..dua et ve.yipratma kendini hic...herkesin sinavi farkli farkli..

Bir karışım var arkadasım onunla hamile kaldı. Onunda tanıdığı 3 kisi. Bu gece isticem o karışımın tarifini. Buraya yazabilirim değil mı? Belki vesile olur.

Allah yardimciniz olsun insallah bu zorlu sinavi atlatirsiniz da yavrunuza saglikli bir sekilde kavusursunuz cok icten dua ediyorum size ve konu sahibine. Rabbim yardimciniz olsun insallah güzel haberler verirsiniz bizlere

Bir karışım var arkadasım onunla hamile kaldı. Onunda tanıdığı 3 kisi. Bu gece isticem o karışımın tarifini. Buraya yazabilirim değil mı? Belki vesile olur.

burdan yazamazsan da bana da ozelde yazarmisin canim lutfen abimlerin olmuyo bes yil oldu ins Rabbim isteyen herkese versin ..

Öyle içime işledi ki yazın dua edicem gece gündüz. Rabbim evladınızı size bağışlasın sağ salim kucağınıza alın inşallah.

ablamın 16 sene sonra kızı olacaktı karnında 8 aylıkken öldü .ölü bebeği akşam 5 te doğuma girdi zeynep kamilde sabah 10 da doğurdu ..Baktık bebeği olanların içine atmışlar ablamı bi köşe de ağlıyor.. Milletin kucağında bebekleri.Hastaneyi birbirine kattım..Düşün aç tokun halinden anlamaz olmuş..

18 sene sonra Yasinimiz dünyaya geldi şimdi 2,5 yaşında.

Allahtan ümit kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…