Çok sinirlendim gerçekten. İnsanlar ne kadar duygusuz olmuşlar. Kıyamam ya...ablamın 16 sene sonra kızı olacaktı karnında 8 aylıkken öldü .ölü bebeği akşam 5 te doğuma girdi zeynep kamilde sabah 10 da doğurdu ..Baktık bebeği olanların içine atmışlar ablamı bi köşe de ağlıyor.. Milletin kucağında bebekleri.Hastaneyi birbirine kattım..Düşün aç tokun halinden anlamaz olmuş..
18 sene sonra Yasinimiz dünyaya geldi şimdi 2,5 yaşında.
Allahtan ümit kesilmez.
Çok sinirlendim gerçekten. İnsanlar ne kadar duygusuz olmuşlar. Kıyamam ya...
bu kadar zor bi durumla ugraşırken umudu kovalamak varken eşinizin böyle yapması çok kötüeşim tüp bebek ilaçlarının kanser yaptığını düşünüyor..2.sini zor yaptırtık kavga ile...
neden evlatlık almayı düşünmüyorsun. annesinden babasından ayrı binlerce minik masun melek var. herşeyin vardır bir hayırlısı. ben senin yerinde olsam evlatlık alırdım. bi düşün derim..15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
Tüp bebek ilaçlarına gelene kadar her yediğimiz şey yapay zaten hepsinde kanser riski var..ben 1 kez tedavi gördüm sadece embriyolarınızın kalanlarını 2ser 2ser dondurunca öyle bi risk olmuyo tabi fazla embriyonuz oluyosa..eşim tüp bebek ilaçlarının kanser yaptığını düşünüyor..2.sini zor yaptırtık kavga ile...
Neresi canim bilgi verirmisinCanım hangi sehir?Benimde olmuyordu Antalya da gezmedigim doktor kalmamıştı en son bi sitede ününü duydugum bi doktor vardı ona gittim 3. Ayda hamis kaldım. Ilk 2 ay doktora başladığımda babamin hastalık haberi gelince ilaçlarımı kullanamadim sehir disindaydim esimden ayrı ondan kaybım oldu.
Bebegimin aglama sesine uyandigimda sinirleniyorum, soyleniyorum, bu sozunuz bana ders olsun, sukretmesini bile bilmiyorum benvardır bir vaktı..bende ağlayan bebek sesine uyanırım inş...
Allah dualarıni kabul etsin umudunu kaybetme yaradanin haznesinde o kadar bolki15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...