15 yılım BİTTİ kollarım boş kaldı.....

Allah hepinizin yardimcisi olsun ben sizin kadar olmasada 2 sene denedim neler yapmadim pes ettim biraktim ve o anda hamile kaldim simdi bebegim 4 aylik. Rabbim sizlerede saglikli hayirli evlatlar versin. Benim anneler grubunda 15 sene cocugu olmamis ve o arada 3 tane ölü dogum yapmis bir abla vardi 3 tane evlat gomdum demisti. Sabrin sonu selamet bu 3 aylarin hatrina rabbim saglikli evlatlar versin insallah.

15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
cok duygulandim sen ve senin gibi evlat hasretiyle yanip tutusanlar icin dua ettim insallah mevlam tattirir amin

hakkınızda hayırlısı olsun ve siz de eminim hayırlısını istiyorsunuzdur. ben sizi anlayamam ama ufak fikrim hayırsız bir evlattansa şu anki durumunuz belki de şükür sebebinizdir. doğruyu Allah bilir. içinizi ferah tutun. sizin için kenzül arş okuyacağım berirem hanım .

15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...

hiç üzülme ben de çok istiyorum Allahtan umut kesilmez nice arkadaşım imkansız dedikleri halde çocuk sahibi oldular inşallah tez zamanda çocuğunu alırsın kucağına rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

şuraya yazmamı nispet olarak algılamaz hamileyim diye umarım kimse ...
Allah siz bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara hayırlı ise tez vakitte bebeklerinizi versin kollarınızı boş bırakmasın inşallah..

rabbim kollarınızı boş bırakmasın inşallah.

yazmadan geçmek istemedim. Allah yardımcınız olsun. çok üzüldüm. duadan geri kalmayın.
belki de size böyle yazılmıştır. kendinizi yıpratmayın. siz eşinize, eşiniz size daha çok bağlanacaksınız..

evlat edinin..
evlat edinenlerin topiğini okudukça annelik duygularım daha da kabarıyor..
önemli olan biyolojik kısmı değil zaten bakımı, sevgisi..
siz bu özlemle bir çocuğa çok güzel annelik yapabilirsiniz.. bence düşünün bu hisleri yaşamalısınız..

Allah yar ve yardımcın olsun... Anne olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallahh

X