- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
Canim ya banada yazarmısın ozeldenBir karışım var arkadasım onunla hamile kaldı. Onunda tanıdığı 3 kisi. Bu gece isticem o karışımın tarifini. Buraya yazabilirim değil mı? Belki vesile olur.
Tabiki yalnız değilsin suan bu yazıları okuyup ağlayan içi cosan kaç evlat sahibi olmak isteyen kadin vardır.benim gibiAllah hepinizden razi olsun...birilerinin beni anlamasi......yanimda olmasi ne güzel...benim bacilari. Varmiş-----yalniz degilmişim...cok şükür...
Canim ya banada yazarmısın ozelden
canım dua okuyalım istersen ac ben yardımcı olurum okumana ..acarsan bana özelden mesaj at...allaha emanet olsun bebegınde sende...hamilelik takvimimi goruyorsun demi?iki ay sonra kucagima alacagim(insallah)..ama nasil bir sinavdayim bilsen...kalbi hasta bebegimin...kucagima vermeden yogun bakima alacaklar...acik.kalp ameliyati yapacaklar.herseye hazir.olun diorlar..nasil.aci...demem o ki vardir herseyde bir hayir..dua et ve.yipratma kendini hic...herkesin sinavi farkli farkli..
ben özelde yaptırmak zorundayım...raporum olmuyor bazı nedenlerden.....çok pahalı maleseffffRabbim herkese nasip etsin bende alti sene olacak bu ozlemle yasiyorum on bes yil cok uzun ama iki defa tup denemissiniz cok az bi deneme nedenini merak ettim
İnsallah hic bi kadinin kucagi bos kalmaz dualrim herkese tum istiyenlere
Lutfen sizde aglayip uzmeyin kendinizi guclu olup mutlu olmaya calismamaktan baska caremiz yok
canım dua okuyalım istersen ac ben yardımcı olurum okumana ..acarsan bana özelden mesaj at...allaha emanet olsun bebegınde sende...
öyle malesef canım 2tüp denedım bir sene ara ile raporlu olarak ama suan bir sene gectı maddı durumdan deneyemiyorummben özelde yaptırmak zorundayım...raporum olmuyor bazı nedenlerden.....çok pahalı maleseffff
eşimin işi nedeniyle...öyle malesef canım 2tüp denedım bir sene ara ile raporlu olarak ama suan bir sene gectı maddı durumdan deneyemiyorumm
devlet hastanesınde bile pahalı maleseff hem maddı hem manevi yıpratıcı bir sureç Allah yardımcımız olsunn
rapor hakkınızı neden kullanamıyorsunuz
özel degilse merak ettım nasıl işi 5yıllık güvencenızmı yokeşimin işi nedeniyle...
eşimin işyeri kardeşiyle ortak onun sıgortası tyatıyor maalesef....özel degilse merak ettım nasıl işi 5yıllık güvencenızmı yok
rabbim bu 3 aylarda hamiş oldugunu ögrenmeni nasip etsin ,kucagın en kısa zamanda bebişle dolsun. ins dualarım kabul olurda yazarsın bana hamişim diye.teyzemin kızı 8 yıllık evli esimin arkadası da aynı 9 senelik falan evli okadar dua ediyordumki birii kızını gecen kucagına aldı.teyzemin kızıda nisanda ikizi olcak insalah .ümidini kesme birde teyzemin kızının 3. tüp bebek denemesiydi.insalah sende kucagına alırsın yavrularını rabbim nasip etsin insalah.vardr yüce rabbimin bir bildigi unutmaeşimle bir sıkıntım yok..ama maça oğullarıyla gelenleri görmüş bir gün bana halı sahadan döünce çok isterdim bende dedi ilk defa...
anladım canım açıkçası raporda çok da bi indirim yok bence bir milyar falaneşimin işyeri kardeşiyle ortak onun sıgortası tyatıyor maalesef....
allah razı olsun canımmmm...inş. rabbım hayırlısıyla verecek...inş...rabbim bu 3 aylarda hamiş oldugunu ögrenmeni nasip etsin ,kucagın en kısa zamanda bebişle dolsun. ins dualarım kabul olurda yazarsın bana hamişim diye.teyzemin kızı 8 yıllık evli esimin arkadası da aynı 9 senelik falan evli okadar dua ediyordumki birii kızını gecen kucagına aldı.teyzemin kızıda nisanda ikizi olcak insalah .ümidini kesme birde teyzemin kızının 3. tüp bebek denemesiydi.insalah sende kucagına alırsın yavrularını rabbim nasip etsin insalah.vardr yüce rabbimin bir bildigi unutma