bir bebeğe bakalılecek tüm maddı manevı imkanlar sahıbım çok şükür..dün gece biraz aklıma yattı bu fıkır ama eşimin ailesi büyük bir sorun....kısmet artık ...
eşim bu konuda çok sakın bu bizim sınavımız der hep..bazen ağzından çıkar bebek lafı oda ben üzülmeyım dıye hemen susar..evlat edınmekte istermi bılmıyorum..o rabbım vermıyorsa hayırlısı budur der...Siz eşinizi ikna edin, ailesinin çaresine de o bakar bence :)
Anladım. Ne desem ayıp olacak o aileyle ilgili. Bu hem size hem o kimsesiz çocuklara karşı çok büyük vicdansızlık. 15 yıldır yeterince yıpranmamışsınız gibi, o tedavileri, umutları, hayalkırıklıklarını anlayabilirlermiş gibi, sanki ortada bi kusurunuz varmış gibi hala böyle şiddetle karşı çıkmaları... Diyecek şey çok da neysebir bebeğe bakalılecek tüm maddı manevı imkanlar sahıbım çok şükür..dün gece biraz aklıma yattı bu fıkır ama eşimin ailesi büyük bir sorun....kısmet artık ...
Amiiin canıminş..canım allah bizede bir çıkış yolu vermıştir..sadece zaman lazım...
eşim vermıyorsa rabbım hayırdır der geçer...Anladım. Ne desem ayıp olacak o aileyle ilgili. Bu hem size hem o kimsesiz çocuklara karşı çok büyük vicdansızlık. 15 yıldır yeterince yıpranmamışsınız gibi, o tedavileri, umutları, hayalkırıklıklarını anlayabilirlermiş gibi, sanki ortada bi kusurunuz varmış gibi hala böyle şiddetle karşı çıkmaları... Diyecek şey çok da neyse
Eşinizin düşüncesi ne peki bu konuda? Yani o sıcak bakıyo mu?
eşim bu konuda çok sakın bu bizim sınavımız der hep..bazen ağzından çıkar bebek lafı oda ben üzülmeyım dıye hemen susar..evlat edınmekte istermi bılmıyorum..o rabbım vermıyorsa hayırlısı budur der...
inş...Sizin üzülmemenizi, mutluluğunuzu böylesine düşünen bir eş bu konuda da sizi anlar inşallah :)
15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
amınnn ..allah razı olsun...çok içten diliyorum ki inşallah en yakın zamanda çocuğunuz olur, biz de buradan mutlu haberlerinizi duyarız.
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. cidden çok istedim sizin için. 15 yıl beklemek kolay değil. Allah sabır versin.
Eğer evlat edinme fikri sizi kafanıza yatarsa, iyice araştırdıktan, evlat edinen ailelerle, evlatlık veren kurumlarla konuştuktan sonra buna kendinizi hazır hissedersiniz bence eşinizle bunu açık açık konuşmalısınız.eşim vermıyorsa rabbım hayırdır der geçer...
inş..canım düşünmedim aslında dün gece biraz aklıma yattı bu fıkır..her ay bu ay olacak dıye bekledim ben hep...Sizi anlamadığımı sanarak böyle bir soru sorduğumu düşünmeyin ne olur ? Bebeğiniz olana kadar başka bir anneniz babasız çocuğa annelik yapmayı duşundunuz mu hiç ? Hem size hem bebeğe umut olur.
İnşaallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız , buyutursunuz onu sağlıkla inşaallah.
dını olarak bu konuda bılgılıyım aslında evlatlık edınırsem dün gece bunu önce kardeşimle konuşmak istedim onun süt çoçocu olur ve bana erkek çocuğun nıkahı düşmez...Eğer evlat edinme fikri sizi kafanıza yatarsa, iyice araştırdıktan, evlat edinen ailelerle, evlatlık veren kurumlarla konuştuktan sonra buna kendinizi hazır hissedersiniz bence eşinizle bunu açık açık konuşmalısınız.
Madem dini hassasiyetleriniz var konuyu bu yönden de araştırın. Bu konuda çok bi şey söyleyemeyeceğim ama eğer buna bi sınav olarak bakıyorsa eşiniz belki de sınavınız ailesiz bi çocuğu koruyup kollamak, kanatlarınız altına almak, ona öz olandan farksız hatta daha iyi bi aile olmaktır.
Ama bence o kurumlara en azından bi kere eşinizle gidin, görüşün, o çocuklara duyacagınız şefkati bi hissedin. Eşinizin de duyarsız kalacagını düsünmüyorum ben onları görünce.
inş..canım düşünmedim aslında dün gece biraz aklıma yattı bu fıkır..her ay bu ay olacak dıye bekledim ben hep...