15 yılım BİTTİ kollarım boş kaldı.....

Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin İnşallah tez zamanda.

benim hikayemi bir çok kişi bilir tekrar anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum ancak şunu bil ki Allah ol derse herşey olur.hayatta ne mucizeler oluyor biri de seni neden bulmasın?umutsuzluğa kapılma sakın,aynı ya da benzerini yaşayan birçok kadın var,bende yaşadım.

ben çocuğumun olmayacağını öğrendiğim günlerde şöyle düşünüyordum;Allah belki de bana çok ihtiyacı olan bir bebek için bunu verdi belki de kendimin olmasa da başka bir bebeğe çok güzel annelik yapmam için bu sınavdan geçiyorum.unutma anne olmak için ille de rahimde taşıyıp doğurmak gerekmiyor.

Allah gönlüne göre versin canım.

Yıllarca bekleyip umudunu yitirdiği anda çocuk sahibi olan o kadar tanıdığım var ki...

Sizinde olacak Allah' ın izniyle sabırlı olmanız lazım. Yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Allah sonunu güzel etsin.

ablamın 16 sene sonra kızı olacaktı karnında 8 aylıkken öldü .ölü bebeği akşam 5 te doğuma girdi zeynep kamilde sabah 10 da doğurdu ..Baktık bebeği olanların içine atmışlar ablamı bi köşe de ağlıyor.. Milletin kucağında bebekleri.Hastaneyi birbirine kattım..Düşün aç tokun halinden anlamaz olmuş..

18 sene sonra Yasinimiz dünyaya geldi şimdi 2,5 yaşında.

Allahtan ümit kesilmez.
Çok sinirlendim gerçekten. İnsanlar ne kadar duygusuz olmuşlar. Kıyamam ya...

anladım kadarıyla sizin bi sağlık olarak sıkıntınız yok peki alternatif tıp denediniz mi? tüm mesajları okumadım kusura bakmayın belki yazmışsınızdır

Çok sinirlendim gerçekten. İnsanlar ne kadar duygusuz olmuşlar. Kıyamam ya...

evet ve haber bile vermediler.Ablam demiş adını soyadını söylemiş ben iyiyim diye kaç kez.O hasta bakıcı kadın yanımızdan geçti söylemedi bile. Rabbim onu bu şekilde imtihan etti ve bizi de. Çok şükür şu an bizi küçük afacan hayat neşesi..Teyzecimmmmmmm diye bir sarılıyor.

Allahın bize cenneten son dakika gönderdiği bir melek o.

Bir arkadaş kendisi de buraya üye. Çok yakın arkadaşım. Tıbben imkansız dediler hem çok kilolu hem tüpleri tıkalı...tam bittim dediği anda Rabbim yettim dedi :) Şimdi 1.buçuk yaşında şirin mi şirin bir kızı var. Rabbim sana çifte mutluluk yaşatacak hemde çok kısa zamanda ! :) Dua et...

Canım hangi sehir?Benimde olmuyordu Antalya da gezmedigim doktor kalmamıştı en son bi sitede ününü duydugum bi doktor vardı ona gittim 3. Ayda hamis kaldım. Ilk 2 ay doktora başladığımda babamin hastalık haberi gelince ilaçlarımı kullanamadim sehir disindaydim esimden ayrı ondan kaybım oldu.

15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
neden evlatlık almayı düşünmüyorsun. annesinden babasından ayrı binlerce minik masun melek var. herşeyin vardır bir hayırlısı. ben senin yerinde olsam evlatlık alırdım. bi düşün derim..

rabbim senle birlikte bebek isteyen tüm annelerin kollarını tez vakitte doldursun inşallah. sıkmayın canınızı. benim kuzenim 15 yıllık evliyken hamile kaldı ve dünyalar tatlısı bir kızı var.

benim de bir yakınımn 9 sene sonra oldu.Tam da çocuk fikrşinden vazgeçtikleri dönemdi.Demek ki vazgeçip kafaya takmayıp stres bitince bebek geliverdi:) Moralini yüksek tut,fiziken ciddi bir engeliniz yoksa Allahın izniyle olacaktır.Artık fiziki engeller bile yüzde 90 aşılabiliyor.

eşim tüp bebek ilaçlarının kanser yaptığını düşünüyor..2.sini zor yaptırtık kavga ile...
Tüp bebek ilaçlarına gelene kadar her yediğimiz şey yapay zaten hepsinde kanser riski var..ben 1 kez tedavi gördüm sadece embriyolarınızın kalanlarını 2ser 2ser dondurunca öyle bi risk olmuyo tabi fazla embriyonuz oluyosa..
bol bol dua etmek de önemli kumeyl ve inşirahı ben çok okudum..

Sevgili arkadaşım umudunu yitirme duanı eksik etme. Bir dua göndereyim bunları uygularsan inşallah tez zamanda hayırlısıyla çocuğun olur. Gönlünü ferah tut :)
Evlat sahibi olmak isteyen her gün 707 defa “Yâ Vâris Celle Celalühü “ okumaya devam ederse ve özellikle de Perşembe günü ve cuma olan sabah güneş doğmadan okunursa çok daha tesirli olacaktır.

Her gün güneş doğmadan 100 defa “Yâ Vâris Celle Celalühü” ismi şerifini okuyana sıkıntı,keder ve dert isabet etmez.

ayrıca ;

Dua:” Rabbi inni vehenne’l-azamü minni,ve’şteale’r-ra’sü şeyben,ve lem ekün bi duâike Rabbi şakıyyâ.Ve inni hiftü’l-mevlâiye min verâi ve kâneti’mraeti âkıran,fe heb li min ledünke veliyyâ.Yerisnü ve yerisü min âl-i Ya’kübe.vec’alhü Rabbi radıyyâ.”(Meryem,19/4-5-6)

Canım hangi sehir?Benimde olmuyordu Antalya da gezmedigim doktor kalmamıştı en son bi sitede ününü duydugum bi doktor vardı ona gittim 3. Ayda hamis kaldım. Ilk 2 ay doktora başladığımda babamin hastalık haberi gelince ilaçlarımı kullanamadim sehir disindaydim esimden ayrı ondan kaybım oldu.
Neresi canim bilgi verirmisin

Allah hepinizden razi olsun...birilerinin beni anlamasi......yanimda olmasi ne güzel...benim bacilari. Varmiş-----yalniz degilmişim...cok şükür...

Hangi sehirde yasiyorsun canim?Antalya da Ofm hastanesi var en iyi hekimler listesinden Akif Kösekahyaoğlu diye bir doktoru tavsiye ediyorlardı 3 yıllık hasret bitti keşke daha önce gitseydim babam cok istemisti torun torun diye ama ömrü yetmedi babamı kaybettim 1 ay sonra gebe kaldım.

Rabbim kuluna taşıyamayacağı yükten fazlasını vermezmiş. İçinizi ferah tutun. Ve hep hayırlısı diyin. İnşallah tez zamanda imtihanınız biter. Dünya tatlısı çocuklarınız olur.

Ayy aglattin beni Rabbim gönlüne gore versin

X