- 26 Ocak 2015
- 548
- 486
- 103
Tatlim tanidik diyorum dimi??????? Onun ki iti kopuk biri neyse yorumlarin icin sagol daha yazmazsan sewinirimMahalleli senin sevgilini biliyo sorun olmuyor onunkini duyunca mi problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim tanidik diyorum dimi??????? Onun ki iti kopuk biri neyse yorumlarin icin sagol daha yazmazsan sewinirimMahalleli senin sevgilini biliyo sorun olmuyor onunkini duyunca mi problem?
Sizin durumunuz çok zor kimse ailesini seçemiyor.Maalesef sizin ebeveynleriniz çocuk niye yapılır çocuk niye vardır çocuklara nasıl davranılır bunun farkına varamamışlar.Bu durumda olmanızın ikinizinde sebebi onlar o yüzden bence okuyorsanız da onların yüzünü kara çıkarmamak için değil kendiniz geleceğiniz için okuyun yoksa ailenizin bu hali ile size asla iyi bir gelecek sunamayacağı ortada.Aynende oyle. Ben hep yanlizdim zaten hep yanliz kaldim hayatimda. Ilk okulda lisede hic arkadasm olmadi hep tektim ama yinede okumaktan ailemin yzuunu kara cikarmaktan vazgecmedim. Tesekkur aldigimda sevincli sevincli eve geldigimde annemden sadece aferin cekmeceye koy lafini duyuyorum. Bende dayak yedim hemde fazlasiyla o zamanlar tabi annem pismanim diyor psikolojim cok bozuldu keske kardesimde benim gibi olsa icine kapanik boyle olmasa. Burda olumsuz yorum yazanlari goruyorum halimden ne anlarlar yaa. Moral olcaklarina kalbimi kiriyolar. Sizin yorumunuz beni mutlu etti
Tatlim tanidik diyorum dimi??????? Onun ki iti kopuk biri neyse yorumlarin icin sagol daha yazmazsan sewinirim
Konu acma cesaretimin olmasi sacma elestirilere maruz kalmam anlamina gelmiyor. Ayyy canim buyuk bir farki bulmussun afferin sanaValla lisedeyken bir Arkadaşımın erkek arkadaşıyla mesajlaşmalarını annesi yakalayıp, babasına söylemişti. Allah'ın cezası babası be yaptıysa kıza, kız o gece intihar etti. Bir abla olarak bu sonuca hazırsan hemen söyle.
Ayrıca burada konu açma cesaretiniz varsa Eleştirilere de açık olacaksınız. Öyle herkese atarlı giderli konuşamazsınız. Ergen Kardeşiniz yok karşınızda. Ablalık yapmak ispiyonculuk değildir. Doğru yolu göstermektir. Ayrıca kızlar ablalarını örnek alırlar. Aranızdaki fark şu; o temizlik yapmıyor ve orasına burasına metal takıyor. Onun dışında aynısınız.
Sen aptal misin yaaa. Ne bicim konusuyorsun? O benim kardesim onu kiskanamam. Sen 15 yasinda belalti konustun o kesinseninki dünya tatlısı beyefendi biri ama onunki it kopuk.. ne güzel bir dünya?
bence çok bulaşmayın 15 yaşında daha kendi başına doğruyu yanlışı bulacaksın ayrıca sürekli erkeklerle konuşuyor ithamınız çok yanlış.. ne varmış erkeklerle konuşmakta sanki sürekli belatı konuşuyor.
kıskançlık bu.
En fazla döver derken şaka yaptığınızı düşünüyorum. Ciddi anlamda söylediğinizi düşünmek bile istemiyorum. Çünkü bir kadının böyle birşey söyleyebileceğine inanamıyorum.Gösterin bence en fazla döver biraz eve kapatır akillanmasina sebep olur inşallah. O kadar da acımasız olmayın ya o yasta ki bütün çocuklar içiyor maalesef erkek arkadaş ona oyun gibi geliyor . Asil mesele okula gitmemesi bunun için onu teşvik edecek birşeyler yapın. Benim fikrimce de bu teşvik o resmi babaya göstermek olacaktir biraz disiplin altına girer eve kapanırsa ki harçlığı da kesilir bu zamanda okumaktan başka yol bulamayacktir kendisine bu olaylar okurken yaninda olun ama destek olun güzellikle okulu sevdirmeye çalışın inşallah düzelir Allah yardımcinjz olsun
Sen aptal misin yaaa. Ne bicim konusuyorsun? O benim kardesim onu kiskanamam. Sen 15 yasinda belalti konustun o kesin
Evwt sikinti war tatlim. Sana dert olmusböyle ablaya böyle densiz kardeş.. sizin ailede sıkıntı var belli..
Konu acma cesaretimin olmasi sacma elestirilere maruz kalmam anlamina gelmiyor. Ayyy canim buyuk bir farki bulmussun afferin sana
Sizinde sevgiliniz var onunda.siz de sigara içiyorsunuz o da.Babanız neden ona daha çok kızacak küçük diye mi,Okumuyor diye mi?
Tehdit etmeden konuşun bence.
Oncelikle sevgilinizin olmamasi sebebini dusunelim. Nedem sevgiliniz yok? Karsiniza bi sevgili adayi cikmadigi icinmi, yoksa babam bana guvniyor sevgili uygun dusmez diye dusundugunuz icinmi ayrildiniz var olan sevgilinizdn?Benim 1 senedir sevgilim yok. Ayrica ben evde temizlik yaparken o disarlarda arkadaslariyla takiliyor. Ben hem okula hem ise giderken o evde pc basinda erkeklerle konusuyor. Ben bi aksesuara bile para vermezken o cesit cesit piercingler aliyor. ?
Evwt sikinti war tatlim. Sana dert olmus
Bana zaten dert. Bak ailemin terbiye sinirina laf edemezsin. Babam calisiyor gece geliyor. Annemde ilk okul mezunu koyde buyumus o yuzden sessiz sakin. Arkadas ortami vs seyler.[/QUOTE]sana dert olmuş ki konu açıyorsun ailen kardeşine terbiye verseydi zamanında. anlaşılan sorun sizin ailede işte.
Bakin yorumlari okumadiniz heralde. Neyse 19 yasindayim. Bana yazan erkek cok ama ben cevap vermiyorum. Evet ben bi kere hata yaptim bu yuzden pismanim babamin bana guwenmesi arti ygs sinavina calisip guzel bir yerlere gelmem gerek. Sewgiliymis bunlar hayallerini gerceklestirdigin zamanda olurBende bunu diycektim.
Oncelikle sevgilinizin olmamasi sebebini dusunelim. Nedem sevgiliniz yok? Karsiniza bi sevgili adayi cikmadigi icinmi, yoksa babam bana guvniyor sevgili uygun dusmez diye dusundugunuz icinmi ayrildiniz var olan sevgilinizdn?
Eger birinci şiksa, kendinizi avutmayin.
O garibn babanizi kandiran tek kardesiniz degil, sizde kandiriyosunz. Sevgili adayi olsa yine sevgili yapicaksiniz belkide, kim bilir.
Ayrica yasinizi hala yazmamissiniz.
Yasiniz kac?
Bakin yorumlari okumadiniz heralde. Neyse 19 yasindayim. Bana yazan erkek cok ama ben cevap vermiyorum. Evet ben bi kere hata yaptim bu yuzden pismanim babamin bana guwenmesi arti ygs sinavina calisip guzel bir yerlere gelmem gerek. Sewgiliymis bunlar hayallerini gerceklestirdigin zamanda olur