Hemen hemen ayni yastami? Ben resit oldugumda sevgilim oldu bu bir. Oyle hergun hergun bulusmuyordum ve annem biliyordu cunku tanidikti guweniyorduk oyle serseri tiplerle isim yoktu. Kiz beni takmiyor annemi takmiyor diyorum. Essek olduk arkasinda yavas yavas develemeye.basladik. o donemlerde ne hatasi yaptim anlamadim? Bu arada evlimisiniz? 15 yasinizda bi kiziniz oldugunu dusunun erkek ortami fazla kaşar ortam fazla? Sizi saymayan biri? Sakin bana ben cocugumu oyle yetisriemem dost olurum sirdas olurum demeyin hepsini denedik cunku? Mesela siz olsaniz naparsiniz. Aaa kizimin serseri sewgilisi olmus getir tanistir mi dersin
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.
Hangimizin 17-18 yaşında hoşlandığı, arada görüştüğü biri olmadı ki.
Ama her şeyin bir yeri zamanı var.
En büyük problem öncelikle okumaması.
Sonra sigaraymış, erkeklermiş gelir
Bu sorumluluk sana fazla, Allah korusun yarın bir gün bir şey gelse başına, yine annen baban yanar ona. Demezler mi neden bize söylemedin diye?
Çocuk o daha, ama karşısında okula da gitmiyorsun madem her gün dışarılarda ne yapıyorsun, kimlerlesin diye soran biri yok. Bu yüzden oluyor bunlar. Kandırılmaya çok müsait belli ki.
Bence senden çıktığını belli etmeden hiç, ki sizi de zaten engellemişmiş. Annene söyle. O da babana söylesin. Gerisi anne babayla çocukları arasında.
Bildikten sonra da aynı şekiş davranırlarsa kendi bilecekleri iş.
Sonra kabak başına patlamasın.
Ve kendini de bu kadar heder etme. Sen de 19 yaşındasın. Ablasın, anne baba değil.
Anne babası gibi davranırsan, hem kendini yıpratırsın, hem kardeşini kaybedersin.
Bırak herkes kendi görevini yapsın.