• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaşındaki kız kardeşimm :( lütfen yardım edin

kaç yaşındasınız siz abla kardeş ilişkisi yok demekki onu sürekli tehdit ettiğiniz için sizden uzaklaşıyor farkındaysanız bence ona samimi davranın ablacım yapma etme bak kızların başına gelenleri görüyorsun güvenme etme de ama ablalık yap tehdit edersen düşman olur sana tehdit etme

Ne farkı var senden ? Bana pek bi farksız geldiniz. Oda sigara içiyor sende. Onunda erkek arkadaşı var seninde. Onu söverken bir nevi kendinide sövmüş oldun.

Ne farkı var senden ? Bana pek bi farksız geldiniz. Oda sigara içiyor sende. Onunda erkek arkadaşı var seninde. Onu söverken bir nevi kendinide sövmüş oldun.
Yukarda bunlari yazan 10 tane insan var .onun erkek arkadasi sigarasi seninde oyun buyun. Yardim istiyoruz soru soruyosunuz yargiliyosunuz.

sen uğraşma bunlarla annen baban uğraşsın bi farkın yok kardeşinden

ayrıca arkadaşının amacı ne ? ne amaçla kardeşinin resimlerine bakıyor hadi baktı diyelim ne amaçla sana o tarz bi resim gönderiyor

google a ablalık nedir filan yaz

kardeşini anlatma şeklin hiç hoş değil ya piercingleri var vs.vs... diyosun ne anlatış tarzı bu ya düşmanın değil o senin

Oncelikle Allah yardimciniz olsun ergenle ugrasmak zor bizdede var bu modelin bi degisigi :) ama hangimiz gecmedikki bu yollardan. inanin siz yasakladikca daha cok yapmak istiyolar yasaklanan şeyi. Sözünü dinleyecegini saygi duydugunu dusundugunuz sevdigi bir akraba komşu fln var mi ? Madem sizi takmiyor belki onu dinler kendine bi çeki düzen kurar ? Ama asla babaniza soylemeyin işler daha kötüye gidecwktir. Adamcağız da üzülmesin.

Iyi geceler arkadaslar. Konuya nasil baslasam blmiyorum. Sorun kız kardeşim. Daha 15 yasinda. Sigara kullaniyor. Agzi burnu delik (piercingli) liseye gitmiyor. Aciktan okuyor hatta okumuyo bile. Haftasonlari okula gitmiyor. Keske sadece bunla kalsa 1 ay once arkadasim bana kardesimin erkekle sarili resmini gonderdi. Basimdan kaynar sular dokuldu resmen. Favebookta engellemis beni ve tanidiklari. Sigara li resimlerini atmis. Arkadasim gosterdi. Kardesime sigarali resmini babama gostercem dedim goster bende senin sigara ictigini solerim , x kisisiyle ciktigini soylerim dedi. Bundan korktum ve babama soyleyemedim. Simdide bu erkekle cekilmis resmi cikti.! Kardesim blmiyor erkekle olan resmjn benim galerimde oldugunu. Arti hergun disari cikiyir. Annem artikk bikti. Canim babam ugruna ölecegim adam gariban babam bizim icin calisiyor bu yasinda ve bize olan guweni sonsuz. Kardesimin ne haltlar yedigini blmiyor. Salak kardesim babamdan 5 tl istese babam 10 veriyor. Iyi niyetli babam benimm. Arladaslar ne olur yardim edin o fotoyu babama gostersemmi? Gosterirsem sonucu ne olcak ama babamin terside kõtü. Suan agliyorum boyle kardes dusman basina nefret ediyorum ondan. Anneme hergun bagiriyor babam cay demle dediginde takmiyor. Basini telefondan kaldirmiyor ise yaramaz
Cok abartmissin
Kötü aliskanliklari sevgixle yenebilirsiniz ama sendeki bu ispiyonlama ruhuyla zor

Şuan 21 yaşındayım ve bende kardeşinin yaşlarında çok ağır bir ergenlik geçirdim. Bence babanıza göstermeniz onu daha çok hırçınlaştıracak işleri daha gizli yürütecektir, siz biraz daha yakın olup onunla dertleşmeyi deneseniz ABLA tavrıyla değilde arkadaş gibi yaklaşmaya çalışsanız daha yardımcı olursunuz. Nutuk çekmeyin yani ama kibarca ve arkadaş tarzında dersini verin. Ne bileyim çok zor gerçekten kendimi düşünüyorum da bir çok salaklık yaptım afedersiniz ama, babamdan abimlerden çok korkmama rağmen yine de kafama göre her şeyi yaptım. Dediğim gibi arabızda çok büyük ya farkı yoksa arkadaş-abla gibi yaklaşın derim. Geçmiş olsun illet bir hastalık gibi bir şey bu :)

Babanin tersi pis olsun . oldurecek degil ya. Yarin daha kogu seyler olacagina simdiden onlem almak lazim., gidishat duzgun degil. En fazla evde kavga cikar. Varsin o da olsun. Yarin adı cikacagina kavga cikmis cok mu. Sen de kardesine destek ol. Bu donemler ergenlik cok agresif geciyor, teknoloji kucuk yastan herkesi esr almsya basladi malesef.
Merhaba yorumunu görünce yazmak istedim benimde benzer bi ergenligim oldu hani en fazla evde kavga çıkar öldürmez ya baban falan yazmışsınız ya arkadaşa benim babam benzer şeylerden tekme yumruk dövdü soba demiriyle dizlerime vurdu parmaklarımı kapattırıp odunla parmak uçlarıma vurdu. Böle bi tavsiyeyle belkide çok agır şeyler yaşamasına sebep olacaksınız o kızın biraz geniş düşünün çevrenizde böle şeyler yaşanmadı heralde ama böle bi dayak yiyebilme ihtimali olan biçok insan var .

Merhaba yorumunu görünce yazmak istedim benimde benzer bi ergenligim oldu hani en fazla evde kavga çıkar öldürmez ya baban falan yazmışsınız ya arkadaşa benim babam benzer şeylerden tekme yumruk dövdü soba demiriyle dizlerime vurdu parmaklarımı kapattırıp odunla parmak uçlarıma vurdu. Böle bi tavsiyeyle belkide çok agır şeyler yaşamasına sebep olacaksınız o kızın biraz geniş düşünün çevrenizde böle şeyler yaşanmadı heralde ama böle bi dayak yiyebilme ihtimali olan biçok insan var .
Adina uzuldum haklisin . bende kotulugunu istememistim. Onlem alinabilir kizlar babadan korkar cekinir diye dusundum sadece.

Adina uzuldum haklisin . bende kotulugunu istememistim. Onlem alinabilir kizlar babadan korkar cekinir diye dusundum sadece.
Tabiki kötülügünü istememişsndir ama merhametsiz babalar çok hatırlatmak istedim malum erkekle konuştu diye öldürülen kızlar var ülkemizde:110: böle konularda daha hassas düşünmeliyiz.:KK51:

Biraz bos konusmussun. Neyse canim sen bi yorumlari okudun mu??????? Benim sevwgilim oldu evet ve Annem BILIYORDU tanidigimiz biri oldugu icin. Ben anneme babama saygisiz dawranmadim o niye davraniyor? Ben ev islerinde yardim ettim o niye etmiyor? Bende piercing yok onda niye var? He evet beni ornek aldi canim sende haklisin yaaaa

Allah aşkına şu kırmızılı nasıl bir soru ya ?!
zevk meselesi sonuçta. Sen sevmezsin takmazsın, o sever takar. Senin gibi olmak zorunda mı? Piercing takanlar kötü mü oluyor ? :) Siz kardeşinizi korumaya çalışmıyorsunuz, siz kardeşinizin üzerinde üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz. 19 yaşındasınız, ergenlikten daha yeni çıkmışsınız, onun yaptığı şeylerin aynısını siz de yapıyormuşsunuz; o da sigara içiyor siz de, onun da sevgilisi var sizin de olmuş. E problem nedir ? Kardeşinizin ebeveyni gibi davranmaktan vazgeçin, annesi babası dururken 19 yaşındaki neredeyse akranı sayılacak ablasına kalmamış nasihat vermek.

Allah aşkına şu kırmızılı nasıl bir soru ya ?!
zevk meselesi sonuçta. Sen sevmezsin takmazsın, o sever takar. Senin gibi olmak zorunda mı? Piercing takanlar kötü mü oluyor ? :) Siz kardeşinizi korumaya çalışmıyorsunuz, siz kardeşinizin üzerinde üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz. 19 yaşındasınız, ergenlikten daha yeni çıkmışsınız, onun yaptığı şeylerin aynısını siz de yapıyormuşsunuz; o da sigara içiyor siz de, onun da sevgilisi var sizin de olmuş. E problem nedir ? Kardeşinizin ebeveyni gibi davranmaktan vazgeçin, annesi babası dururken 19 yaşındaki neredeyse akranı sayılacak ablasına kalmamış nasihat vermek.
Orasi seni ilgilendirmez.

Babanıza Fotoğrafı göstermeniz işleri daha da sarpa saracak gibi. Sıgara ve Piercing konusun da pek söz sahibi değilsiniz gibi, lâkin birini kendininiz de yapıyorsunız diğeri zevk meselesi. Ama her ikisi de kardeşinizin tehlikeli sular da yüzdüğünün göstergesi değil. Gelelim 'erkek arkadaşına' bu işleri biraz değiştiriyor eğer gerçekten dediğiniz gibi ipi kopuk biriyse eğer kardeşinizin bunu kendi gözleri ile görmesini sağlayın, tehdit ile aralarında ki bağı güçlendirdiğinizin farkın da olmalısınız. Bir müddet akışına bırakın, hatta arkadaş gibi olmayı deneyin, ilgilenin biraz NASİHAT VERMEDEN! Zamanla kardeşiniz de eminim doğruyu yanlışı görecektir.

İyi günleer.. Annemin çok sevdiğim bir arkadaşı vardı kardeşiniz bu ablamızın kızına çok benziyor. Benden 1-2 yaş küçüktü o zamanlar 14-15 yaşlarında aynen böyleydi asii laf dinlemez..Ne doktorlara ne psikologlara götürdüler nuh dedi peygamber demedi, sevgilisi varmış kendisinden 7-8 yaş büyük ve kaçtı ufacık kız bide Diyarbakıra.. Şu an duyduğuma göre 18-19 yaşında ve 3.çocuğuna hamile ama çoooooook pişman.. Ailesi de reddetmedi bağrına bastı . Bu anlattığım çok uç örnek tabi kardeşiniz böyle bir şey elbette yapmaz inşallah yapmaz Allah korusun da demek istediğim bir şekilde geri kazanmalıyız kardeşlerimizi.. Döverek değil söverek tehdit ederek hiç değil daha fazla uzaklaşır sizden..:cry:

Yani ne diyip gösterecek sin ki? Sende çıkmışsın birisiyle. Aranızda tam olarak ne fark var?

piercing mesele degil okumuyormu bide normal liseden mi atıldı açık ögretim liseleri berbat zaten

Iyi geceler arkadaslar. Konuya nasil baslasam blmiyorum. Sorun kız kardeşim. Daha 15 yasinda. Sigara kullaniyor. Agzi burnu delik (piercingli) liseye gitmiyor. Aciktan okuyor hatta okumuyo bile. Haftasonlari okula gitmiyor. Keske sadece bunla kalsa 1 ay once arkadasim bana kardesimin erkekle sarili resmini gonderdi. Basimdan kaynar sular dokuldu resmen. Favebookta engellemis beni ve tanidiklari. Sigara li resimlerini atmis. Arkadasim gosterdi. Kardesime sigarali resmini babama gostercem dedim goster bende senin sigara ictigini solerim , x kisisiyle ciktigini soylerim dedi. Bundan korktum ve babama soyleyemedim. Simdide bu erkekle cekilmis resmi cikti.! Kardesim blmiyor erkekle olan resmjn benim galerimde oldugunu. Arti hergun disari cikiyir. Annem artikk bikti. Canim babam ugruna ölecegim adam gariban babam bizim icin calisiyor bu yasinda ve bize olan guweni sonsuz. Kardesimin ne haltlar yedigini blmiyor. Salak kardesim babamdan 5 tl istese babam 10 veriyor. Iyi niyetli babam benimm. Arladaslar ne olur yardim edin o fotoyu babama gostersemmi? Gosterirsem sonucu ne olcak ama babamin terside kõtü. Suan agliyorum boyle kardes dusman basina nefret ediyorum ondan. Anneme hergun bagiriyor babam cay demle dediginde takmiyor. Basini telefondan kaldirmiyor ise yaramaz
sen bariz kardeşinin rahatlığını kıskanıyosun. canım babam garip babam bizim için çalışıyo bize güveni sonsuz diyosun ama sende sigara içerek ve sevgili edinerek babanı kandırıyosun. kardeşin yaşı gereği ergen ve çok asi takılıyo. ailesi o ergene iyi örnek olursa ergenlik zararsız atlatılabilir. ama ergenin karşısında rol model olarak sigara içen sevgili edinen sevgiden yoksun kıskanç bir abla var. kardeşin seni örnek almış

Back