Herkese merhaba üye olmadan önce konuları takip ediyordum fikirlerinize önerilerinize yardımlarınıza eleştirilerinize çok ihtiyacım var.Burada çok aklı başında,kariyerli ve fikirlerine önem verdiğim ablalarım kardeşlerim var banada yardımcı olun toplayalım beni
Benim sorunum tembellik sorumsuzluk ve hayatımı düzene sokamamak
32 yaşımdayım evliyim bayan giyim dükkanım var (butik) 4 yıldır hiç bir yere gelemedim kendimi geliştirmedim bir de üstüne 25 kilo aldım kendimi beğenmiyorum kilo aldığım için çekim yapamıyorum internet satışım durdu bu yüzden
dükkanı yaklaşık 2 yıldır falan 11:30-12:00 bazen 12:30-13:00 gibi açıyorum uyuduğum için sabahları uyanamıyorum (çok utanıyorum
) .Bu yaşıma geldim hala sorumluluklarımın farkında değilim farkındayım aslında ama çok tembelim yapmıyorum diyelim.Evimide çekip çeviremiyorum evim pis dükkanım pis
Benimle hemen hemen aynı zamanda butik açanlar tanıdıklarım veya takip ettiğim kişiler çok yükseldiler durumları çok iyi ben hala yerimde sayıyorum
bazen dükkan açmıyorum öğlen 3-4 lere kadar yatıyorum sonra kendime kızıyorum günlerim bomboş geçiyor işten eve gelince boş boş tv izliyorum oyun oynuyorum veya geziyorum hiç bir düzenim yok günlerce temizlik yapmadığım bir hafta boyunca yemek yapmadığım oluyor dışardan yiyoruz hazır şeyler yiyoruz gitgide kilo alıyorum iyice boşluyorum her şeyi sabahları 10:30 gibi sürünerek kalkıp duş alıp işe gidiyorum.Kilo vermek için sayısız diyetisyene ve reformere gittim 3 gün dayanıp bozuyorum kilo aldığım içinde bu durumdayım bence istediğim hiç bir şeyi giyemiyorum özgüvenim gitti
Ben artık hayatımı düzene sokmak istiyorum kilo vermek işime dört elle sarılmak yükselmek istiyorum evimi düzenli tutmak başarılı bir insan olmak istiyorum çok özeniyorum hergün aynı saatte erken kalkıp rutinleri olan şartları olan insanlara ( Bu arada evimizi evlendiğimiz zaman bir kısmını kredi kullanarak aldık ama o zaman gücümüz yettiği kadarını alabildik sonra üstüne koyar başka bir ev alırız diye şuan evim 1+1 ve alt kat rutubet ve bazen böcek sorunu var o yüzden evimdede mutlu değilim )
Çok uzun oldu özür dilerim birazda karışık yazmış olabilirim başka sorularınız varsa cevaplarım lütfen bana yardım edin tüm eleştirilere açığım her fikre saygım var lütfen yorum yapın beni sarsın kendime getirin