- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
Canim bunlari sade aksam mi yedin?Once ben yazayim. 1 tane icli kofte. Bir kase patatesli et yemegi. 8 hurma 1 ayva. 2 biskuvi. Cokk yemisim yaa
Yok canım 15 inde son hoşgeldin.Bende katılmak istiyorum :)
Geç mi kaldım yoksa
Patates yediğin için acıkmışsın demekki canım. Diyet boyunca patates ve pirinçten uzak durmaya çalış.Once ben yazayim. 1 tane icli kofte. Bir kase patatesli et yemegi. 8 hurma 1 ayva. 2 biskuvi. Cokk yemisim yaa
Oldu da bitti önümüzdeki maçlara bakalım yapacak bişey yok. Yarın telafi edeceksin sporla artık.1 tane haşlanmış yumurta
Azcık peynir
10 tane zeytin
3 bardak çay
1 su bardağı süt yulaf ezmesi ve chia tohumu ile karıştırıp yedim
1 adet havuç
1 tabak ıspanak yemeği
Brokoli salatası
Veeeeee pişmanlık wafflebunu nasıl yaparım yaaaaa
Yuppi hosbuldumYok canım 15 inde son hoşgeldin.
Ben de 70 kiloyum.60 iki aylık hedefin mi canım.Yuppi hosbuldumbende 70 kiloyum hedef 60
Oooooo süpersinGunaydinlarrrrrrrrr
2 kayisi ve bol su ile güne başlıyorummmmm
Evet canım iki aylik yavas yavas verilir sanırım bu arada günaydınBen de 70 kiloyum.60 iki aylık hedefin mi canım.
Hadi bakalım kolay gelsin o zamanEvet canım iki aylik yavas yavas verilir sanırım bu arada günaydın
Hiçte bile öyle değil bence benim de etrafımda menopoza girmiş insanlar var ama istediklerinde çok güzel kilo veriyorlar bende öyle diyenlere kulak asmayın ve siz 2 ayda çok güzel bi kilo verip o lafları boşa çıkartınArkadaslar ben bi rahatsizlik gecirdim. O yuzden menopoza girdim. Bana zor kilo verirsin diyorlar. Moralim cok bozuluyo oylemi yaaa
Incecik olalim kizlarrr. Bir de bisiklet alicam. Isime yarar mi.