15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Kahvalti 1 yumurta beyazı
1dilim k.ekmegi az tulum peyniri,domates,salatalık,1 lokma simit
Ara 1 avuc leblebi,2 hurma
Aksam 1 koca tabak salata, firin hamsi

Bende katılmak istiyorum :)
Geç mi kaldım yoksa

Son düzenleme:
Once ben yazayim. 1 tane icli kofte. Bir kase patatesli et yemegi. 8 hurma 1 ayva. 2 biskuvi. Cokk yemisim yaa
Patates yediğin için acıkmışsın demekki canım. Diyet boyunca patates ve pirinçten uzak durmaya çalış.

Oldu da bitti önümüzdeki maçlara bakalım yapacak bişey yok. Yarın telafi edeceksin sporla artık.

Şu an ben de acıktım ama sabah dünden zayıf kalkacağımı düşünüp uyumaya çalışıyorum. Herkese iyi geceler.

Huuuuu kızlarrrrr erken kalkınca metabolizma daha hızlı çalışır. Bir de erken saatlerde sporunuzu da yaparsanız oooo kimse yetişemez o metabolizmanın hızına hadi kalkıverin gariiiii

Ben de iki hurma ve kahve ile gune basladim. Simdi limonlu ilik suyumu iciyorum.

Arkadaslar ben bi rahatsizlik gecirdim. O yuzden menopoza girdim. Bana zor kilo verirsin diyorlar. Moralim cok bozuluyo oylemi yaaa

Arkadaslar ben bi rahatsizlik gecirdim. O yuzden menopoza girdim. Bana zor kilo verirsin diyorlar. Moralim cok bozuluyo oylemi yaaa
Hiçte bile öyle değil bence benim de etrafımda menopoza girmiş insanlar var ama istediklerinde çok güzel kilo veriyorlar bende öyle diyenlere kulak asmayın ve siz 2 ayda çok güzel bi kilo verip o lafları boşa çıkartın

Bu arada günaydın limonlu su içip kahvaltımı yapıcam ve akşama doğru sporuma gidicem

Incecik olalim kizlarrr. Bir de bisiklet alicam. Isime yarar mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…