15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Bu gün herkes 15 dk da olsa spor yapacak kızlar bekliyorum akşam raporları

Kizlar hepinize günaydın
Bende aranıza katılabilir miyim
Sabah tartıldım 57 kiloyum. 51 olmak istiyorum. 2 ayda 6 kilo yani. İnşallah olur

Menü bildirimi zorunlu mu kizlar. Kurallariniz neler.Bu aralar biraz zor günler geçiriyorum. Hergün menü paylaşamam.size uyarsa bende katılmak isterim

Menü bildirimi zorunlu mu kizlar. Kurallariniz neler.Bu aralar biraz zor günler geçiriyorum. Hergün menü paylaşamam.size uyarsa bende katılmak isterim

Canım en önemli 3 kural

1 sabah kalkınca şu

2 19 dan sonra yemek yok

3. Her cuma kilo bildirimi şart

Onun disinda kişiye kalmış sanırım

Anka kus doğru muyum

Allahim 2 ay hayırlısıyla misafirsiz atlatayım
Misafir benim diyetimi fena baltalıyor

Yıllardır okuyarak kk takibindeydim. Dün gece burayı keşfettim işte burada ben de olmalıyım dedim. Bu kilolar burda gider dedim ve kayıtlı geldim :)

Sabah bir gazla başladım bakalım diyete. Az once 45 dk kondisyon bisikletine de bindim. (13 aylik bebegimle ne kadar zor olsada)

Benimki pek diyet sayılmaz aslında. Herşeyden az yiyerek zayiflayabiliyorum ben. O bu yasak olunca ip kopuyor bende.

Üniversite zamanında yaklaşık 13 kilo vermişligim var. Evlilikti dogumdu derken aldım yine kiloları. Inşallah bu sefer tekrar basaricam. Bir de bende tiroit sorunu var, ilaç kullanıyorum. Umarım kilo vermemi çok etkilemez.

ben de katılmak istiyorum şu anki kilom 62. hedefim ise 53 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…