- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
ŞımardımAşk olsun mahçup olacak bişey yok. Devam et tabi seni görmek mutlu ediyor beni .
Aynen yaaaa guya hedef 10 kiloydu benimde bu iki hafta sıkı bir karatay a girdim arti spor da yapiyorum dunden beri 1 kilo gitti bilmem nasil olcak, oglum gözümün önünde çikolata yerken sabretmek o kadar zor oluyo ki ama iki haftacik nolcakkiGünaydınnnnn kızlarrrrrrr... Valla 2 ayı çop ettim resmen hiç veremedim başladığım yerdeyim şu an.
Arkadaşlar bişey soracağım size.
Ben cuma takımlarında yeni takım açmaya çalışıyorum. Eğer kabul ederlerse kimler gelir. En az 6 kilo fazlalığı olan herkesi bekliyorum. Gelirim diyenler el kaldırsın. Orada kurallar daha katı olduğu için burdan daha disiplinli oluruz. Boşvermek zor yani. Ayrıca yeni takım olduğu için de daha hırslı oluruz.yesa le beraber açacağız yine.
Valla sen hemen mezun olursun zaten.Super olacak anka kus
Kendine güvenen gelsin. Ben pek güvenmiyorum ama olsun :)
Ben gelirim canimArkadaşlar bişey soracağım size.
Ben cuma takımlarında yeni takım açmaya çalışıyorum. Eğer kabul ederlerse kimler gelir. En az 6 kilo fazlalığı olan herkesi bekliyorum. Gelirim diyenler el kaldırsın. Orada kurallar daha katı olduğu için burdan daha disiplinli oluruz. Boşvermek zor yani. Ayrıca yeni takım olduğu için de daha hırslı oluruz.yesa le beraber açacağız yine.
Canım benim 2 küsür kilom kaldı.onu da yavaş yavaş kendimi yormadan vermeyi planlıyorum bayrama kadar.zaten ramazanda gider o da..(inşallah)size şimdiden bol bol eksi ve şans diliyorumArkadaşlar bişey soracağım size.
Menün süper 60 altı görürsün böyle giderse canımSabah
1.5 dilim tam bugday kizarmis ekmek
Bir haslanmis yumurta
Yeaillik
8 zeytin
Oglen
Pirasa yigurt
Ara
1 dibek bir sade kahve bir avuc fistik
Aksamda iste fotosunu attim kizlar lapa yedim
Spor yapmafim
Su 2 litre yatana kadar 3 olur
Kizlar ben yarin gune gidecem yaa insallah cok kacirmam krndimi tembihliyotum sonra ole seyleri gorunce gozum donuyo ya
Yine de motivasyon için takılabilirsin canım.Canım benim 2 küsür kilom kaldı.onu da yavaş yavaş kendimi yormadan vermeyi planlıyorum bayrama kadar.zaten ramazanda gider o da..(inşallah)size şimdiden bol bol eksi ve şans diliyorum
Senin hedefin kaçtı canımBen gelirim canim
Bakarım arada tabii.sen takımı kurunca haber et canım.gerçekten motive etmede çok iyi oluyorYine de motivasyon için takılabilirsin canım.
İnsallah canimm agzin bal yesinMenün süper 60 altı görürsün böyle giderse canım