15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

kizlar bende daha burdayim bu hafta stresliyim ogluma sünnet mevlidi yapicaz hazirliklarla ugrasiyorum valla bitsin dünyanin tüm yükü sirtimdan incekmis gibi geliyor sonrada 1 haftacik kaliyo saten bari 55 olup öyle kalayim diyorum :))

Günaydınnnnn kızlarrrrrrr... Valla 2 ayı çop ettim resmen hiç veremedim başladığım yerdeyim şu an.
Aynen yaaaa guya hedef 10 kiloydu benimde bu iki hafta sıkı bir karatay a girdim arti spor da yapiyorum dunden beri 1 kilo gitti bilmem nasil olcak, oglum gözümün önünde çikolata yerken sabretmek o kadar zor oluyo ki ama iki haftacik nolcakki

ben de hedefimden 6 kilo uzaktayım bi de 10 gündür falan sabitim hiç kaçamak yapmadığım halde. şişkinliğim var, gaz gibi ama sebebini de çözemedim, yediğim şeyler hiç gaz falan yapacak şeyler değil. nasıl kurtulabilirim bu şişkinlikten

Arkadaşlar bişey soracağım size.
Ben cuma takımlarında yeni takım açmaya çalışıyorum. Eğer kabul ederlerse kimler gelir. En az 6 kilo fazlalığı olan herkesi bekliyorum. Gelirim diyenler el kaldırsın. Orada kurallar daha katı olduğu için burdan daha disiplinli oluruz. Boşvermek zor yani. Ayrıca yeni takım olduğu için de daha hırslı oluruz. yesa le beraber açacağız yine.

Super olacak anka kus

Kendine güvenen gelsin. Ben pek güvenmiyorum ama olsun :)

Ya güzel olur tabiki ama ben menü, spor yazamıyorum valla yani evde çocuklar canımı çıkarıyorlar herkes gibi zaten duzenli bi yemek menüm olamiyo yani hiç bir şey duzenli degil hayatimda yeni başladım karatay a da bunu istikrarli yapiyorum ama acilacak gruba cok isterim ama ne kadar katilabilirim bilmiyorum ki

Ben gelirim canim

Sabah
1.5 dilim tam bugday kizarmis ekmek
Bir haslanmis yumurta
Yeaillik
8 zeytin

Oglen
Pirasa yigurt

Ara
1 dibek bir sade kahve bir avuc fistik

Aksamda iste fotosunu attim kizlar lapa yedim

Spor yapmafim
Su 2 litre yatana kadar 3 olur

Kizlar ben yarin gune gidecem yaa insallah cok kacirmam krndimi tembihliyotum sonra ole seyleri gorunce gozum donuyo ya

Canım benim 2 küsür kilom kaldı.onu da yavaş yavaş kendimi yormadan vermeyi planlıyorum bayrama kadar.zaten ramazanda gider o da..(inşallah)size şimdiden bol bol eksi ve şans diliyorum

Menün süper 60 altı görürsün böyle giderse canım

Menüm
Sabah 7.00 1 bardal ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00
1 yum ile dereotlu tereyağlı peyn.omlet-karatay kahvaltısı
Öğle 12.30
1 kase yoğurt.1 köfte.2 yk kabak kavurma.
1 küçük kupta çilekli chia puding(şekersiz)
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasulye.bol acı biber ve soğan.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…