Zaten hep bu hafta da geçsin haftaya daha iyi olacağım umudu ile yaşıyorum Rabbim sağlık versinçalışan anne olmak kesinlikle çok zor evde olmak gibisi yok..11 12. haftalarda rahatlarsın deniyor hep bakalım geçer inş sıkıntılarımız
çok iştahsızım ben yiyemiyorum pek bir şey yemeyince de halsiz düüyorum okulda zorlanıorum hep oturuyorum..evde de hep yatar vaziyetteyimZaten hep bu hafta da geçsin haftaya daha iyi olacağım umudu ile yaşıyorum Rabbim sağlık versin
Senin günlerin nasıl geçiyor
Allah yardımcımız olsun iyi ki eşlerimiz yardimci oluyor ailelerden uzak olunca başka çare de olmuyor zatençok iştahsızım ben yiyemiyorum pek bir şey yemeyince de halsiz düüyorum okulda zorlanıorum hep oturuyorum..evde de hep yatar vaziyetteyimeşim sağ olsun evin her işi ile o ilgileniyor..arada kendimi iyi hissedersem mutfağa girip bişeyler yamaya çalışıyorum..ve uutla iştahımın açılacağı günü bekliyorum
Allah'ım inşallah tüm bebişlerden hayırlı haberler alırız, benim ikinci doğumum olacak. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sonuçlardan bilgi veririm.Hem ultrason hem kan diye biliyorum ayy 9 gün kalmış bize haber ver gidince.. Güzel haberler getir
Bekliyoruz merakla en tecrübeli sensin galiba aramızdaAllah'ım inşallah tüm bebişlerden hayırlı haberler alırız, benim ikinci doğumum olacak. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sonuçlardan bilgi veririm.
Eveet çok şükür NasılsınizHerkese merhabaaa,
Bir haftayı daha geride bıraktık. Bu hafta çok önemli
Eveet çok şükür Nasılsıniz
Eveet çok şükür Nasılsıniz
Dün çok kötü idim ya bugün eve geldim şükür bakalım akşam nasıl olacakBu haftayı mide bulantısıyla geçirdim ama iyiyim şimdi. Siz nasılsınız? Her şey yolundadır umarım.
Kendimce yazdım kızlar yanlış veya eksik varsa msj atar mısınız
Dün çok kötü idim ya bugün eve geldim şükür bakalım akşam nasıl olacak
Kendimce yazdım kızlar yanlış veya eksik varsa msj atar mısınız
YaşınızBenim de ilk bebeğim
Şeker hiç denemedim ya haşlanmış patates é sardım bu aralarAy geçmiş olsun ya dinlenin bol bol bir de naneli şeker filan bana çok iyi geliyor, tavsiye ediyorum.
Benim de ilk bebeğim
ben de 27 yaşındayım ilk bebeğim olacak :) sat 29 ocak
ben de 27 yaşındayım ilk bebeğim olacak :) sat 29 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?