15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Geçmiş olsun canım sen istemedenmi verdiler çıkışını bu ne saçmalık istediğin kadar çalışma hakkına sahipsin
Aslinda hamile isciyi cikarmalari yasak neymis ayni donemde biri daha hamileymis olmazmis surda dogum iznine 3 ayim kalmisti nerdeyse zor

Aslinda hamile isciyi cikarmalari yasak neymis ayni donemde biri daha hamileymis olmazmis surda dogum iznine 3 ayim kalmisti nerdeyse zor
çıkaramaz sakın cıkma seni bütün haklarından mahrum edecekler annelik parası,süt parası v.s nerden baksan 3000 tl şikayet et

Kizlar uzun suredir gelemedim ozur diketim cok hasta oldum hastanede bile yattim su an iyim sukur dun is yerime hamile oldugunu soyledim bugun isten cikisimi verdiler 12 sine kadar calismam gerekiyor ama hayirlisi bakalim ozel sektor cok acimasiz
veremezler çıkışını arkadaşım suç bi kere.hakkını ara bi sitede okudum bak
Öncelikle tüm çalışanlar için geçerli olan işe iade hakkından diğer çalışanlar gibi hamile kadınlar da yararlanmaktadır. 30’dan fazla çalışanın olduğu ve iş sözleşmesinin 6 aydan fazla sürdüğü durumlarda işverenin çalışanı işten çıkarması haklı ya da geçerli bir nedene dayanmıyorsa çalışan işe iade davası açarak işverenin işe başlatmaması halinde azami 8+4 olmak üzere 12 aya kadar olan maaşını tazminat olarak alabilir.

Eğer yukarıda belirttiğim işe iade hakkından yani iş güvencesinden yararlanma şartlarını taşımıyorsanız işverenin feshinin kötü niyetli olduğunu ispat ederek açacağınız dava ile kötü niyet tazminatı talep edebilirsiniz. Eğer işveren kötü niyetli olarak (mesela kadın hamile olduğu için) iş akdini fesh ediyorsa işverenin kötü niyetli olduğu kabul edilebilir ve açılacak davada işveren ihbar tazminatının yanında bu tazminatın 3 katı tutarında kötü niyet tazminatı ödemek zorunda bırakılabilir. Tabi ihbar süresinin ve tazminatın düşük olduğu durumlarda kötü niyet tazminatı ne kadar caydırıcı olabilir, bunu da kanun koyucuların vicdanına bırakmak gerek sanırım.

Bunun yanında kadının sırf hamile olduğu için işten çıkarılmış olması halinde İşveren İş Kanununun 5. Maddesinde düzenlenen “Eşit Davranma İlkesine” de aykırı davranmış kabul edilir ve çalışan dört aylık ücreti tutarında tazminatı ve diğer haklarını işverenden talep edebilir.

Öle ya ama eşimden dolayı çok üzgünüm
Hala inanamıyor
Bütün siteleri okuyor cinsiyet ile ilgili
rabbım hayırlısını versın doğsun kızda olsa sever evlat sizin simdi görmediği için bide alısmıs
evet

banada herkez erkek erkek dedi doktora gittim sanki erkek diyecek gibi geldi ama doktor %80 kız dedi ama 15 gün sonra gel tekrar bakayım emin olamadım dedi
bugün doktora gittim 100%100 erkek dedi kesin dedi cinsiyetını gördüm ben inanın bi tuhaf oldum

Ben dava acip sonuclanana kadar dogururum hem nasil ispat edecem bilmiyorum is yerinde kimse sahitlik yapmaz.bu zamana kadar sadece iki gun rapor aldim aslinda is gucu kaybimda yok ama isim satisla alakali verdikleri kotanin altinda kaldim iki ay die birazda hamileligimi bahane ettiler

Kızlar doktor a gittim kıza benzzior dedi
Eşim bi tuhaf oldu
Bn de ona üzülüyorum
Bebeği gördüğüme sevinemedim bile canm sıkılıo Allah hayırlı evlat versin inşallah
esircim gecen hafta kendi doktorum kıza benzıyor demıstı ayrıntılı ultrasyon doktoru erkek demıstı bugun doktoruma gıttım zeka testlerı hepsı sorunsuz sukur ve 100/100 erkek dedi kendi doktorum benzetmeyle canını sıkma

anladım.her bakımdan dezavantajdasın yani.Allah hayırlı bi kapı açar illaki

Kızlar doktor a gittim kıza benzzior dedi
Eşim bi tuhaf oldu
Bn de ona üzülüyorum
Bebeği gördüğüme sevinemedim bile canm sıkılıo Allah hayırlı evlat versin inşallah

hiç üzülme canım sen.ilk bebeğiniz değil mi? rabbim sağlıklı hayırlı versin de kız erkek hiç farketmez.eşin de bu düşündüklerine çok pişman olacaktır zaten. o biraz büyüyüp dillensin seni almalar aralarına.benim cadılar babayı gördü mü hemen babişim babişim çıldırıyorlar eee oda bayılıyor tabiki buna.

Kizlar uzun suredir gelemedim ozur diketim cok hasta oldum hastanede bile yattim su an iyim sukur dun is yerime hamile oldugunu soyledim bugun isten cikisimi verdiler 12 sine kadar calismam gerekiyor ama hayirlisi bakalim ozel sektor cok acimasiz

aaaa nasıl olabilir böyle bir şey ya.aslında bende yasak diye biliyorum ama hani şikayet etsen ne olur ondan da çok emin değilim.olsun vardır bunda da bir hayır diye düşün daha iyisi olacaktır.ben de özel sektördeydim kızlar doğduktan sonra memur oldum.inşallah senin meleğinde şansıyla geliyordur

Kendinden bayağı emin konuştu ya
Doktor
Ben eşime üzüldüm yani hayali hep erkekti
Doktor kız büyük ihtimalle deyince eli ayağı titredi gece hiç uyumadı inan ki
Bi de beklenti çok yüksekti erkekte
Çin takvimine bile bakmişti ama böle oldu bakalım
Yoksa Sağlıklı olsun da Allahtan gelen herşey e razıyız

Evet
bn de dedim kız evlat babaya düşkün olur dedim
Ama şoktan çıkmadığı için anlamıyor
İkinci de kız olursa die düşünüyor
Bi de ailesi uğraşmış erkek evlat için ondan bayağı etkilenmiş galiba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…