bn de dedim kız evlat babaya düşkün olur dedimhiç üzülme canım sen.ilk bebeğiniz değil mi? rabbim sağlıklı hayırlı versin de kız erkek hiç farketmez.eşin de bu düşündüklerine çok pişman olacaktır zaten. o biraz büyüyüp dillensin seni almalar aralarına.benim cadılar babayı gördü mü hemen babişim babişim çıldırıyorlar eee oda bayılıyor tabiki buna.
Evet
bn de dedim kız evlat babaya düşkün olur dedim
Ama şoktan çıkmadığı için anlamıyor
İkinci de kız olursa die düşünüyor
Bi de ailesi uğraşmış erkek evlat için ondan bayağı etkilenmiş galiba canım
Öğrenirsin ya ben bile 12+4 de öğrendim bacağını açarsa görünür seninki daha büyük zaten canımBen henüz cinsiyetini öğrenemedim. Bu cumartesi gideceğim inşallah öğrenebilirim. Umarım her şey yolundadır, hiçbir şey hissedemiyorum. Bulantılar ve hassasiyet azalınca beklemesi daha zor oluyormuş
İnşallah inşallah Allah hayırlısını versinsen hiç canını sıkma arkadaşım kız çocuk her zaman kendini sevdirmesini bilir derler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin önemli olan bu :)
Sevindim senin adınaselamlar bende aranıza yeni katıldım 15. haftamdayım göbeğim yok ama seğirmeler hissediyorum 2-3 gündür acayip bi heyecan kaplıyo içimi artık az da olsa hissetmeye başladım bebeğimi şükürler olsun :)
hoşbuldumm :) cinsiyetimizde belli oldu erkekmiş çok mutluyuz yaa ilk bebek olunca heyecan artıyo günler geçmiyooo :Sevindim senin adına
Hoşgeldin aramıza
DOĞRU CANIM HAKLISIN RABBIM SANADA GÖNLÜNDEKINI VERSIN INŞALLAHKendinden bayağı emin konuştu ya
Doktor
Ben eşime üzüldüm yani hayali hep erkekti
Doktor kız büyük ihtimalle deyince eli ayağı titredi gece hiç uyumadı inan ki
Bi de beklenti çok yüksekti erkekte
Çin takvimine bile bakmişti ama böle oldu bakalım
Yoksa Sağlıklı olsun da Allahtan gelen herşey e razıyız
Ay isallah canim zaten dogumdan sonra calisamam gurbetteyiz bakacak kimse yok hayirlisiaaaa nasıl olabilir böyle bir şey ya.aslında bende yasak diye biliyorum ama hani şikayet etsen ne olur ondan da çok emin değilim.olsun vardır bunda da bir hayır diye düşün daha iyisi olacaktır.ben de özel sektördeydim kızlar doğduktan sonra memur oldum.inşallah senin meleğinde şansıyla geliyordur
Nasilsin canim benimde bulantim yok denecek kadar az oldu doktor folik asiti kesince baya iyi oldum bende hafif kiprasimlar oluyor ozellikle aksam ustleri isallah ogrenirsin cinsiyetiBen henüz cinsiyetini öğrenemedim. Bu cumartesi gideceğim inşallah öğrenebilirim. Umarım her şey yolundadır, hiçbir şey hissedemiyorum. Bulantılar ve hassasiyet azalınca beklemesi daha zor oluyormuş
ben hiç yağ sürmeden başlamıştı denemek ayırt etmek için farklı bir bölgene az bişey dene badem yağı da yapabiliyormuş ama sadece gebelkten de olabilirKizlar birsey soracam gobegim catlamasin die badem yagi kullaniyorm gobegimde minik siyah tuylenme farkettim acaba yagdaanmi hamileliktenmi
Nasilsin canim benimde bulantim yok denecek kadar az oldu doktor folik asiti kesince baya iyi oldum bende hafif kiprasimlar oluyor ozellikle aksam ustleri isallah ogrenirsin cinsiyeti
Çok güzelhoşbuldumm :) cinsiyetimizde belli oldu erkekmiş çok mutluyuz yaa ilk bebek olunca heyecan artıyo günler geçmiyooo :
Dua edin noolur bebeğim hayırlı bir erkek olsun
Eşim hala umutla bekliyor çok üzgünüm ya bense bugün Civile girdim kız kıyafetlerine baktım mutlu oldum
Ama eve gelince herşey yeniden başlıyor
Lütfen dua edin Allahım hayırlı bi erkek evlat versin
canım benimde göbeğimde siyah tüylenme başladı yani badem yağıyla alakası yok hamilelikle alakalı bende karnımın iki yanında çatlaklar bile başladı kırmızı 2 çizgi sizlerde varmı çatlaklar?Kizlar birsey soracam gobegim catlamasin die badem yagi kullaniyorm gobegimde minik siyah tuylenme farkettim acaba yagdaanmi hamileliktenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?