15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Evet
bn de dedim kız evlat babaya düşkün olur dedim
Ama şoktan çıkmadığı için anlamıyor
İkinci de kız olursa die düşünüyor
Bi de ailesi uğraşmış erkek evlat için ondan bayağı etkilenmiş galiba canım

Ben henüz cinsiyetini öğrenemedim. Bu cumartesi gideceğim inşallah öğrenebilirim. Umarım her şey yolundadır, hiçbir şey hissedemiyorum. Bulantılar ve hassasiyet azalınca beklemesi daha zor oluyormuş

sen hiç canını sıkma arkadaşım kız çocuk her zaman kendini sevdirmesini bilir derler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin önemli olan bu :)

selamlar bende aranıza yeni katıldım 15. haftamdayım göbeğim yok ama seğirmeler hissediyorum 2-3 gündür acayip bi heyecan kaplıyo içimi artık az da olsa hissetmeye başladım bebeğimi şükürler olsun :)

Ben henüz cinsiyetini öğrenemedim. Bu cumartesi gideceğim inşallah öğrenebilirim. Umarım her şey yolundadır, hiçbir şey hissedemiyorum. Bulantılar ve hassasiyet azalınca beklemesi daha zor oluyormuş
Öğrenirsin ya ben bile 12+4 de öğrendim bacağını açarsa görünür seninki daha büyük zaten canım

Sevindim senin adına
Hoşgeldin aramıza

DOĞRU CANIM HAKLISIN RABBIM SANADA GÖNLÜNDEKINI VERSIN INŞALLAH

Ay isallah canim zaten dogumdan sonra calisamam gurbetteyiz bakacak kimse yok hayirlisi

Nasilsin canim benimde bulantim yok denecek kadar az oldu doktor folik asiti kesince baya iyi oldum bende hafif kiprasimlar oluyor ozellikle aksam ustleri isallah ogrenirsin cinsiyeti

ya kızlar sorucaktım geçer dedim de geçmiyo sabahtan beri karnım taş gibi o kadar gergin ve sert ki normal mi sizce resmen yürürken gerilmeden canım yanıyo

Kizlar birsey soracam gobegim catlamasin die badem yagi kullaniyorm gobegimde minik siyah tuylenme farkettim acaba yagdaanmi hamileliktenmi

Kizlar birsey soracam gobegim catlamasin die badem yagi kullaniyorm gobegimde minik siyah tuylenme farkettim acaba yagdaanmi hamileliktenmi
ben hiç yağ sürmeden başlamıştı denemek ayırt etmek için farklı bir bölgene az bişey dene badem yağı da yapabiliyormuş ama sadece gebelkten de olabilir

Nasilsin canim benimde bulantim yok denecek kadar az oldu doktor folik asiti kesince baya iyi oldum bende hafif kiprasimlar oluyor ozellikle aksam ustleri isallah ogrenirsin cinsiyeti

Canım iyi sayılırım fena değil bugün halsizim biraz, doktor demir ilacı verdi bana ama folik asit de içeriyor. Ben de kıpraşım filan hiç yok ya bazen kasılma oluyor gibi ama ayırt edemiyorum hiç.

Dua edin noolur bebeğim hayırlı bir erkek olsun
Eşim hala umutla bekliyor çok üzgünüm ya bense bugün Civile girdim kız kıyafetlerine baktım mutlu oldum
Ama eve gelince herşey yeniden başlıyor
Lütfen dua edin Allahım hayırlı bi erkek evlat versin

canım kızlarda yanılma payı yüksekmiş, erkekte kesinlik oluyormuş bu haftalarda. senin için iyi olanı canı gönülden diliyorum. ama kendini üzme ki bebişin de iyi olsun.

eşini mutlu etmesi gereken şu an sen değilsin canım anne olacaksın sana destek olmak zorunda teselli beklemekten ziyade kaldı ki bu hastalık değil Allah korusun sakatlık değil neyin tesellisini arıyo anlamış değilim ben eşim üzülmekten çok kendisine sitem ederdim kız çocuk beklemek başarısızlıkmı nedir siz de kalan son kabile değilsiniz ki soyadınız yürüsün neresinden baksam anlamsız geliyo hele de tedavi görerek anne adayı olan biri olarak ben hastanelerde neler yaşadım çok üzücü oğlum olsun diye sırf eşini mutlu etmek için dua ediyo olman..üzgünüm ben böyle düşünüyorum ve eminim eşin birgün iyi ki kızım olmuş diyecek...

canım benimde göbeğimde siyah tüylenme başladı yani badem yağıyla alakası yok hamilelikle alakalı bende karnımın iki yanında çatlaklar bile başladı kırmızı 2 çizgi sizlerde varmı çatlaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…