demekki emindi gördüğünde tereddutu olsa söylerdi bence mutlaka ki 12+2 de cinsiyet belli olabiliyor. Bence doğrudur. Bir sonraki muayene de için rahatlar. Benim de çok bişi alasım geldiğine beyaz renk alıyordum emin olana kadar :))))bende 9 nisanda gitmiştim 12+2 günlüktü o zaman kız dedi ama kesin falan bişey demedi sadece kızınız olacak dedi yüzdelik dilim vermedi yani çin takvimindede kafam karışık hamile kaldığınız ayı soruyo ama ben 30 31 ocak yada 1 2 şubatta da hamile kalmış olabilirim anlamadım
Ohh darısı banaselam güzel annişler. Biz de 15+2 reyiz kızçemle. Bulantılarımız oldu ama hafifliyor şükür artık. Dun şiddetli kusma ve ishal vardı bende o kadar korktumki bebeğime zarar gelecek diye. Çok şükür iyiymiş. Bugün kesildi gibi ishal ama çok güçsüzkaldım. Bizim beklenen doğum tarihi 19 ekim
hoşbulduk canım teşekkür ederizOhh darısı bana
Bu arada hoşgeldiniz
Hayırlı olsun bebeğiniz
canım erkeğe kendınızı alıstırmıssınız ondan banada kız abenzıyor dedı ama uc hafta sonra net bellı olur dedı sağlıkl olsunlarda sonucta evlat kız da daha sırın oluyorKızlar doktor a gittim kıza benzzior dedi
Eşim bi tuhaf oldu
Bn de ona üzülüyorum
Bebeği gördüğüme sevinemedim bile canm sıkılıo Allah hayırlı evlat versin inşallah
ayyy ne güzelkızlaar öğleden önce ilk kez hareketini hissettimmm bi balık dolandı dolandı kuyruğunu çarptı sankiii
Öle ya ama eşimden dolayı çok üzgünümcanım erkeğe kendınızı alıstırmıssınız ondan banada kız abenzıyor dedı ama uc hafta sonra net bellı olur dedı sağlıkl olsunlarda sonucta evlat kız da daha sırın oluyor
yapmasın çok günah Allah hayırlı evlat versin ben tedaviyle hamile kaldım cinsiyete üzülene ben kahroluyorum çünkü ben ellerini ayaklarını sayıyorum amniyosenteze gerek yok dediler diye günlerdir şükrediyorum eşinin üzüntüsü Allahı gücendirir evladınızın iyiliği için ayrım yapmasın...Öle ya ama eşimden dolayı çok üzgünüm
Hala inanamıyor
Bütün siteleri okuyor cinsiyet ile ilgili
Yanlışının farkında ama engel olamıyorum dioyapmasın çok günah Allah hayırlı evlat versin ben tedaviyle hamile kaldım cinsiyete üzülene ben kahroluyorum çünkü ben ellerini ayaklarını sayıyorum amniyosenteze gerek yok dediler diye günlerdir şükrediyorum eşinin üzüntüsü Allahı gücendirir evladınızın iyiliği için ayrım yapmasın...
Gözün aydın canım hayırlısı Allah hayırlısı versinKızlar doktor a gittim kıza benzzior dedi
Eşim bi tuhaf oldu
Bn de ona üzülüyorum
Bebeği gördüğüme sevinemedim bile canm sıkılıo Allah hayırlı evlat versin inşallah
Amiin canım hepimiz e hayırlı olanı versin RabbimGözün aydın canım hayırlısı Allah hayırlısı versin
Aaa canim kendine sikinti yapma allah hayirlisini versin bizde kiz gibi geliyordu ama oglan cikti allahin verdigi nimete karsimi gelecezYanlışının farkında ama engel olamıyorum dio
Zaten çok istemiyordu çocuğu böle de olunca baya kötü oldu
Yani korkusu hiç erkek çocuk sahibi olamamak galiba
Ben o kdr etkilendim ki ya çok kötüyüm hiç böle olmamiştim Allahım yardım et noolur
Allah hayırlı olanı versin ama bugünün böle olacağını hiç düşünmemiştimAaa canim kendine sikinti yapma allah hayirlisini versin bizde kiz gibi geliyordu ama oglan cikti allahin verdigi nimete karsimi gelecez
Geçmiş olsun canım sen istemedenmi verdiler çıkışını bu ne saçmalık istediğin kadar çalışma hakkına sahipsinKizlar uzun suredir gelemedim ozur diketim cok hasta oldum hastanede bile yattim su an iyim sukur dun is yerime hamile oldugunu soyledim bugun isten cikisimi verdiler 12 sine kadar calismam gerekiyor ama hayirlisi bakalim ozel sektor cok acimasiz
banada herkez erkek erkek dedi doktora gittim sanki erkek diyecek gibi geldi ama doktor %80 kız dedi ama 15 gün sonra gel tekrar bakayım emin olamadım dedicanım erkeğe kendınızı alıstırmıssınız ondan banada kız abenzıyor dedı ama uc hafta sonra net bellı olur dedı sağlıkl olsunlarda sonucta evlat kız da daha sırın oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?