15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

demekki emindi gördüğünde tereddutu olsa söylerdi bence mutlaka ki 12+2 de cinsiyet belli olabiliyor. Bence doğrudur. Bir sonraki muayene de için rahatlar. Benim de çok bişi alasım geldiğine beyaz renk alıyordum emin olana kadar :))))

Ohh darısı bana
Bu arada hoşgeldiniz
Hayırlı olsun bebeğiniz

kızlar omega ıle başlayan demir eksikliği ilacı verdı 3 gün kullandım kusma ve dıskıda koyulasma yaptı . bıraktım sızce ne yapayım yardımcı olun bu arada yarın zeka testı sonucunu ögrenecegim çok sabırsızım ınsallah ıyıydır sonuç rabbım hepımıze yardım etsın kuzularımızı sağ salım almayı nasıp etsın

Kızlar doktor a gittim kıza benzzior dedi
Eşim bi tuhaf oldu
Bn de ona üzülüyorum
Bebeği gördüğüme sevinemedim bile canm sıkılıo Allah hayırlı evlat versin inşallah

Eşim bi tuhaf oldu
Bn de ona üzülüyorum
Bebeği gördüğüme sevinemedim bile canm sıkılıo Allah hayırlı evlat versin inşallah

Eşim bi tuhaf oldu
Bn de ona üzülüyorum
canım erkeğe kendınızı alıstırmıssınız ondan banada kız abenzıyor dedı ama uc hafta sonra net bellı olur dedı sağlıkl olsunlarda sonucta evlat kız da daha sırın oluyor

canım erkeğe kendınızı alıstırmıssınız ondan banada kız abenzıyor dedı ama uc hafta sonra net bellı olur dedı sağlıkl olsunlarda sonucta evlat kız da daha sırın oluyor
Öle ya ama eşimden dolayı çok üzgünüm
Hala inanamıyor
Bütün siteleri okuyor cinsiyet ile ilgili

Öle ya ama eşimden dolayı çok üzgünüm
Hala inanamıyor
Bütün siteleri okuyor cinsiyet ile ilgili
yapmasın çok günah Allah hayırlı evlat versin ben tedaviyle hamile kaldım cinsiyete üzülene ben kahroluyorum çünkü ben ellerini ayaklarını sayıyorum amniyosenteze gerek yok dediler diye günlerdir şükrediyorum eşinin üzüntüsü Allahı gücendirir evladınızın iyiliği için ayrım yapmasın...

Yanlışının farkında ama engel olamıyorum dio
Zaten çok istemiyordu çocuğu böle de olunca baya kötü oldu
Yani korkusu hiç erkek çocuk sahibi olamamak galiba
Ben o kdr etkilendim ki ya çok kötüyüm hiç böle olmamiştim Allahım yardım et noolur

Aaa canim kendine sikinti yapma allah hayirlisini versin bizde kiz gibi geliyordu ama oglan cikti allahin verdigi nimete karsimi gelecez

Kizlar uzun suredir gelemedim ozur diketim cok hasta oldum hastanede bile yattim su an iyim sukur dun is yerime hamile oldugunu soyledim bugun isten cikisimi verdiler 12 sine kadar calismam gerekiyor ama hayirlisi bakalim ozel sektor cok acimasiz

Kizlar uzun suredir gelemedim ozur diketim cok hasta oldum hastanede bile yattim su an iyim sukur dun is yerime hamile oldugunu soyledim bugun isten cikisimi verdiler 12 sine kadar calismam gerekiyor ama hayirlisi bakalim ozel sektor cok acimasiz
Geçmiş olsun canım sen istemedenmi verdiler çıkışını bu ne saçmalık istediğin kadar çalışma hakkına sahipsin

evet
banada herkez erkek erkek dedi doktora gittim sanki erkek diyecek gibi geldi ama doktor %80 kız dedi ama 15 gün sonra gel tekrar bakayım emin olamadım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…