15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

burdayim kizlar bir haftadir mide bulantısından basimi kaldiramadim.siz naptiniz herkes iyimi

Annisler 12 haftayiz grip oldum cok fena agrilarima agri eklendi.. dayak yemis gibiyum.. kalca kemiklerim bileklerim ic orgnlarim sizlio.. cmt nasipse kontrol (sukur bekle bekle 6 hftdn beri ) kalsiyum alamiorum takviye isticem yumurta sevmiom sutu 1buck aydr icmedim herlde yogurt peynir hic aklima gelmio..

Geçmiş olsun canım
Ben de perşembe gidecektim yarın gideceğim doktora inşallah
Ben ek ne varsa istiyorum
Vitamin de bitti 2 haftadır kullanmıyorum zaten aman omega bilmem ne herşeyi versin

B
Geçmiş olsun canım
Ben de perşembe gidecektim yarın gideceğim doktora inşallah
Ben ek ne varsa istiyorum
Vitamin de bitti 2 haftadır kullanmıyorum zaten aman omega bilmem ne herşeyi versin
bana sadece folbiol verdi dr ya.. uff bu sefr inslh biseyler verir bn beslenemiorum

B

bana sadece folbiol verdi dr ya.. uff bu sefr inslh biseyler verir bn beslenemiorum
Bana da folidoce vermişti o da biteli baya oldu ya ihmal mi ettim ki acaba alsamıydım bilemedim
12. Haftaya kadr die biliyorum bundan sonra zaten gerek yok sanırım

günaydın kızlar, sağ bacak ağrısından uyuyamadım ben de dün gece hiç
Merhaba cnm agrilar bende de cok fazlaydi kasik agrisindan lavaboya bile gidemiyordum gecen hafta doktorum magnezyum eksikliginden oluyor dedi magvital 365 diye bi ilac verdi suda eritiliyor pek icemiyorum ama ictigimde cok rahatlatiyor bu agrilari kasilmalari onlemek icin her hamileye veriliyormus bu ilac doktoruna bahset istersen agrilarindan belki oda verir gecmis olsun cnm

Selam kızlar nasılsınız
Benm bulantılar geri geldi çok üzgünüm
Siz İyisiniz inşallah

selam güzel annişler. Biz de 15+2 reyiz kızçemle. Bulantılarımız oldu ama hafifliyor şükür artık. Dun şiddetli kusma ve ishal vardı bende o kadar korktumki bebeğime zarar gelecek diye. Çok şükür iyiymiş. Bugün kesildi gibi ishal ama çok güçsüz kaldım. Bizim beklenen doğum tarihi 19 ekim

selam bende sizinle aynı haftadayım acaba kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ben 12+2 günlükken gittim dr kız dedi ama çevremde de diyolarki cinsiyet için çok erken falan diyorlar alış veriş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bakıyorum ulturson resimlerine arkadaşımın ulturason görüntüleriyle karşılaştırıyorum kalite farkı da var benim kinin görüntüsü daha kalitesiz tereddütte kaldım dr ye gitmeme de bir hafta var

canım 7 nisanda ki kontrolümüzde doktorum emin olmamakla birlikte kız olduğunu söyledi bir sonraki muayenede kesinleşir dedi ama prof.dr emin olmasa söylemezdi yani bizim 12+1 de görmüş oldu 18 nisandaydı sonraki muayenemiz 13+5 te kesinleşmiş oldu. Bence emin olmasa söylemezdi kız diye. Çin takvimi ne diyor baktın mı benim kız çıkmıştı doğruymuş)

bende 9 nisanda gitmiştim 12+2 günlüktü o zaman kız dedi ama kesin falan bişey demedi sadece kızınız olacak dedi yüzdelik dilim vermedi yani çin takvimindede kafam karışık hamile kaldığınız ayı soruyo ama ben 30 31 ocak yada 1 2 şubatta da hamile kalmış olabilirim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…