9. Hafta bana çok uzun gelmiştiAynen benimde bulanmiyor 4 gundur artik rahatca yemek yemege basladim benimde dogumuma 6 ay kaldi bir an once saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza ☺
Herkes yorum yapıo ya bana daBen mayisin 21 gidiyorum o zaman cinsiyeti belli olur. Icime erkek doguyor ama basenler baya buyudu herkes kiz diyor hayirlisi saglikli olsunda ikiside kabulum. Bi kizim bi oglum var zaten))
Seninki çoktan bellidir yaBen mayisin 21 gidiyorum o zaman cinsiyeti belli olur. Icime erkek doguyor ama basenler baya buyudu herkes kiz diyor hayirlisi saglikli olsunda ikiside kabulum. Bi kizim bi oglum var zaten))
Merak ettim bak şimdiBen erkek olursa peygamber efendimizin ismini koymak istiyorum Muhammed ali ruyamda muhammed ali isminide duydum belkide cok istedigim icin ruya gördum. Kiza cok benziyor eksi, tuzlu yiyorum bulantilarim vardi. Bebek sol tarafimdan hareket ediyor hayirlisi yuzde elli kiz yuzde elli erkek)
Geçen gün misafirliğe gittik orda bi kadın vardıBen erkek olursa peygamber efendimizin ismini koymak istiyorum Muhammed ali ruyamda muhammed ali isminide duydum belkide cok istedigim icin ruya gördum. Kiza cok benziyor eksi, tuzlu yiyorum bulantilarim vardi. Bebek sol tarafimdan hareket ediyor hayirlisi yuzde elli kiz yuzde elli erkek)
banada herkez erkek diyordu :) ama doktorum %80 kız dedi :)Herkes yorum yapıo ya bana da
Bence erkek dio beni gören
Daha 1 kişi kız demedi
Herkesin rüyasına erkek bebek girio
Beni de erkek beklentisi içine soktular
Kız olursa şok olurum hiç beklemiyor gibiyim
Alışveriş için hep erkek renklerine takılıyorum ama isim ararken kız ismi arıyorum
Perşembe gideceğim belli olur mi bilmem
evet bende ekşi tuzlu yiyordum arada tatlı yiyordum banada herkes erkek diyordu ama %80 kız dedi doktorum mayısın 15inde gel tekrar bakalım dedi kesin netleştirelim dediBen erkek olursa peygamber efendimizin ismini koymak istiyorum Muhammed ali ruyamda muhammed ali isminide duydum belkide cok istedigim icin ruya gördum. Kiza cok benziyor eksi, tuzlu yiyorum bulantilarim vardi. Bebek sol tarafimdan hareket ediyor hayirlisi yuzde elli kiz yuzde elli erkek)
İnsallah ☺ben De geçen hafta gidecektim yetişemedim
Bu perşembe gideceğim inşallah
normalde ekşiyi doğru dürüst ağzıma sürmezdim ama şimdi başka bi güzel :))))Bn de ekşi tuzlu tatlı yiyorum
Normalde de ekşi severim
Afiyet olsun canımnormalde ekşiyi doğru dürüst ağzıma sürmezdim ama şimdi başka bi güzel :))))
bende hepsini yiyorum nasıl bi çocuk doğuracam çok merak ediyorum:)Bn de ekşi tuzlu tatlı yiyorum
Normalde de ekşi severim
bende perşembe gidiyorum canım aynı sana yaptıklarını bana da yapıyorlar o zamanda karnımdakı sankı erkekmıs hıssıne kapılıyoprum bu hafta doktorum ne der artık bılemıyorum perşembe hem test sonucun hem bebegımle ılgılı haberlerle gelecegım ınşallah:)Herkes yorum yapıo ya bana da
Bence erkek dio beni gören
Daha 1 kişi kız demedi
Herkesin rüyasına erkek bebek girio
Beni de erkek beklentisi içine soktular
Kız olursa şok olurum hiç beklemiyor gibiyim
Alışveriş için hep erkek renklerine takılıyorum ama isim ararken kız ismi arıyorum
Perşembe gideceğim belli olur mi bilmem
Aynenbende hepsini yiyorum nasıl bi çocuk doğuracam çok merak ediyorum:)
Günaydın inşallahgünaydın güzel bir hafta olsun
İnşallah merakla bekleyeceğimbende perşembe gidiyorum canım aynı sana yaptıklarını bana da yapıyorlar o zamanda karnımdakı sankı erkekmıs hıssıne kapılıyoprum bu hafta doktorum ne der artık bılemıyorum perşembe hem test sonucun hem bebegımle ılgılı haberlerle gelecegım ınşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?