• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Allah razi olsun esim yapiyo ama bazen bole ozel seyler cani istiyo insanin diyemiyonda kimseye.ozqman o eksikligi hissediyon iste

Allah razi olsun esim yapiyo ama bazen bole ozel seyler cani istiyo insanin diyemiyonda kimseye.ozqman o eksikligi hissediyon iste
orası öle tabi bazen çok hissediyorum yalnızlığı Allahtan hamileliğim kolay geçiyo bide canım bişey istemiyo yoksa napardım bilmiyorum

nacan anne de evi cekip ceviriyo.iyi bari hafif geciyosa masallah:nazar:ne is yapiyon ozeldemisin isin agirmi

iyi bari.aman bende ev hanimyim aksama kadar evdeyim ama bi ise yaramiyom.sadece kuzumun hergun ustunu deistiriyoz makinaya camasir atiyom esim seriyo onuda bi de aksamdan kalan oyuncaklarimiz oluyo sabah yatakmis oyuncakmis onu topluyom.supurge filan nerde tutamiyom zaten.bi de calissaymisim ben ne halt etcek misim acaba:KK57::KK60:

iyi bari.aman bende ev hanimyim aksama kadar evdeyim ama bi ise yaramiyom.sadece kuzumun hergun ustunu deistiriyoz makinaya camasir atiyom esim seriyo onuda bi de aksamdan kalan oyuncaklarimiz oluyo sabah yatakmis oyuncakmis onu topluyom.supurge filan nerde tutamiyom zaten.bi de calissaymisim ben ne halt etcek misim acaba:KK57::KK60:
Ole deme ya ben gündüz burda çalışıyom temizliktir yemekten ütüdür çamaşırhane akşam 7 den sonra ve pazar günü yapılıyor

of bu telefonu ne edmeliya sarzi full getiriyom bu siteye girince bitiyo sinir he.neyse hilalim benim sipa acikti heralde gidip bisiler atistirayim bari:kk77:.yoksa tansiyonum dusuyo kuzucumada bi bakim ne yapiyo halasiyla oynuyodu oda.bi dolanip geliyim oldu kuzu:KK55:

of bu telefonu ne edmeliya sarzi full getiriyom bu siteye girince bitiyo sinir he.neyse hilalim benim sipa acikti heralde gidip bisiler atistirayim bari:kk77:.yoksa tansiyonum dusuyo kuzucumada bi bakim ne yapiyo halasiyla oynuyodu oda.bi dolanip geliyim oldu kuzu:KK55:
Afiyet olsun canım bizde çok acikmisti
Afiyet olsun canım bizde çok açılmıştır demin hallettik o işi

Kayra güzel isim benimde aklımdan erkek olursa Kayra mert geçiyo ama
Evet canm aslinda benm hic aklmda olmayan bi isimdi hamile kaldigimda ruyamda gormustum anlamida Allah tan gelen iyilik lütufmus ama yanina bi isim uyduramiyorum :)

Evet canm aslinda benm hic aklmda olmayan bi isimdi hamile kaldigimda ruyamda gormustum anlamida Allah tan gelen iyilik lütufmus ama yanina bi isim uyduramiyorum :)
Benim hep aklımda vardı kayra bide Bera çok geçiyo aklımdan gerçi daha cinsiyet belli değil ama şimdiden bulmak istiyorum

[Q:KK48::KK70:UOTE="hilal nar, post: 40567280, member: 664422"]Benim hep aklımda vardı kayra bide Bera çok geçiyo aklımdan gerçi daha cinsiyet belli değil ama şimdiden bulmak istiyorum[/QUOTE]
Bende kuzey mirac yada yanki istiyordum ama yanki diyince cevremdekiler tuhaf tuhaf bakiyorlardi bana

Back