orası öle tabi bazen çok hissediyorum yalnızlığı Allahtan hamileliğim kolay geçiyo bide canım bişey istemiyo yoksa napardım bilmiyorumAllah razi olsun esim yapiyo ama bazen bole ozel seyler cani istiyo insanin diyemiyonda kimseye.ozqman o eksikligi hissediyon iste
özeldeyim canım ya bi oyuncak mağazasındayım rahatım çok şükür bişey yaptırmıyolar bananacan anne de evi cekip ceviriyo.iyi bari hafif geciyosa masallahne is yapiyon ozeldemisin isin agirmi
Ole deme ya ben gündüz burda çalışıyom temizliktir yemekten ütüdür çamaşırhane akşam 7 den sonra ve pazar günü yapılıyoriyi bari.aman bende ev hanimyim aksama kadar evdeyim ama bi ise yaramiyom.sadece kuzumun hergun ustunu deistiriyoz makinaya camasir atiyom esim seriyo onuda bi de aksamdan kalan oyuncaklarimiz oluyo sabah yatakmis oyuncakmis onu topluyom.supurge filan nerde tutamiyom zaten.bi de calissaymisim ben ne halt etcek misim acaba
Afiyet olsun canım bizde çok acikmistiof bu telefonu ne edmeliya sarzi full getiriyom bu siteye girince bitiyo sinir he.neyse hilalim benim sipa acikti heralde gidip bisiler atistirayim bari.yoksa tansiyonum dusuyo kuzucumada bi bakim ne yapiyo halasiyla oynuyodu oda.bi dolanip geliyim oldu kuzu
Afiyet olsun canım bizde çok açılmıştır demin hallettik o işiof bu telefonu ne edmeliya sarzi full getiriyom bu siteye girince bitiyo sinir he.neyse hilalim benim sipa acikti heralde gidip bisiler atistirayim bari.yoksa tansiyonum dusuyo kuzucumada bi bakim ne yapiyo halasiyla oynuyodu oda.bi dolanip geliyim oldu kuzu
Bizim kayra olucak Allah nasip kismet ederse yaninada uygun bi isim düşünüyoruz :)Kızlar isim düşünen oldumu hic
Kayra güzel isim benimde aklımdan erkek olursa Kayra mert geçiyo amaBizim kayra olucak Allah nasip kismet ederse yaninada uygun bi isim düşünüyoruz :)
Evet canm aslinda benm hic aklmda olmayan bi isimdi hamile kaldigimda ruyamda gormustum anlamida Allah tan gelen iyilik lütufmus ama yanina bi isim uyduramiyorum :)Kayra güzel isim benimde aklımdan erkek olursa Kayra mert geçiyo ama
Benim hep aklımda vardı kayra bide Bera çok geçiyo aklımdan gerçi daha cinsiyet belli değil ama şimdiden bulmak istiyorumEvet canm aslinda benm hic aklmda olmayan bi isimdi hamile kaldigimda ruyamda gormustum anlamida Allah tan gelen iyilik lütufmus ama yanina bi isim uyduramiyorum :)
Kac haftalik oldu cnm ben 11 haftalikken ogrenmistimBenim hep aklımda vardı kayra bide Bera çok geçiyo aklımdan gerçi daha cinsiyet belli değil ama şimdiden bulmak istiyorum
Benimde 11 haftalik 2 hafta sonra kontrolü var 2 tarama yapılacak o zaman öğrenirimm diye ümit ediyorumKac haftalik oldu cnm ben 11 haftalikken ogrenmistim
Evet cnm ikili taramada soyluyorlar insallah gosterir bebis kendini Allah gonlune gore versinBenimde 11 haftalik 2 hafta sonra kontrolü var 2 tarama yapılacak o zaman öğrenirimm diye ümit ediyorum
Amin canım cumlemizin sağ salim alalım kucağımiza cinsiyet önemli değilEvet cnm ikili taramada soyluyorlar insallah gosterir bebis kendini Allah gonlune gore versin
Insallah cnm bende yatak konusunda cok kararsizim acaba park yatakmi yoksa karyolami daha kullanisli oluyor bi turlu secim yapamiyorum :)Amin canım cumlemizin sağ salim alalım kucağımiza cinsiyet önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?