• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

amin.bazen dayanamayinca dr.um medpamid ilac verdi bulanti gecirici onu kullaniyom.insallah bu ay progestani da birakcaz artık. insallah düşük tehlikeli m gecsin artik

öğrendim gunden beri hilalcim.surekli kasik agrim oluyodu.cok ayakta kalirsam yine oluyo.ilk bebegim düştü. ikincisinde yani kizimda yine ayni sorun ve 4ay yattim bu sebepten ve yine ayni.kaderimiz heralde bizim.insallah yata yata buyucek teyzesi

resimdeki senmisin hilal.burasi pek tekin ortam sayilmaz.bloklarlar bide.kaldir istersen.yine sen bilirsin de

öğrendim gunden beri hilalcim.surekli kasik agrim oluyodu.cok ayakta kalirsam yine oluyo.ilk bebegim düştü. ikincisinde yani kizimda yine ayni sorun ve 4ay yattim bu sebepten ve yine ayni.kaderimiz heralde bizim.insallah yata yata buyucek teyzesi
Allah can sağlığı versin canım inşallah bu sefer sağ salim alırsın bebesini kucağına bende 1 haftadır kullanmaya başladım çok halsizlik ve baş dönmesi yapıyo bende

Insallah canım. Nasıl kizimi yatarakta olsa kucagima aldiysam Rabbim bu kuzumuda sagsalim versin inşallah. Allah acilarini gostermesin.evet progestan bas donmesi mide bulantısı ve tansiyon düşmesine neden olabiliyor. idare et artık

Insallah canım. Nasıl kizimi yatarakta olsa kucagima aldiysam Rabbim bu kuzumuda sagsalim versin inşallah. Allah acilarini gostermesin.evet progestan bas donmesi mide bulantısı ve tansiyon düşmesine neden olabiliyor. idare et artık
Tansiyonu zaten düşük benim 10 a 6 baş dönmesi falan hiç alışkın olmadığım bişiy özellikle sabahları çok kötü oluyorum meleğim için kullanmak zorundayım artık bakalım 2 hafta sonra kontrolü var doktor ne derse yapacak artik

uykum geldi kuzular benim.yaticam ben.hilalcim esiirve rumuzlarini hatirlayamadigim bacilar gorusuruz yarın inşallah. iyi geceler

ikili tarama iste.devlette olmuyo.ozel yada ini.de yapiliyo.sonuc bi hafta da zor geliyo.4 5 tup kan aliyolar filan.ultrasonla ense kalinligina bakiiyo
Benim daha gecen hafta devlet hastanesinde yapıldı ikili tarama testim sonucuda 13 gün sonra gel al dediler sadece 1 tüp kan alındı benden ultrason raporu hemen yazıldıda kan sonucu için bayağı bekleyeceğiz

oldugu kadar olsun ne yacan ya.en kötü ihtimalle esine soylersin kuzum

Back