Benim daha gecen hafta devlet hastanesinde yapıldı ikili tarama testim sonucuda 13 gün sonra gel al dediler sadece 1 tüp kan alındı benden ultrason raporu hemen yazıldıda kan sonucu için bayağı bekleyeceğiz
benim eşim yapmazda karışmazda kalsın ne var sanki der:)oldugu kadar olsun ne yacan ya.en kötü ihtimalle esine soylersin kuzum
ben hiç sorun yaşamadım hamilelikte onun için alışkın degil şimdi garip geliyo halim yok başım dönüyo deyince :) çok kötü olsam oda yardım ederanam bi de ole adamlar var degmi.sinir.ilk cocugumda benimkide oleydi.bu cocugu israrla esim istedi.bende az buçuk ne yasicami tahmin ettigimden en basinda pazarlik ettim.cok iyi etmisim
ben hiç sorun yaşamadım hamilelikte onun için alışkın degil şimdi garip geliyo halim yok başım dönüyo deyince :) çok kötü olsam oda yardım eder
haklısın sanırım bazen sinirleniyorum haline ama yapacak bişey yokgerçekten ilkinde erkekler bisi anlamiyo senin hamileliginde.ta ki cocuk dogup kucagina gelinceye kadar.ilk hamileligimde son aylarda cocuk kipirdardi.gel eli koy bak derdim ona bile tenezzul etmezdi.anne gibi olmuyo onlar.biz herseyi bebekle ve onun verdigi duyguyla yasadigimizdan erkeklerde oyle olsun istiyoruzda dedim ya farkli seyler yasiyoruz.babaligi erkekler bebegi kucagina almadan bilmiyo.ikinci de biraz daha farkli yani daha sag duyulu simdi.tecrube diyelim bunun adina.anlatabildimmi
haklısın sanırım bazen sinirleniyorum haline ama yapacak bişey yok
bi sorun yaşamadım banada doktor kanaman oldumu diye sordu bende progesteron diye bi hormon eksikmiş ondan verdi araştırdım bu ilaç rahim duvarını kalınlaştırıyomuş yani bi bakıma önlem olarak vermiş ama kanamayı herkese soruyolar galibaya hilal bisi sorcam.sen de progestan kullaniyomusun ya.bisi yasadinda olemi veddiler sana yoksa dr.kendiligindenmi yazdi.bana dr.um her gidisimde kanamam olup olmadigini soruyor.hani dr. bisi gordu de onun icinmi bu soruyu sorupduruyor yoksa tum hastalarina ayni soruyu yoneltiyomu bilemedim.valla o ole sordukca vesveselendim.hos gerci en son gidisimde bu ay sonu ilac bitince birak artik dedi de.insallah iyiyizdir ya
yok alıştım ben artık bide eşim genelde şehir dışında benim onun için çok dert etmiyorum artık hamileliği tek başıma yaşayacam buna alıştırdım artık kendimiaman takma bosver.insan beklenti icine girdikce daha fazla yipraniyo.en iyisi beklememek
bi sorun yaşamadım banada doktor kanaman oldumu diye sordu bende progesteron diye bi hormon eksikmiş ondan verdi araştırdım bu ilaç rahim duvarını kalınlaştırıyomuş yani bi bakıma önlem olarak vermiş ama kanamayı herkese soruyolar galiba
eşim otomasyoncu canım şantiyelere gidiyo sürekli yanımda kimse yok annemler bursada kayınvalidemler elazığda ben ankarada tek başımayımah kuzum esin ne is yapiyo disarda.annenlerle ayni yerdemisin bari.faydasi olur gene
çalışmasam gidecemde çalışıyorum annem geldi 1 hafta kaldı ama evdede kardeşlerim babam var bırakıp gelemiyo idare ediyoruz bi şekilde Allah hepimizin yardımcısı olsunbursaya gitsen ya da annen gelsin kuzum.zor olur senin icin.benimde anne yok aba kardes yok ne gorursem kocamdan goruyom.zor oluyo cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?