Neee 7 ay mı
Allahım bi an önce bitsin gün sayıyor eşim ona üzülüyorum zaten en çok
Kusunca nasıl iyi gidiyormuş ya
Eveet paylaşırız tabiiTesekkür ederim, cok güzel bir topic olmus tekrar tebrik ederim, burda daha taze olarak bilgilerimizi paylasiriz umarim :)
Ooo 7 miievet nette okumustuk esimle ciddi bir kilo kaybin yoksa ve idrarda keton aseton denilen madde yukselmemisse gebelik teki bu kusmalar hayra alametmis.biliyomusun ben ilk gebeligimde 7kiloyla bitirdim.
Hımm zormuş cnm ya içim acıo valla7ay kustum evet ilk 5ay sadece kilo verdim.6.aydan sonra üstüne koymaya basladim.7kilo aldim toplamda.36.haftada da doguma gittim.biliyomusun o kilo kaybi yasadigim gunlerde cok agladim bu bebisi nasil buyutcem karnimda die.3ay kanla besleniyo korkma dedi dr.um.dedigi gibi dogdunda kgmi iyiydi masallah
Hımm zormuş cnm ya içim acıo valla
Ama benm annem de 5 ay olmuş
Ondan korkuyorum inş biter ya
Aman güzel seyler konuşalım boşver ya
Ben bu hafta doktora gidebilirim belki
Ense kalınlığı için dedi doktorrutin muayenenmi esiirim.nasip olursa haftaya bizde ikili taramaya gitcez
Allah korusun annm çokkizlar bin gildim.bi yemek yidim simdi.kusmazsam iyidir.kiz anneye cekermis canim.benim annem de 8ay kusmus.
Kızlar zormuş iseniz Allah yardımcınız olsun bi an once geçer insallahAllah korusun annm çok
çekmiş
Ben ona göre iyiyim bayağı
Allah korusun annm çok
çekmiş
Ben ona göre iyiyim bayağı
gKızlar zormuş iseniz Allah yardımcınız olsun bi an once geçer insallah
Ense kalınlığı için dedi doktor
Yani yapacak bişey yok Allah yardım etsinSağol canım zor ama napcan dayaniyoz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?