• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

askimef hos geldin aramiza.hayirli olsun bebegin.bi onceki gebeligimde o kadar güzel paylasimlariz olmustuki burda Allah razi oldun aralarindan erken ayrilip buraya vakit bulamadigimda arayip sormuslar beni.umarim yine guzel arkadasliklar olur ve Rabbim gebeligin sonuna kadar varip bebislerimizi sağlıklı bi sekilde kucamiza almayi nasip etsin

of nolcaz biz bole ya.birak yemek pisirmeyi kizima evin ohtiyaclarini bile esim ustlendi bizimde.sabah aksam hatta gece uykusundan kalkip kusarmi bi insan ya suan oyleyim.insallah ilkim gibi 7ay bari surmesin.gerci bu kusmalar gebeligin iyi gittiginin bi gostergesiymis.

kıs esiir, Allah benim iyiligimi versin.heryerde sat soruldugundan ben tarihi onu girmisimya.orda dogum tarihi soruluyomus megerse.deistirdim bakalım olcak.herseyim olay ya :))

kıs esiir, Allah benim iyiligimi versin.heryerde sat soruldugundan ben tarihi onu girmisimya.orda dogum tarihi soruluyomus megerse.deistirdim bakalım olcak.herseyim olay ya :))
Evet tahmin ettim cnm önce de sormuştum doğum tarihini giriyorsun değil mi diye sonra kendim baktım neyse ki halloldu hadi hayirli olsun :-)
Benim sat 26 ocak ondan tahmin ettim

of nolcaz biz bole ya.birak yemek pisirmeyi kizima evin ohtiyaclarini bile esim ustlendi bizimde.sabah aksam hatta gece uykusundan kalkip kusarmi bi insan ya suan oyleyim.insallah ilkim gibi 7ay bari surmesin.gerci bu kusmalar gebeligin iyi gittiginin bi gostergesiymis.
Neee 7 ay mı
Allahım bi an önce bitsin gün sayıyor eşim ona üzülüyorum zaten en çok
Kusunca nasıl iyi gidiyormuş ya

sen sat deyip durdukca ben uyanmamisim hic.o tarihi de ezbere girmisim.iyi oldu gozumu actin.mersi tatlım

Back